|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2006
|
![]() Tak jak w temacie czy osoby ktore korzysają z systemow uniksowyh (linux) mają lagi, mam ubuntu 6.06 PL mam zainstalowane sterowniki do ati radeon pobralem 2 wersje tibi na lina i na obu wersjach mam lagi i chce sie dowiedziec czy dasie jakos to rozwiazac. jeli ma ktoś czas i checi to piszcie
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Profesja: Elite Knight
|
![]() Zobacz czy tez na windowsie masz lagi.
Jak tak to albo zmien dostawce internetowego albo zadzwon si spytaj sie co jest grane. u mnie klient na linuxie czasami tylko poskacze przez 3 sek co jakias godzine przez lag systemowy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sammen
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 21
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() up@:
Uwaga bo będzie teraz usuwał linuxa i winde instalował tylko po to, by sprawdzić jak tam tibia działa ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() heh mam 2 systemy win XP oraz ubuntu 6.06 na windzie nigdy nie mialem lagow ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Profesja: Elite Knight
|
![]() nom ja tez mam 2 systemy ;]
dziwne z tymi lagami niestety nic ci nieporadze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() heh noto trudno trzeba jakos zyc. ake umnie te lagi wygladają tak jak bym mial odpalone 2 albo 3 klienty tibi i to trohe denerwujace jest ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Programista
|
![]() Tak wiem, odświeżam stary temat, ale mam powody. Jak przeczytałem używasz karty graficznej ati (jak ja) i współczuje. Nie radzi sobie ona z openGl'em co jest następstwem lagów. Mam 5 frames
![]() PS. Jesli odśiweżani tematu jest niezgodne z regulaminem proszę to usunąc, w chwili bierzacej nie mogłem do nigo zajrzeć ![]() |
![]() |
![]() |