![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() zabijalismy postacie o okolo 2x wiekszym lvlu od siebie
http://www.youtube.com/watch?v=ggixhotvheE jesli chcecie ogladnac wiecej filmow naszego autorstwa serach Sideford Ostatnio edytowany przez Mavx - 01-03-2007 o 13:51. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() krótko i na temat: film DNO
-nie wiem jakie laliscie levele, moglbys powiedziec nawet za zabiles samego EO..i tak tam nic nie widać -nie pokazujesz loot'u -film jest'wmv';X bo znajduje sie na youtube.com? ahah lol -piXeloza.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() HAHaha film wyjebany nie ma co.Tak jak pan wyzej pikseloza max 0 efektów w ogóle wstyd takie coś na forum dawac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 03 2006
Lokacja: Polkowice
Imię: Kamil Warrio
Świat: Secura
Poziom: 18
Skille: 36/28
Poziom mag.: 1
|
![]() za bardzo mi się nie podoba ten film bo ciągle przerywa, bo pewnie serwer sjc-v3.sjc.youtube.com jest na jakimś wolnym łączu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Etoric
hahaha nubie on jest w formacie wmv ale jestes zbyt gulpi by to pojac. @MagField Wszystko to co widzisz na monitoze to piksele. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
Jak widze tytul w.m.v to chce miec link do pobrania tego filmu. Czemu uwazasz, ze ten film jest w formacie w.m.v? :> Tak.. tylko ja na monitorze widze ich ponad milon.. a na Twoim filmie pewnie z 1/6 tego.. Na filmie nic nie widac. Ktos kogos gania i nie wiadomo o co chodzi. @autor Jesli myslisz, ze za taki film bedziesz dostawal pozytywne komentarze to duzych szans nie masz.. Ostatnio edytowany przez Gesior - 02-03-2007 o 01:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Film nie robilem ja tylko kolega pozatym nie uzywam windows movie makera bo uwazam go za prymitywny, pozatym nie uwazam ze jest w formacie wmv tylko ja to wiem ^^.
btw nie oczekuje pozytywnych komentazy tylko prawdy @~~ sorry za bledy ale pisze to na szybko Ostatnio edytowany przez Mavx - 02-03-2007 o 01:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol bo to malo razy ladowalem? poszukaj w regulaminie jakie pliki mozna ladowac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
![]() Wszyscy daja .w.m.v i nikt sie nie czepia... jak cos to mozesz to wgrywac na np. rapidshare, a potem dawac linka do jakiegos przekierowania gdzie nie ma rozszerzenia. Ja np. wszystkie filmy i mp3 zamiast sie meczyc z rozszerzeniami to dalem na mojej stronce linki ( www.tibicams.eu ) Ostatnio edytowany przez Gesior - 02-03-2007 o 02:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Robil to moj kumpel i On mi mowil ze w wmv pozatym im wieksza czesc ekranu krecisz hypercamem tym gorsza jakosc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Świat: Calmera
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() edit:@up To trzeba było kręcić snagitem lub frapsem. Ostatnio edytowany przez MagField - 02-03-2007 o 14:44. |
|
![]() |
![]() |