|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 09 2004
|
![]() chciałbym się wyprowadzić z carlin do kazodronu i mam pytanie: Czy jest to wogule możliwe??? a jesli tak to jak sie to robi i co się dzieje puźniej z rzeczami w depo?? mam je wszystkie wziąść do plecaka czy same się przeniosą? Plz pomuzcie mi
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() jejeje
po to jest dp w kazdym miesice zeby z kazdego skorzystac. ja tam pare uh i troche niezbednych rzeczy trzymam prawie w kazdym z miast + jakis tam loocik co sie w danym miescie sprzedaje. nie musisz all przenosic. po prostu kup parcel i wyslij parcelkiem i idz pieszo do kazo |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Wszystko bierzesz z depo w ab przenosisz do depo w kazz idziesz do świątyni, wchodzisz w portal i już mieszkasz w kazz.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Możliwe, oczywiście, że możliwe!
Po pierwsze - jeśli nie chcesz nosić rzeczy z dp, a możesz zapłacić 15gp, to wyślij swoje rzeczy paczką. Zamiast swojego obecnego miejsca zamieszkania wpisz to nowe (np. Kazordoon). Wtedy, gdy odwiedzisz depo w kaz, twoje klamoty tam będą. Jeśli nie przeniesiesz, to zabaweczki zostaną w Carlin, a ty będziesz je mógł potem wziąść. Po drugie - żeby zostać mieszkańcem kaz, poszukaj świątyni i niebieskiego światełka - to portal mieszkańca. Gdy zginiesz, ale przelazłeś przez portal, to pojawisz się w świątyni miasta, w którego portal wlazłeś. Jeśli nie wszedłeś w portal - wylądujesz w mieście, w którym wcześniej rezydowałeś.