|
Notki |
Handel Sprzedajesz? Kupujesz? Czy szukasz ekipy na hunt/quest? Swoje oferty umieszczaj tutaj. |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam mam dziś do zaoferowania dużą oferte, dla prawie wszystkich graczy Tibii oczywiście na Mainlandzie i w świecie Morgana, zaczynając od tych którzy dopiero nie dawno przeszli na Maina, końcąc na średnio zaawansowanych graczach. Wszystko obchodzi jedynie świat MORGANA! Wszystkie rzeczy mogą być jeszcze licytowane!
Oto i oferta: Dla początkujących graczy na Mainie: BRONIE: Staff(Atk:10 Def:25) - cena do ustalenia Katana(Atk:16 Def:12) - cena do ustalenia PANCERZE: Scale armor(Arm:9) - 150gp NOGAWICE: 2 Studded legs(Arm:2) - 50gp(jedna sztuka) Dla mało zaawansowanych graczy na Mainie: BRONIE: Scimitar(Atk:19 Def:13) - 180gp Dla średnio zaawansowanych graczy na Mainie: BRONIE: Orscish axe(Atk:23 Def:12) - cena do ustalenia TARCZE: Dark shield(Arm:25) - cena do ustalenia Różne: Party hat(Arm:1) - cena do ustalenia Bear paw - cena do ustalenia Oto jest moja cała oferta, którą mogę wam zaoferować. Oczywiście gracze którzy są nowi na Mainie mogą kupić u mnie rzeczy dla średnio zaawansowanych graczy, ale nie potrzebnie, na początku będzie im to nie potrzebne. Jeśli jesteście zainteresowani prosze pisać na gadu - gadu, e-mail lub bezpośrednio do mnie na postać w Tibii. Numer gadu - gadu: 6551194 E-mail: [email protected] Postać: Aspera Derdorine |
|