![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
|
![]() NOI CO Z TEGO DO H***LERY!!!!
Nie zasmiecaj forum <CIACH> w stylu"mama a kura sie na mnie patrzy"!, grunt ze to dobry i tani miecz a kazdego <CIACH> obchodzi wyglad!!! off plz! <ModEdit> Ależ królu! Nie warto się tak żołądkować :> Ostatnio edytowany przez $corcerer - 13-09-2004 o 21:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nieobecny.
|
![]() no i co z tego ?
Jakos nie widze tematu przewodniego... Poczekajmy, moze autor coś dopisze.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
|
![]() o jezu... to juz ze cos zlego napisalem to odrazu musi byc taka afera?`
bosh... jak zwykle na forach...
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() jak zwykle jak ktos glupoty pisze to go ludzie gnoja.
tak bywa na forach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gnoją, bo mają powody...
Cholera, jak ci nie pasuje taki fire sword to sobie zrób własnego, a nie zakładaj bzdurnych topiców... Wniosłeś tym postem coś do tego forum? Nie. Podobnie jak ja swoim, bo tylko cię ochrzaniłem (bo ktoś mudi :>). Topic do blocku.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: Zamość
![]() |
![]() Kurna chłopak chciał se napisać że Fs ma podobny wygląd do rapiera to niech se napisze jak wam sie nie podoba to nie komentujcie a jak juz chcesz skomentować.
@Zapewapu: A Ciebie chyba ktoś w tibi zabił, albo Cie dziewczyna życiła... - ciekawe czy by Ci było przyjemnie jakby Ciebie ktoś tak wyśmiał i zbluzgał!!! Ghost Nieudany: widzisz sam piszesz ze nic swoim postem nie wniosłeś a mimo to "go" tu umieściłeś... - Forum od tego!!! - A jak będzie miał być do usunięcia to Modki lub Admini go Deletną Pozdro Mefisto Er |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Chatka Puchatka
![]() |
![]() te , misiek żeby ciebie nie "deletneli" , co do autora tematu , ... no cóz -> patrz mój opis , jak ci koles nie pasuje firesword to sobie przerób .spr
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() @Mefisto Er
taaa ja tez chce cos napisac. zaraz zakładam topici: 1. o tym ze przeciez Green Djinn i Blue Djinn wygladaj tak samo tylko kolor maja inny! 2. ze Wild Warrior i Black Knight tez tak samo wygladaj tylko jeden jest szary a drugi czarny!! wczoraj to odkryłem !! 3. ze Trol, Frost Trol i Swamt Trol wygladaja tak samo!! tylko ze sie kolorami roznia !! wiedzieliscie o tym? niesamowite! az 3 tematy do dyskusji! PS. na forum powstaja masa bezsensowych topicow. jak nikt - ani modki ani userzy nie beda tepic ludzi co je zakladaja to wiesz co sie z forum stanie? juz czasami wielkie oczy robie jak czytam głupoty i niesamowite teorie o Tibia jakie tu powstaja, a teraz jak całe forum zajma takie banialuki? oby nie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() ![]() Czlowiek jak sie odpowiednio ubierze to jest calkiem podobny do huntera ![]() Podobno sa scaraby oby dwa sa do siebie tez podobne moze sa bracmi??? ![]() oki dosyc tego jak by kazdy takimi tematami zasmiecal forum ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() JEZUUUUU
Jeden człek ( niezbyt inteligentny ) założył temat bez sensu a wy od razy zaczynacie sie kłócic..... Więcej luzu ![]() A TY NIE ZAKŁADAJ JUŻ WIĘCEJ TAKICH TEMATÓW BO ONE TYLKO ZAŚMIECAJA FORUM ![]() |
![]() |
![]() |