|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Trod
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
Poziom: 68
|
![]() Witam.
Pewien gracz chce kupić mi PACC'a na 3 miesiące w zamian za mój domek w Tibii. Zastanawiam się nad tą propozycją bo został tylko tydzień PACC'a i mam pewne pytanie. Czy ten gracz może w jakiś sposób mnie wykiwać? Jakieś wycofanie wpłaty itp., czy jest możliwe aby coś tu nie wyszło? Nie znam się na kupowaniu PACCa innym osobom i proszę o odpowiedzi. Pozdrawiam.
You see yourself. You are an elder druid. ![]() Retired: 12 maja 2007 15:05 GM Borceforth Candia [2]: Trod your name seems fine to me |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2007
Lokacja: Chrzanów
|
![]() Moim zdaniem to jakiś przekręt. Kto by wydawał 90 zł za domek w Tibii. Chyba, że to jakiś super bogaty chłoptaś i nie ma co z pieniędzmi zrobić. Uważaj, bo mojego kolege już tak raz zrobili. Niby pacc za jakieś stawianie za darmo monka, a tu kicha. Hack. Tylko, że on był początkujący i dał się nabrać na naprawdę naiwną gadkę.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: planeta ziemia
Profesja: Rookstayer
Gildia: noobs and newbies
Świat: Ziemia
Poziom: 999