Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Handel

Notki

Handel Sprzedajesz? Kupujesz? Czy szukasz ekipy na hunt/quest? Swoje oferty umieszczaj tutaj.

Opcje tematu
stary 06-03-2007, 07:57   #1
Wielki Mancyz
Użytkownik Forum

Wielki Mancyz's Avatar

Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
Wielki Mancyz ma numer GG 5000147
Domyślny Specjalna oferta huntów dla ludzi z harmonii !

Witam ! jestem 73 master sorckiem z harmoni mam nick Farr'erar postanowiłem uruchomić opcje huntów dla graczy harmonia jedyne co musisz zrobić to kupić mi mana fluidy i powiedzieć co mam bić ja kręce filmik na tibicam wysyłam ci go żebyś miał pewność że nic nieukradłem z lootu i cały loot trafia do ciebie a ja mam tylko exp

Potwory które moge huncić oraz ile mfów najlepiej na nie przeznaczyć żeby była szansa na loot:

Dragony - 9 bp mf lub 10 bp mf według twojego upodobania
Gsy - najlepiej około 14-15 bp mf ponieważ z reguły hunce je na pohu
Hero - 15 bp mfów

Najwięcej problemów może być z hero huntem ponieważ wiele osób je hunci ale gdy gram rano to resp powinien być wolny ;]

Oferuje także według twojej decyzji sellowanie itemów u djina które mogą spaść z potworów:

Cennik u djina itemów które moge sellać:

Wand of inferno - 3k ( z dragona )
Dragon shield - 4k ( z dragona )
Broad sword - 500 gp ( z dragona )
Crown helmet - 2,5k ( z hero )
Crown Shield - 8k ( z hero )
Crown Armor - 12k ( z hero )
fire sword - 4k ( z hero )
war hammer - 1,2k ( z hero )

Pozostałe itemy które mogą spaść i są coś warte możecie opchnąć w nastepujących cenach innym graczom lub dać kolegom którzy mają drugiego djiina:

Dragon hammer - przeważnie 1k czasami 1,5k , ale gdy masz kolege który ma drugiego djiina pójdzie za 2k
Knight Armor - głównie 4k lub 5k jeżeli masz kolege od djina
Knight legs - nie da rady do djina ale możesz sellnąć ludziom w granicach 10k
giant spider silk - 4k u ludzi
red piece of cloth - przeważnie 5k jeżeli komuś bardzo zależy na kupnie możemy sellnąć za 6k ale odradzam.. ponieważ może to potrwać , gdy niemożemy długo sellnąć można obniżyć cene do 4k.

To by było na tyle jezeli chodzi o itemy natomiast teraz odpowiem na pytanie które wiele z was pewnie zada : dlaczego tylko te potwory obejmują moją ofertę ?? otóż są to najbardziej opłacalne dla mnie potworki , a tu macie spis czego i dlaczego niemogę huncić

Dragon Lordy - solo totalnie nieopłacalne z powodu potrzeby ochrony przez mana shielda ponieważ niejestem druidem i niemam exury sio :[ - dodatkowo z tych besti nic nieleci np ja ubijałem tego na każdym huncie d-lair po 2-3 ( a wiele osób z harmoni wie ile siedze na dragach ) i zlootowałem only 2x rh więc dodatkowy minus.

Black Knight - też z utamo vitą osobiście za dużo go niebiłem pare razy jak go ubiłem to zlootowałem bodajże 2x warrior helmeta , pare gp i jakieś bzdety.

UWAGA !!
Jeżeli chcesz skorzystać z mojej oferty prosiłbym o wysłanie mana fluidów do mnie do venore i napisanie na kartce w parceli co mam huncić i swój nick !! oraz adres e-mail na który mam wysłać film lub informacje czy mam go shostować na rapidshare bo z reguły moje hunty są długie a na tibicams wprowadzili limit jak film ma ponad 1h to niewchodzi :/ I NAJWAŻNIEJSZE MIASTO ZWROTNE GDZIE MAM WYSŁAĆ LOOT PO HUNCIE !! np:

Farr'erar
Venore

Zbysiu z Warszawy - zamawiam hero hunta.
mój e-mail : [email protected] lub : shostuj filmik na rapidshare i poślij mi linka na druczku w parceli wraz z lootem
loot prześlij do Carlin

Oczywiście to jest tylko wzór żeby było łatwiej napisac możecie to napisać ciurkiem z odstępami ja się i tak powinienem połapać jeżeli będzie napisane w miare poprawnie i z odstępami natomiast jeżeli masz obawy czy się niepomyle to najlepiej pisz jedno pod drugim.

w innym wypadku niebęde wiedział co mam huncić i od kogo mam manafluidy.. i potem nastąpiłyby niepotrzebne spory...

