|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
|
![]() hmmm, ostatnio przeszukalem tematy z manasami fluidami , o runkach i innych ciekawych rzeczach i nie moglem znalezc odpowiedzi na jedno pytanie
![]() w wielu tematach zauwazylem posty typu: zamiast xxxx idz kup 2 bp manasow i na guardy i odrobisz i narobisz expa albo innego tego typu posty i odpowiedzi graczy bah pewnie jak zadam pytanie to zemnie zbrechtacie ![]() ale oc mi tam =] btw jak mozna manasy wykorzystac na huncie? (tzn. dla faccow bo dla paccow to widze ze exori jakies jest w powszechnim uzytku) bo jak huntuje to na ta exure/exure gran + swiatlo mana teraz wystarczajaco szybko wzrasta aby nie meic z tym problemu |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Explorer
Data dołączenia: 01 08 2006
Lokacja: Over the Hills and Far Away
|
![]() Manasy to jak expisz sorcem druidem np. na dwarfach guardach wykorzystujesz do
leczenia się(bo guardy czasem dobre hity dają a jeszce rożdżka spala mane) jak chcesz sumonowac potworka to sie potem manasujesz i jak masz pacc to exori vsi. Można też postawić dwa monki i nimi zabijać guardy i w tym czasie robić runki i wtedy i exp leci i runy robisz i magic level szybciej i soule sie odnawiają. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Na niskim lvl i huntach, na których praktycznie nie ma ryzyka śmierci przez brak many tego nie zauważasz, ale jakbyś miał ms/sorca z woi na 33lvl+ i byś poszedł do jakiejś ciekawej kopalni (np. kratownicy) to zobaczysz ile tego schodzi (ale jaki piękny exp).
Ostatnio edytowany przez Patysiak - 09-11-2006 o 20:13. Powód: literówka |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
|
![]() hmm czyli jak nabije lvl to mana bedzie ladnei schodzila i bede mial wieksza zapotrzebowanie na nia powiadasz??
![]() no coz zobacze w praktyce=] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2006
Poziom: 80~
Poziom mag.: 61
|
![]() Jak bedziesz miał wiekszy lvl bedziesz miał inna rózdzkę, kótra zabiera więcej many, i jak bedziesz lał caly czas jakies potworki to może ci nie starczac many, a na każdym lvl mana tak samo rośnie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() a tak wlasciwie to na Na świcie Thain Mozen akupic mama fluidy i Gdzie
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() mama fluid to ci moze mama ugotowac
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dragon partykus
Profesja: Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 17
Poziom mag.: 17
|
![]() manasy przydaja sie do robienie runek(o ile zworci ci sie koszt manasow) i ja expisz na lepszych potworkach z magic shield wtedy pijesz manasy i jest OK
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Krakow
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tajemnica :)
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 41
Skille: 14/22
Poziom mag.: 1+
![]() |
![]() Nie tylko sorcowi/drutowi schodza manasy. Knightem na wyższym lvl bedziesz expil na guardach, żółwiach czy innym badziewiu, a jak wiadomo potrafi to czasami ladnie walnąć, wiec bedą ci schodziły manasy na głupią exure (Ale za to m lvl podrośnie)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Darashia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kings of Apocalypse
Świat: Celesta
Poziom: 27+
Skille: 15/22
Poziom mag.: 26
![]() |
![]() Bartez jesteś takim newbiem czy tylko udajesz?? bo takiego jeszcze nie widziałem.
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Mam takie pytanie gram druidem i niewiem od którego lvla mam kupować manafluidy?
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1
Imię: Arkwan Tock
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 13
Skille: brak
Poziom mag.: 11
|
![]() Proponuje od 12 czy 13lvl po w tedy masz dużo many i food szybko ci całej nie odnowi.
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak miałem 8-19 lvl to b. rzadko kupowalem mana fluidy... ( czasami jak wiedzialem za bede dlużej grać)
![]() ![]() Również kupuje czasem mana fluidy do robienia runek... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: /home/prog/
Świat: Solera
|
![]() exp na tombie bez mf -> never!
mf to podstawa |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() @up
Nie odświeżajcie dawno zakończonych tematów -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() ee coraz wiecej całkowicie zielonych gra w tibie, jak ja zaczynałem, to kupowac rzeczy nie umialem ale jakos sie uczylem i z forum nie korzystałem, a teraz hoho ^^ a co do tematu:tak jak poprzednicy rózdzka duzo zzera, do tego magic shield/exura gran jak kto woli, wiec mana potrzebna, a na guardach szybko sie odrabia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Icearahor
Profesja: Druid
Świat: Galana
|
![]() Manasy się przydają, bo ja cię dopadnie jakiś dobry stwór i stracisz połowe many na uleczenie się to potem tylko manasujesz sie i po sprawie
![]()
![]() |