|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() No wiec tak.
Lazilem sobie po outlaw campie. Doszedlem do Minosow (maga arcehra i guardow). Poszedlem do gory. I znow do gory. Zobaczylem znak "point of no return". Zlazlem na dol - byl powrot. Wlazlem na gore spowrotem i przeszedlem sie po dachu. Wpadlem w dziure. Bylem tu : http://tibia.pl/earth.php?x=32619&y=32249&z=8 Przeszedlem <<< do rope spota. Po drodze byly 2 GSy. Jestem na wysepce. Potrzebuje pomocy. Jak wrocic?!
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Poszukaj w drzewkach na wyspie skrzynek - wez je ze soba, zejdz z powrotem na dol i idz na polnoc. Rzuc skrzynki na dol i zejdz po nich. Zmierzysz sie z orkami berserkerami. Nastepnie skieruj sie na wschod i zejdz na dol.
Po drodze do wyjscia zabijesz jeszcze kilka cyklopow. Dzieki. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Duzo tych skrzynek potrzebuje ? czy tylko 3 ?
bo mimo iz jestem knightem, i ze mam 4o level to capa w tej chwili nie mam wcale ;P
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
|
![]() Wezwij lepiej kolegow na pomoc, bo dwa gsy to nie takie slabiaki
![]() Skrzynek powinno 3 starczyc, ale uwazaj jak rzucasz, bo berserki je niszczą.
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() wezwalem kolegow, GSy zabite ale zerki zjadly mi paczki ![]() BTW dzieki za pomoc, sorka ze dopeiro teraz ale jakos mnei ostatnio nie bylo ![]()
![]() |