W razie jakichkolwiek wątpliwości proponuje zagadać ze mną na tibi na świecie harmonia mój nick to FARR'ERAR - co prawda rzadko gram bo mam szkołę ale przeważnie można mnie zastać rano lub w weekend - ewentualne hunty z reguły przeprowadzam we wtorki i czwartki przed lekcjami. Rozpatrzyłem też możliwość kiedy to dużo osób wyśle mi mana fluidy więc ustaliłem kolejke otóż osoba która pierwsza wysłała mi mana fluidy będzie pierwsza w kolejności do obsłużenia w huncie !!.

To by było na tyle zapraszam do spróbowania mojej oferty - pamiętaj ja mam tylko z tego exp a ty kaske + itemki

Pozdrowienia od Farr'erara

@Edit: zapomniałem też dodać że najlepiej wspomnij czy zlootowane itemy mam sellnąć do djina jeżeli nienapiszesz o tym to poprostu odeśle ci wszystko co spadło oraz jak boisz się pisać to wszystko na druczku od parceli bo parcel może niedojść to poprostu kup list wsadź go do parceli wyślij razem z manaskami a w liście wszystko zapisz - w razie gdy chcecie huncić hero i niechce wam się kupować mfów wystarczy mi przeslać kaske na mfy oraz w miare możliwości puste bp.
Po huncie otrzymasz parcele z lootem z huntu oraz ze specjalnym dopiskiem odemnie.

Na dragon huncie raczej niebęde zbierał dragon hamów z powodu straty czasu a pozatym ktoś może je ukraść , chyba że nazbierałbym ze 30-40 dla siebie żeby porobić sdki jeżeli zechcesz to moge zbierać dragon hamy ale jeżeli ktoś mi je ukradnie to nieponosze za to odpowiedzialności.
Nieponosze także odpowiedzialności jeżeli nic wartościowego nie zleci ponieważ ja niekieruje potworkami i tym co z nich spada więc prosiłbym o nie zgłaszanie do mnie pretensji typu: " zainwestowałem/am w dragi i spadło mi tylko 2k w kasie "

życie jest jakie jest i trzeba sobie radzić

Ostatnio edytowany przez Wielki Mancyz - 06-03-2007 o 08:12.
Wielki Mancyz jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-03-2007, 08:10   #2
Azaen
Zbanowany

Azaen's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Oleśnica

Imię: Azaen
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Domyślny

Przecież bardziej Ci się opłaca za swoją kasę expić na Dragach np ; O
Azaen jest offline  
stary 06-03-2007, 08:15   #3
Wielki Mancyz
Użytkownik Forum

Wielki Mancyz's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azaen Pokaż post
Przecież bardziej Ci się opłaca za swoją kasę expić na Dragach np ; O
Wiem ale może ktoś np potrzebuje wand of inferno lub dragon shielda i złoży mi propozycje żebym udał sie na dragi a ja zresztą i tak je mało ostatnio hunce bo z gsków mi leciały k-seciki ;p i tak miałem od tibi przerwe chyba 2-3 tygodnie więc mi to jest obojętne tylko chce expa nabić

Jeżeli będe chciał zrobić przerwe w usłudze expienia za mfy to dam o tym znać na forum i przez jakiś czas poexpie za swoją kaske i znowu reaktywuje tą opcje ;]

stary 06-03-2007, 11:52   #4
Bramor
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 03 2007
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Mysle, ze to dobry pomysl. Czeasem ktos nie ma czasu grac a moze zainwestowac w ciebie i ma szanse zarobic. Zycze powodzenia
Bramor jest offline  
stary 06-03-2007, 12:42   #5
Wielki Mancyz
Użytkownik Forum

Wielki Mancyz's Avatar

Domyślny

Prosiłbym osoby które skorzystają z moich usług huntu żeby potwierdziły moją wiarygodność w tym temacie wpisując że wszystko było poprawnie ponieważ dałem ogłoszenie tylko tutaj więc ludzie z forum głównie powinni o tym wiedziec ;]

stary 06-03-2007, 14:08   #6
Wielki Mancyz
Użytkownik Forum

Wielki Mancyz's Avatar

Domyślny

A tutaj macie pokazane co moze zleciec podczas huntu na pohu znalazlem jakies mfy w dp ktorych niewykorzystalem na quescie wziolem je i :

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania