|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2007
Lokacja: Gdansk
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Witam,
Pilnie potrzebuje wylootowac 50 behe fangs 50 red cloths (barbarian outfit). 1.Mam pytanie czy dam rade na hero ja 56ek 78/76 z +40ed on robi 2 dsy + ja na przelamanym bloku i on mnie sio i dsy massem. Jaki wybrac resp i czy to się będzie opłacać? 2.Czy dam rade bloczyć behes na edron z 3 shooterami (39ed,42ed, i jakis +55ms) oni zrobili by 6x ds a ja bym bil na arma.Czy będzie duże waste? druty będą mnie sio na yellow i czy behe długo bedą biły te dsy (porównywalnie do np. hydry z 4x ds).Starczy mi 1 nocka na uzbieranie tych fangów? Ofc będe używać obsidian knife ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
2. Powiem tyle Rotfl..." Jak pójdziesz z taką ekipą na behe, zrób filmik i wrzuć na forum ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() Hero to jesli masz sova/sca/avengera/arcane staffa i skille 90~.....
Behe to ledwo tam dojdziecie a co dopiero hunt, szczegolnie ze moga 2-3 wyskoczyc.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Wrocław
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
|
![]() 1. Dasz rade ale lepiej jakis 55+ms i Ty jako bloker, ale zeby uzbierac 50 clothow to zajmie ci to gdzies z tydzien huncac po 5-8h dziennie
![]() 2.Nie masz zadnych szans. Prawdopodobnie caly team wam padnie jak oddalicie sie od schodow w kierunku jednego z tunelow i wyskocza 2-3 behe. Takie zabawy to bloker 85+ek i 120+mage z morta. Albo hardcore 160+ms z UE tyle ze bloker musi miec duzo HP zeby lurowac po 3-4 behe ![]() BTW. Jak Ci sie uda samemu zdobyc rzeczy na addon to wielkie GZ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() na hero dasz rade na beche idz z lepsza ekipa ale co do tego lootowania
to szczescia zycze to jak bys hodzil codzienie po kilka godzin ( 5-6) to moze po 2 tygodniach bys mial moge ci poradzic co do red piece of cloth lepiej zrobisz jak pojdziesz na pirate ghosty z nich leci red robe kture mozna zamienic u jakiegos npc na red piece |
![]() |
![]() |