|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2004
|
![]() Mam pewien problem a mianowicie ściagnełem UO Screenshot Utility i kiedy naciskam Print Screen pojawia sie błąd "NviewLib.(dll) is not found" przez co nie moge zapisać plików w formacie jpeg. Pomocy o co chodzi?!
LoL te dll oczywiscie bez nawiasu ale inaczej wyskakiwalo to może być trojan. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Oczywiscie, ze to moze byc trojan.
1)Reinstalka UO powinna pomoc 2)Jesli nie - sciagnij z innej (zaufanej) stronki 3)jesli nie dziala nadal - zacznij od poczatku 4)zeskanuj kompa jakims antyvirem - jesli nie masz na kompie niczego, polecam skaner.mks.com.pl (bez www)
#3 |
Guest
|
![]() ![]() Kto wie co to jest niech się skontaktuje e-milem lub na gadu gadu. Bardzo proszę o kontakt. plzzzzzzzzz muje adresy gadu gadu:5122384 e-mil:[email protected] Ostatnio edytowany przez lokko - 22-01-2005 o 19:53. |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2004
Lokacja: Chodzież...
Imię: Prince Xall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 119
Skille: 100/80+
Poziom mag.: 21
|
![]() ^^ Co to jest Uo screenshot utillity . Jest to program do robienia ss'ow , mozna go sciagnac z tibii.pl i gdy w trakcie gry nacisniemy esc to screenshot automatycznie azpisuje sie w wybraym folderze w pliku . *.jpeg . Mysle ze pomoglem
![]()
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nerana
|
![]() Tez mialem taki problem ...chodzi o to ze brakuje pliku... przeinstaluj Uo i bedzie działać...
"...Dobrze, że nie wiesz co u mnie bo pękło by Ci serce ... ' Przemo-Palladiin [108]: nigdy nie bylem Przemo-Palladiin [108]: na dyskotece Przemo-Palladiin [108]: zeby stac pod sciana ? Przemo-Palladiin [108]: ja sie wstydze bab |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Ostrów Wlkp.
![]() |
![]() jezeli szukacie jakiegos dll to pzeciez istnieje: http://www.dlldump.com/
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Mialem zapisanych okolo 40 fotek i nagle sie wykasowaly:/,codziennie sie pare usuwa:/, jak myslicie co to moze byc?
Uzywam oczywiscie UO |
![]() |