|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() GIANT EDIT
![]() www.photobucket.com/albums/v333/Dragonciu Witam. Sa to screeny z kilki serverow. Moje, i nie tylko moje. Niektóre pożyczyłem, oczywiście za pozwoleniem ownerów. Wystąpili: Lord Pawloszek (22 druid, kilkukrotnie hackowany i rookowany) amera Xethalox 8 pall, taki n00b titania Shivaki 60 elite knight with evul skillz nova Walerianna & Zimn (Niewiem Jakie Lvle) amera Elthan ( Swego Czasu 25 m sorc, zrookowany) aldora Boombster (Swego Czasu 22 m sorc, hacked & rooked) amera Verbatimus galana I Inni ![]() UWAGA ![]() Dobra Przechodzę Do Rzeczy: Najpierw Fun Hity: Shivaki, Jak Wspominałem Evul Skills, Oto Jak Night Pall Od Niego Oberwał: ![]() Dzieki Mazi ![]() ![]() Dzieki Aron ![]() ![]() ![]() Next: Testing B-arrows (Stwierdzilem Ze Ponizej 50 lvlu sie nie oplacaja ![]() ![]() Next: Z Sd Od Sasiada ![]() ![]() Next: Tam U Gory Jest Moj Hit Z Sd, Przyjrzyjcie Sie ![]() ![]() Muerte, jesli czytasz ten temat, skontaktuj sie na gg: 6968589 Next:Z Nudow Gfbing Minotaurs (Sucky Hits ) ![]() ![]() Reszta Za Chwile. Enjoy! Ostatnio edytowany przez Pogromca smokow - 29-12-2004 o 09:36. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Xethalox, Hit za 71 na 8 lvlu
![]() ![]() Next: Ktos Chyba Dostaje Tęgie Baty... ![]() ![]() ![]() Next:Moj Pierwszy Hit Z Sd Za 100....Jestem Taki Dumny ;-) ![]() Teraz Pora Na Hity Z Exori ![]() ![]() A Na Drugim Ja Dostaje Baty Od 100 Elite ![]() ![]() Vamp Solo Adama N. ![]() ![]() Nuuuuda....Ale Lepsze Nudy Niz Do Budy ![]() ![]() PLXOR NAJS ITANS ![]() PLXOR NAJS ITANS AGEN ![]() ![]() GS Solo Adama N. (Moze I Nic Ale 22 m-sorcem to wyczyn ![]() ![]() Shivaki. His Eq And Ivyl Skillz ;] ![]() Teraz Ma Lepsze, Zarowno Skille Jak I Eq ![]() Zasada Ivyl Traina: ![]() Prosze Nie Raportowac ![]() ![]() Next: Ivity Do Domku (Wzbudzam Zaufanie ;]) ![]() J.w. ![]() j.w. ![]() ![]() Szpan Eq ![]() ![]() Szpan Domkiem (Jakbyscie Niewierzyli Ze Moj) ![]() C.D.Z (Ciąg Dalszy Zaraz), Comment & Enjoy! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() No Wiec Teraz Czas Na Cyklopy
![]() ![]() tutaj bylo ich troche za duzo, wiec trzeba bylo je zabic (wiem wiem to niehumanitarne) ![]() no a potem je zlurowalismy do biednego thais pod domek (boletraxis chcial potrenic -.-) ![]() Tutaj Lekki Fake Mojej Roboty ;] ![]() A Tutaj Z Kolei Moje Ulubione Zajecie Na Amerze: Hunting Draggs Solo Style (Mialem Lagga I Ds Padl) ![]() ![]() No A To Moja Najcudowniejsza Chwila W Zyciu: Pacc. Po Raz Pierwszy. Za Tibian Cash. Oddalem Ostatnia Kase Na Pacca. I Mialem Go. Podniecalem Sie Nim Przez Tydzien, Potem Zaczalem Expic ![]() ![]() A Tutaj Jak Zwykle Nuuda ![]() No A Tutaj Z Kolei 1337 Error ;] ![]() jak szpan to szpan na calego - oto ekipa na annihilatorka (ta pierwsza) z amery. Niestety Wszyscy Padli. ![]() Ivyl Lurerz ;] ![]() A Tu Bawie Sie Lordziachem I Robie Cyc Duela! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Pamietacie Elthana? Oto Jego Droga Po Szczeblach Kariery. Od Samego Poczatku. Bez Komantarzy.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To Juz Wszystko. COMMENT PLX! EDIT: To Nie Wszystko. Znalazlem Jeszcze Troszke. Beda Kommenty, Bedzie Wiecej ;] Ostatnio edytowany przez Pogromca smokow - 28-12-2004 o 11:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
