|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam,
Dzisiaj chciałem sobie przedłużyć mój premium account o 3 miesiące poprzez płatnośc kartą visa(ekarta) , wypełniłem wszelkie dane poprawnie (płace także w innych sklepach i nie mam problemów).Po 10 s od zamowienia otrzymuje maila ze muszą sprawdzić moje zamówienie , a dokladnie po 4h że nie mogą pobrać pieniędzy z mojej karty.Nie tylko ja mam takie problemy, z tego co widze na forum tibia.com również znajdą sie osoby z takim problemem.Wątpliwosci mam troche co do danych które wpisuje, jeśli ulica na której mieszkam to "Hoża 4444" to w formularzu(dotyczącym danych do karty) wpisalem "Hoża 4444" , moze powinnien być przedrostek "ul." lub także numer mieszkania?.Mam też wątpliwosci do nazwy miasta jest to "Włocławek" w formularzu wpisałem bez polskich znaków. Może ktoś wie co jest nie tak? Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Hestoran - 18-03-2007 o 22:28. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() wedlug mnie dane nie maja tutaj wiekszego znaczenia poprostu jakeis klopoty w cipach poczekaj
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Nawet ja mialem z tym problem na poczatku, jednak z racji masowych zakupow udalo mi sie podpisac umowe z Elementem 5 dzieki czemu pacce w 95% przypadkow sa od razu po zamowieniu na kontach graczy, chyba ze element 5 lub cipsoft maja jakies opoznienia(pozostale 5%).
Naprawde nie ma znaczenia czy napiszesz przedrostek "ul." czy nie. Sprawdz natomiast jak to jest z pl znakami w formularzu. Ja osobiscie podczas zamawiania nie podaje polskich znakow nigdy. Pamietaj, ze zawsze mozesz napisac do Elementu 5 dlaczego nie przyjeli Twojego zamowienia. Adres e-mail to [email protected] i pamietaj aby podac numer zamowienia. Zadzwon tez do banku i przedstaw im sytuacje, moze to jakies ograniczenia Twojej karty? W innych sklepach mozesz placic w Euro bez problemu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak , nie mam problemów z płatnoscią poprzez takie systemy jak paypal,esellerate itp.Dlatego dane wpisywałem i porównywałem z moimi zamówieniami poprzez inne systemy które wyżej wymieniałem.
Moge jako ciekawostke dodać iż 3 miesiące temu gdy kupowałem pacca , nie udało mi sie go kupić ze swojego konta tzn. musialem kupic pacca z nowego konta na moje aktualne.Wiele razy probowałem dlatego też moge dodać że jeśli otrzymam maila ze sprawdzają zamowienie, pacc nie dojdzie.Hm, myśle co by zrobic? poczekać do jutra i sprobować a potem co ? ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |