|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kokolupia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Spike Sword Team
Świat: Askara
Poziom: 17
Skille: 19/23
![]() |
![]() Kilka dni temu wstalem, i poszeln a mino hell pos strapowaniu kolesia stanelem i sie zaczelem przyglodac mino magowi. Po chwili patrzenia zobaczylem ze po komnacie zuca sterta boxow(przesuwal je).A wiec pojawia sie pytanie z kad sie wziely tam boxy!?
Prosze nie odpisywac w stylu noobkow z rookgaard.pl ze mino mag przesuwa skrzyni jak wiekrzosc silniejszych potworow bo to nie jest na team a poza tym ja to wiem. Aw iec czy tkos sie pojawil w komnacie? Wyslucham waszych przupuszczen.... Prosze o jak najzybsze odpowiedzi!!! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
|
![]() Najpierw kup sobie słownik, a po drugie te boxy się tam respią (odrardzają).
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() @up
a mino mag może je przesuwać |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: God Wars Dungeon
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tathar von Xellio
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
![]() |
![]() jeżeli chcecie się przekonać, że MM ma możliwość poruszania boxami to najlepiej wziaść parcele i iść na Mintwai(czy jak sie to pisze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Boxy respią się w lewej części pomieszczenia. Jest tam też łóżko. Mino Mag spaceruje po komnacie i czasem niechcący przesuwa meble. Na Rookgaard.pl wcale nie ma noobów. Wiesz dlaczego? Bo zostałeś tam zbanowany. A że istnieje ciąg przyczynowo - sqtkowy, pojawiłeś się tutaj i jeśli zamknięcie/usunięcie tego tematu nie będzie dla Ciebie przestrogą spotka Cię tu taki sam los. Chcesz wiedzieć co robić, by tak się nie stało? Wystarczy stosować się do tego:
Jeśli miałeś trudne dzieciństwo radzę przeczytać również poradnik "Jak szukać" oraz "Jak edytować", "Jak wklejać obrazki..." itd. Ja tylko ostrzegam. Później ludzie będą płakać, że śmierdzą kozim serem i smalcem. Ostrzegam. ![]() Edit! Lepiej dam link do poradnika "Jak szukać", bo przecież jak go znajdziesz? Paradox. Link! Vial
Hasta lá vista, w toku apokalipsa strzał w stylu Giggsa, szybki aż w fotel wciska Ostry zakazany jak ekshibicjonista, który macha swoim fiutem do taktów partytury Ostatnio edytowany przez Tom The Tanner - 03-03-2007 o 10:48. |
![]() |