|
Notki |
Handel Sprzedajesz? Kupujesz? Czy szukasz ekipy na hunt/quest? Swoje oferty umieszczaj tutaj. |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() Witam ! jestem 73 master sorckiem z harmoni mam nick Farr'erar postanowiłem uruchomić opcje huntów dla graczy harmonia jedyne co musisz zrobić to kupić mi mana fluidy i powiedzieć co mam bić ja kręce filmik na tibicam wysyłam ci go żebyś miał pewność że nic nieukradłem z lootu i cały loot trafia do ciebie a ja mam tylko exp
![]() Potwory które moge huncić oraz ile mfów najlepiej na nie przeznaczyć żeby była szansa na loot: Dragony - 9 bp mf lub 10 bp mf według twojego upodobania Gsy - najlepiej około 14-15 bp mf ponieważ z reguły hunce je na pohu Hero - 15 bp mfów Najwięcej problemów może być z hero huntem ponieważ wiele osób je hunci ale gdy gram rano to resp powinien być wolny ;] Oferuje także według twojej decyzji sellowanie itemów u djina które mogą spaść z potworów: Cennik u djina itemów które moge sellać: Wand of inferno - 3k ( z dragona ) Dragon shield - 4k ( z dragona ) Broad sword - 500 gp ( z dragona ) Crown helmet - 2,5k ( z hero ) Crown Shield - 8k ( z hero ) Crown Armor - 12k ( z hero ) fire sword - 4k ( z hero ) war hammer - 1,2k ( z hero ) Pozostałe itemy które mogą spaść i są coś warte możecie opchnąć w nastepujących cenach innym graczom lub dać kolegom którzy mają drugiego djiina: Dragon hammer - przeważnie 1k czasami 1,5k , ale gdy masz kolege który ma drugiego djiina pójdzie za 2k Knight Armor - głównie 4k lub 5k jeżeli masz kolege od djina Knight legs - nie da rady do djina ale możesz sellnąć ludziom w granicach 10k giant spider silk - 4k u ludzi red piece of cloth - przeważnie 5k jeżeli komuś bardzo zależy na kupnie możemy sellnąć za 6k ale odradzam.. ponieważ może to potrwać , gdy niemożemy długo sellnąć można obniżyć cene do 4k. To by było na tyle jezeli chodzi o itemy natomiast teraz odpowiem na pytanie które wiele z was pewnie zada : dlaczego tylko te potwory obejmują moją ofertę ?? otóż są to najbardziej opłacalne dla mnie potworki , a tu macie spis czego i dlaczego niemogę huncić Dragon Lordy - solo totalnie nieopłacalne z powodu potrzeby ochrony przez mana shielda ponieważ niejestem druidem i niemam exury sio :[ - dodatkowo z tych besti nic nieleci np ja ubijałem tego na każdym huncie d-lair po 2-3 ( a wiele osób z harmoni wie ile siedze na dragach ) i zlootowałem only 2x rh więc dodatkowy minus. Black Knight - też z utamo vitą osobiście za dużo go niebiłem pare razy jak go ubiłem to zlootowałem bodajże 2x warrior helmeta , pare gp i jakieś bzdety. UWAGA !! Jeżeli chcesz skorzystać z mojej oferty prosiłbym o wysłanie mana fluidów do mnie do venore i napisanie na kartce w parceli co mam huncić i swój nick !! oraz adres e-mail na który mam wysłać film lub informacje czy mam go shostować na rapidshare bo z reguły moje hunty są długie a na tibicams wprowadzili limit jak film ma ponad 1h to niewchodzi :/ I NAJWAŻNIEJSZE MIASTO ZWROTNE GDZIE MAM WYSŁAĆ LOOT PO HUNCIE !! np: Farr'erar Venore Zbysiu z Warszawy - zamawiam hero hunta. mój e-mail : [email protected] lub : shostuj filmik na rapidshare i poślij mi linka na druczku w parceli wraz z lootem loot prześlij do Carlin Oczywiście to jest tylko wzór żeby było łatwiej napisac możecie to napisać ciurkiem z odstępami ja się i tak powinienem połapać jeżeli będzie napisane w miare poprawnie i z odstępami natomiast jeżeli masz obawy czy się niepomyle to najlepiej pisz jedno pod drugim. w innym wypadku niebęde wiedział co mam huncić i od kogo mam manafluidy.. i potem nastąpiłyby niepotrzebne spory... W razie jakichkolwiek wątpliwości proponuje zagadać ze mną na tibi na świecie harmonia mój nick to FARR'ERAR - co prawda rzadko gram bo mam szkołę ale przeważnie można mnie zastać rano lub w weekend - ewentualne hunty z reguły przeprowadzam we wtorki i czwartki przed lekcjami. Rozpatrzyłem też możliwość kiedy to dużo osób wyśle mi mana fluidy więc ustaliłem kolejke otóż osoba która pierwsza wysłała mi mana fluidy będzie pierwsza w kolejności do obsłużenia w huncie !!. To by było na tyle zapraszam do spróbowania mojej oferty - pamiętaj ja mam tylko z tego exp a ty kaske + itemki ![]() Pozdrowienia od Farr'erara ![]() @Edit: zapomniałem też dodać że najlepiej wspomnij czy zlootowane itemy mam sellnąć do djina jeżeli nienapiszesz o tym to poprostu odeśle ci wszystko co spadło ![]() Po huncie otrzymasz parcele z lootem z huntu oraz ze specjalnym dopiskiem odemnie. Na dragon huncie raczej niebęde zbierał dragon hamów z powodu straty czasu a pozatym ktoś może je ukraść , chyba że nazbierałbym ze 30-40 dla siebie żeby porobić sdki ![]() Nieponosze także odpowiedzialności jeżeli nic wartościowego nie zleci ponieważ ja niekieruje potworkami i tym co z nich spada więc prosiłbym o nie zgłaszanie do mnie pretensji typu: " zainwestowałem/am w dragi i spadło mi tylko 2k w kasie "
Best solo: Demon Best team: behemoth życie jest jakie jest i trzeba sobie radzić ![]() Ostatnio edytowany przez Wielki Mancyz - 06-03-2007 o 08:12. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Oleśnica
Imię: Azaen
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Przecież bardziej Ci się opłaca za swoją kasę expić na Dragach np ; O
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Jeżeli będe chciał zrobić przerwe w usłudze expienia za mfy to dam o tym znać na forum i przez jakiś czas poexpie za swoją kaske i znowu reaktywuje tą opcje ;]
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bramor Shuruk
Profesja: Elite Knight
|
![]() Mysle, ze to dobry pomysl. Czeasem ktos nie ma czasu grac a moze zainwestowac w ciebie i ma szanse zarobic. Zycze powodzenia
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Prosiłbym osoby które skorzystają z moich usług huntu żeby potwierdziły moją wiarygodność w tym temacie wpisując że wszystko było poprawnie
![]()
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A tutaj macie pokazane co moze zleciec podczas huntu na pohu znalazlem jakies mfy w dp ktorych niewykorzystalem na quescie wziolem je i :
![]() ![]()