|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
Imię: Suppressor of Dragons
Świat: Pandoria
Poziom mag.: 51
|
![]() Został zabity za to że się wbił Aztoaz'owi na dliar edron.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18567 Film nie mój. miłego oglądania. Pozdrawiam.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Sojcze
![]() |
![]() Jeden z wielu hi lvl - kretynow na pandorii. Milo bylo zobaczyc jak pada
![]()
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() BUhauha jak noob : D
Ale kocham filmiki jak padaja h lvle oczywiscie z pandorii !!!!! a ten padl jak nie wiem ; d !!!!!!!!!!!!!!!! @sup~ no ta Mastach Supar pr-o0 pefalpe !!! tylko ciekwe czemu sie nie uhna lol ; d Ostatnio edytowany przez DrakoOsek - 11-02-2007 o 23:56. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
|
![]() "owned by 60lvl+"
bardziej pasuje tutaj 60+ ludzi vs on a co do filmu, to akcja ladna (:
![]() pure ownage [: 08-02-2007 00:28 Reversed 30 Próba wyłudzania haseł (keyloggery itp.) Shinjix 23-11-2006 23:29 Reversed 30 Próba wyłudzania haseł (keyloggery itp.) Shinjix 23-11-2006 20:03 Reversed 30 Próba wyłudzania haseł (keyloggery itp.) Raynold ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
Imię: Suppressor of Dragons
Poziom mag.: 51
|
![]() @morthifer
Tak wiem zauważyłem to, lecz nie da się z edytować. @DrakoOsek MAsTAH PRO PVP!
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2006
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Erimox
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Ja krecilem ten filmik, tytul tematu troche mija sie z prawda, by bylismy ja i maxi (84 MS i 91 ED), no i Djama i Raziel faktycznie maja po 60+.
Az i Dezati szli tylko zbloczyc wyjscie. @Drako: nawet jakby sie uhnal raz to mial na sobie za duzo sd, zeby sie wyuhac. Z druigej strony ja bym sie tak nie smial, on powiedzial Azowi ze jest nietykalny i chyba faktycznie tak myslal, to byl dla niego szok jak zobaczyl 4 magow na klacie. Pewnie mu myszka z reki wypadla czy cos ; D
Im worst player killer and power abuser you've ever met. Face me. Ostatnio edytowany przez Zikator - 12-02-2007 o 01:51. |
![]() |
![]() |