|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2006
|
![]() Cześć. Ostatnio trochę mi się znudziła gra mainem to pomyślałem, że jako iż mam sporo czasu, trochę pacca zostało i potrafię expić to mogłbym założyć jakiś pk team/dołączyć do jakiegoś... Świat nie gra różnicy (byleby nie non-PvP
![]() - Czy ktoś ma już jakiś pk team i potrzebuje osoby do niego? Założyłbym sorcerera, wbicie lvl 20 nie zajmuje zbyt dużo czasu, a na nim miałbym już wystarczająco forsy na runki, czary itd. - Albo czy może ktoś jest zainteresowany w tworzeniu takiego pk teama? Nie mam żadnych gotowych postaci, ale i tak jakaś tam zabawa by była... Preferowałbym oczywiście pierwszą opcję ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja moglbym z checia Ci pomoc w tej idei ;D zreszta tez mialem taki pomysl ; ] wyjales mi pomysl z klawiatury
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
jak zwykle przemawial, mowil albo pisal... moze nawet spiewal (dobra zamknij sie wreszcie) Von Grube Jajo pzdroO 4 all, cYa in da Tiolet 13:20 Geno Deru [8]: jetses trentwy HAIL DANCING SHADOWS!!! ![]() ![]() ![]() Even if I wasnt in that Guild I Love THEM : ) ~~HI~~ ~~BYE~~ Ostatnio edytowany przez v0n_oswiec0ny_ - 01-01-2007 o 05:48. Powód: pisz po pijaku to bedziesz wiedzial dlaczego : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() No jak co ja jestem otwarty na propozycje, ale gram na świecie Askara
![]() Fajnie byloby zalozyc tam jakis PK-TEam ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: /home/prog/
Stan: Na Emeryturze
Świat: Solera
|
![]() na solerze ja i kumpel mamy palow
![]() zrob jakis lvl postaw monka to po pekujemy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Szukam Gilidi na Antica !!!
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: kujawy :P
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Kret Koks
Gildia: Nie lubimy polskich zydow
Świat: Selena
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Jestem jak najbardziej za i mam już pewien pomysł.Podiołbym się zorganizowania takiej grupy więc wszystkich chętnych prosze o kontakt na numer gg: 8774447
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Zapraszam na Furore. Jak ktoś chce pisać na PM
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: w domu
![]() |
![]() Hmm...Jestem zainteresowany tym, chciałbym założyć mam na Elysi 31 knighta i jestem chętny do pekowania a jeżeli zrobimy pk team np. na jakims innym servie to sprobuje jako zalozyc chara i z wami pkowac ;D
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: kujawy :P
Imię: Dark Kret Koks
Gildia: Nie lubimy polskich zydow
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Mamy już rodzine dziś założona De'Death mój nick Dada De'Death (pacc) zrobiłem gildie.Jakby co to pisać na gg 8774447
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
|
![]() Jak by ktoś był chętny grac na Titania mam tam noobhara 50 knighta i jestem chetny do pekowania
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
|
![]() Ma ktos moze chary na berylii zapraszam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() wiec jak moge na jesli chodzi o gotowe chary
Furora: 16 lvl Iridia: 21 lvl Dolera: 9lvl xD Inferna: 9lvl ^^ ale moge na kazdym servie pykac ![]() a jak mam zaczynac od poczatku to nie gra roli ![]() piszcie na GG 3302954(prawie zawsze online ![]() ![]() ![]()
jak zwykle przemawial, mowil albo pisal... moze nawet spiewal (dobra zamknij sie wreszcie) Von Grube Jajo pzdroO 4 all, cYa in da Tiolet 13:20 Geno Deru [8]: jetses trentwy HAIL DANCING SHADOWS!!! ![]() ![]() ![]() Even if I wasnt in that Guild I Love THEM : ) ~~HI~~ ~~BYE~~ Ostatnio edytowany przez v0n_oswiec0ny_ - 16-03-2007 o 00:11. Powód: zeby pytk mial zagadke ;DD |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Ja się dożucam jako glaedrr de'death
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Nie powiem <foch>
Imię: Tadin Iron
Profesja: Elite Knight
Gildia: Zaraz Bede :P
Świat: Harmonia
Poziom: 35
Skille: 69/67
Poziom mag.: 5
|
![]() czemu nie na servie non-pvp
![]() czekam na oferty pisac na gg 5238901 ![]() jak bedzie wiecej osob to zaloze ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2006
Lokacja: Chicago
Stan: Niegrający
Imię: Dodozia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Senja Villagers
Poziom: 40+
Skille: 65/65+
Poziom mag.: 5+
![]() |
![]() Spokojnie mozesz isc na selene.
Zamieszcze tu filmik z dzisiejszych dzialan- http://rapidshare.com/files/16060561...padki.rec.html Jezeli chcesz uczestniczyc w takiego typu przedstawieniach - pisz na gg 8690033
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Sosnowiec
Profesja: Sorcerer
Skille: 16/23
![]() |
![]() Proponuję żeby się zgadać i zrobić na jakimś świecie duuuuży team
![]() Ja również proponuję Selenę. Tam nigdy nie ma kolejek, zwykle wolne respy ![]() ale panuje jedna zasada. Pekuj albo zostaniesz spekowany ![]() |
![]() |
![]() |