|
![]() Naprawde dobre screeny, niema to jak fotki z całego życia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie ma jak fotki z całego zycia tibijskiego ponieważ jak jakis hunt to troche najlepiej cale Cool
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Super screny!!! tylko czemu niektore takie male
![]() Dawaj wiecej!! Wyjefajne zdjecia
Najlepsze eq jakie mialem: golden armor (na Titanii i Galanie) crown legs (na Titanii i Galanie) bohy (na Titanii i Galanie) demon shield (na Titanii) crusader helmet (na Titanii i Galanie) giant sword (na Titanii) bright sword (na Titanii i Galanie) 220k (na Galanie) i 200k (na Titanii) Wszystko oddałem. Obecnie gram na Iridzie! Nie gram juz na Iridzie tylko Nebuli ![]() /\ Rotfl, ten podpis ustawilem jakies 2 lata temu gdy bylem jeszcze newbem ; << |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 12 2004
|
![]() Wypas SS dawaj wiencej
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Bardzo fajne ssy
![]()
Shihann -Hiberna -KNIGHT LVL 30 Best monster solo - Giant spider ( on level 27 ) Best monster blocked - 2 Giant spiders in the same time ( on level 27 ) Best hit - 142 ( on Dragon >lvl 27< ) Best hit from hmm - 54 >lucky...< ( on dragon ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Fajne ssy. Tez gram na titani
![]() ![]() Wymiatacz-knight ![]() lvl25 TItania Ab'dendriel |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Bardzo ładne fotki gratz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() w sumie to calkiem najs me omlet me plx : P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Nie Nabijam Postow I Jesli Cos Sie Nie Podoba To Blagam Moderatorow O Niezaliczanie Ich, Po Prostu Chcialbym Powiedziec Ze Wkrotce Nowy Zastrzyk Screenow. Napelniam Strzykawke : - ) A WY SIE NIE OBIJAC TYLKO KOMENTOWAC!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2004
|
![]() Naprawde fajne screeny i jeśli mozesz to daj wiecej ze starych dobrych czasów na Amerze (chodzi mi głownie o najlepsze czasy Lorda Pawloszka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 12 2004
|
![]() Elthan Pamiętasz Rebatora? Wiem Kto Ma Jego Stuff I Kto Go Rookował
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Hehe....Nudzilo Mi Sie To Spkowalem Kilku NPC
![]() ![]() Hehe.....Kto Nie Mial Kasy Na Przetrwanie, Zawsze Dorabial Znalezionym Lootem.......Tego Znalazlem Na Depo ;-) Offtopic: Co Najcenniejszego Znalezliscie W Tibii? ![]() To Jest Wymieniony W Poscie Wyzej Rebator, Podczas Gdy Mial 20hp A Ja Mialem Na Nim Wymierzonego Sdka (Niestety Niewidac Myszki =( ) ![]() Kto Z Was Jeszcze Sie Nie czyl Tego Wiersza? A Kto Sie Go Uczyl W TAKI Sposob? ;] ![]() RE:Up skontaktuj sie na gg:6968589 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 10 2006
|
![]() gratuluje, bardzo ladne zdjecia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |