|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Widzialem kiedys SS z turnieju ktory trwal 3 dni ... byl on zorganizowany na duza skale uczestniczyli w nim ludzie 15-20 lvl klasa dowolna
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() Coraz częsciej są organizowane turnieje.
Turnieje mogą być rużne np: Walki do yellow hp. Gra w piłke nożna(bardzo ciekawa) Wyścigi(np.od ab do carlin) Wyścigi w łowieniu ryb(chodzi oto by w jak najktótszym czasie złapać jak najwięcej rybek) Jest jeszcze wiele wiele innych ciekawych tematów na zawody. Chętnie też bym zorganizował taki turniej(mój świat to danubiia). Osobiście lubie też brać udział w takich turniejach, bo są czasami wspaniałe nagrody. Pamiętam jak kiedyś był turniej organizowany przez GM a nagrodą było chyba 100k,ale za wstęp płaciło sie 10k. __________________ Jestem dyslektykiem więc nie czepiać się ortografii!! Plz Plusik do reputacjii!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Fallen Angel
|
![]() Swego czasu z dwoma kumplami urzadilismy koncert metalowy na Amerze... Ale przeszłobez wiekszego echa bo nie stac nas bylo na porzadny lokal. Ale taki turniej jakim mówisz mozna urzadzic na duzych polach, naprzyklad pola po drodze do ab z venore, tam sa tylko wilczki i spidery, przynajmniej tylko to tam spotaklem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() heh fajny pomysł z takim turniejem. Podłącz się do mnie na amerce to wymyślimy coś.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2004
Lokacja: Nieważne
|
![]() Ja z qmplami tez robimy jakies imprezy.Np ostatnio qmpel swietowal zabicie 380 rota
![]() ![]() Wiec nawet jak wszystko jest ladnie to nie musi tak byc do konca(a po buzunie malo kto sciga takich z wiadomych przyczyn)
Co tu duzo mowic?Klik! Nie gram juz na Chimerze. Za duzo noobow mnie nekalo :/. Teraz pocinam na Aurerze Nick: Bartolu'Dragoth Profesja: Knight Poziom: 13 Skille: 54/53 (ciagle trenuje) Magic Level: 4 Swiat: Aurea ( ![]() No i co tu duzo mowic? =\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() < Swego czasu z dwoma kumplami urzadilismy koncert metalowy na Amerze... Ale przeszłobez wiekszego echa bo nie stac nas bylo na porzadny lokal. Ale taki turniej jakim mówisz mozna urzadzic na duzych polach, naprzyklad pola po drodze do ab z venore, tam sa tylko wilczki i spidery, przynajmniej tylko to tam spotaklem. >
Taaaa i jakis hlvl dla zabawy lurnie Wam 2-3 GSy jestem ciekaw ilu z tej brygady 15-20 lvl przezyje ![]() A pozatym turniej good idea ![]() jestem za zorganizowaniem czegos takiego na Hiberce ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |