|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Harmonia Raz Na Zawsze
Postanowilem by ten przeludniony serwer, zamieszkany w szczegolnosci przez polakow zaczol posiadac swoj wlasny "serwis informacyjny". Wiem ze wiele juz jest tematow pt : Harmonia. Ale zaden z nich niejest prowadzony. Postanowilem to zmienic. Od dzisiaj bede informowal co dzieje sie na serwie i mam nadzieje ze mi w tym pomozecie. Do Moderatorow : Nieusuwajcie tego tematu wiem ze takie istnieja ale ja bede go prowadzil, w przeciwienstwie do innych tematow o Harmoni. Drodzy uzytkownicy nieposiadam Polskich znakow na kompie wiec ich niebedzie ! |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Węgorzewo
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thorthy
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 106
Skille: 85/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Nie z czasownikami piszemy oddzielnie - to po 1
po 2 - moze bys cos zamiescil..? kk.. 20:38 The seals on Ferumbras old citadel are glowing. Prepare for HIS return mortals. 20:48 Ferumbras return is at hand. The Edron Academy calls for Heroes to fight that evil. 20:58 Ferumbras has returned to his citadel once more. Stop him before its too late. |
![]() |
![]() |
#3 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() No co ty, nie bedziemy trzymali 3 roznych tematow dotyczacych jednego serwera. Jest temat dot. Harmonii, tam pisz ciekawe rzeczy, a nieodpowiednie posty raportuj - moderatorzy sie tym zajma.