|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() UWAGA! Wcale nie porzuciłem "The True". Poprostu mam zastój z fabułą i nowy pomysł. Będę kontynuował oba fake'i.
Ale, komentujcie. Prolog poniżej ![]() --- ![]() --- Tu powinno być Mummy zamiast Mumy, mój błąd. ![]() --- i kolejny moj blad. Zapomniałem wkleić ciała krasnoluda :/ ![]() --- Komentujcie! Plosię ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Szczerze? Dupniaste i denne :/ Przykro mi, ale taka prawda. Poprzedni fake o wiele lepszy. Wróć do niego...
![]() Chociaż... Jak przeczytałem kilka razy zaczęło mi się podobać. Tylko to o błyszczeniu rąk... I jak on tam mógł długo przeżyć bez bronienia się? Przecież nie odrazu posługiwał się magią (wnioskując z obrazków). Do tego jak się tam narodził to nie mógł się wogle bronić. Pozatym jak mógł sam nauczyć się mówić, skoro nikogo innego nie spotkał? Ostatnio edytowany przez LolnY - 26-02-2007 o 18:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Profesja: Druid
![]() |
![]() Fabuła i tło fajne jak dla mnie. Ale niestety tylko to. Stary out tego maga (summonera) chyba. No i ta jedna literówka o której wspomniałeś. Moim zdaniem tamten fake był lepszy. Z oceną się wstrzymam bo to prolog.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Skoro jest zle, to popraw, nikt cie nie pogania zebys wstawil tutaj swoj fake.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
|
![]() Zauwazasz sporo bledow, wiec co tu wypominac
![]() Ladne tlo. Sam zrobiles? To ostatnie zdanie: "Zyje po to, aby zabijac." jednak smierdzi z lekka superhero. Z fabuly wynika raczej, ze zyje, aby sie wydostac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Druidka
Wykonałem, kiedy jeszcze miałem Paint Shop Pro 8 trial version, to podstawowy pattern. @ALL Wszyscy chcą "The True"! ALE JA GO NIE PRZERWAŁEM MAM ZASTÓJ Z FABUŁĄ! A outfit będzie inny, musiałem znaleźć coś na szybkiego. I cos jeszcze. Każdą część przeglądam przed wydaniem więc staram się uprzedzac o błęach ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() Ty nie uprzedzaj o bledach tylko zrob obrazek jeszcze raz, lub cos doklej.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() No.. w sumie ciekawe. Zrób next part to się zobaczy.
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
![]() |
![]() Wiele błędów i stary out :/ Jedyne co mi się podoba to to tło ^^
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() Jeśli dobrze zrobisz dalej to może być ciekawe. Aha przed wrzuceniem na forum sprawdza sie czy wszystko jest dobrze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Refugia
|
![]() Jak dasz next part
to pomyśle o ocenie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() jeden, drugi, trzeci... setny fake i kazdy dno.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() =dlaczego koniec z The true
![]() ![]() Wiesz mam pyt. po jakie lichu to dajesz jak nie onczyles ps= W piekle[fakeowym] sie o toie dowiedzieli...
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
|
![]() Okropne normalnie powróc do feka true tu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 02 2007
|
![]() fake3/10 fabułu na razie słaba wrecz głupia nie podoba mi się to że najpierw cos żle piszesz lub czegs nie wklejasz a póżniej piszesz że źle zrobiłes myślę że się poprawisz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2007
Lokacja: StAlOwA WolA
Imię: A co cię to??
Profesja: Royal Paladin
Świat: LiBeRa
Poziom: 18
Skille: 68/52
Poziom mag.: 16
|
![]() Na drugiej fotce wygląda jak by ten kolo piernął. Za mało obrazków. Fake nudny i głupi.2+/10.
EDIT: Och! Zapomniałem! Zrobiłeś trzy obrazki. Na dwóch błędy......... Skoro już coś robisz w takiej małej ilości to postaraj się. Skoro Ashlon ( niemoge się przyzwyczaić, żeby pisać Ashlon zamiast Nekromanta ) napisał w regulaminie, że minimalna ilość obrazków wynosi trzy, to nie bierz tego sobie tak do serca. W ogóle to powinni to zmienić. Myślę, że minimum to pięć fotek. Ostatnio edytowany przez Avo - 08-03-2007 o 14:12. |
![]() |
![]() |