|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sprobuje utworzyc fake nawiazujacy do gry lionheart nie bardzo bedzie podobne aczkolwiek mozna znalesc podobienswo pierwsze sceny okreslaja naszego bohatera i kilka przygod Barcelona to wies na poczatku dlatego jest trawa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Lol, tibia schodzi na psy. Ostatnio edytowany przez Bald Drah - 21-03-2007 o 15:26. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Śrem
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Moze byc, nie oceniam bo to prolog. Jesli potrzebujesz assassina to moge byc, jesli tak to napisz dam out
![]() Wrazie gdyby obrazek nie dzialal - http://img59.imageshack.us/my.php?im...sassin3zl1.png TYLKO Bald Drah MOZE GO UZYC I TYLKO W TYM FAKE'U!!! @down Mi to pasi ![]() Ostatnio edytowany przez ARESS15 - 21-03-2007 o 16:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
Lol, tibia schodzi na psy. Ostatnio edytowany przez Bald Drah - 21-03-2007 o 16:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Stan: Niegrający
|
![]() 4/10
-stara trawa na 1st obrazku. -krzywa i nagle sie konczaca palisada na 2nd. -lowca na czwartym obrazku ma dziure w glowie. -zagrodka alchemika krzywo sklejona, nie ma nog i widac na niej rozowe kropki. -nie wykonczony mur na ostatnim. -outfit warlorda ma rozowa kropke. -animacja hmm ma rozowa kropke. -zwloki maja nicki. -niektore outfity sa stare. -czesc elfow na czarna twarz. -fabula sie nie trzyma. -emotka sie wkradla do linku ![]() -niby wielkie miasto, a trawa na ulicach. +bohater nie jest super hero Ostatnio edytowany przez seksowna_druidka - 21-03-2007 o 16:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
dzieki za dobre i zel oceny ale napisalem w 1 poscie ze jeszcze Barcelona jest wiocha poniewaz nie ma tam 1 wladcy poniewaz zginal w wojnie(zdradzielm troszke) zwloki maja nicki poniewaz oni umierali powoli ![]() ] 1 obrazek ma stara trawe bo to taka polanka ![]() emotka w linku nie wiem jak sie znalazla sam a mur 1 raz sklejalem ![]() oraz elfy maja czarna twarz poniewaz sa to dlugie czarne wlosy(nie trzymam sie niemieckich elfow ktore zawsze maja blond wlosy) a co do fabuly to gosicu uciekl z pomoca innych z wiezienia ucieka do Barcelony a to jets prolog a w 1 czesci znajda go w Barcelonie i narazie tyle powiem
Lol, tibia schodzi na psy. Ostatnio edytowany przez Bald Drah - 21-03-2007 o 16:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Pierwszy i ostatni obrazek niezgodny z regulaminem...>>>
A jak zobaczyłem ten piękny prosty płotek to mnie zamurowało i nie zdołałem obejrzeć do końca. Ten fake ma moc...
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
po 2 jak to niezgody z regulaminem
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vegg the Paladin
Profesja: Paladin
Świat: Menera
![]() |
![]() Nie jest takie złe... Zobaczymy jak to dalej będzie się rozwijać. Narazie wstrzymuje się z oceną.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Za następne kłótnie polecą bany...
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() 'Elyta' się kłóci i normalni userzy (ja) tracą posty. ;<
@topic: jak pisałem (i straciłem) - jak na pierwszy fejk, to przeciętny. Rób dalej, MOŻE COŚ Z CIEBIE WYROŚNIE (nie mówię, że 'elyta', w końcu ma tu być bez żadnych tekstów, które skłoniłyby do bana, nie?).
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() teraz bedzie podobne do hirola
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PROSZE O COMENTY DOBRE I ZLE
Lol, tibia schodzi na psy. Ostatnio edytowany przez Bald Drah - 22-03-2007 o 07:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
![]() |
![]() Dla mnie to jest bardzo kiepskie. Pusto i wogóle...
Postaraj się bardziej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() Szczerze, to napiszę co myślę o graficznym wykonaniu. Sam niedawno sprawdzam własne siły na tym poletku i muszę powiedzieć, że to, co Ty robisz jest dość przykre. Nie dość, że zostawiasz ogromne przestrzenie białej barwy (pewnie nie pomniejszałeś obrazu przy rysowaniu w Paint, prawda? Tam jest taki suwak, zmiejszajacy i zwiększajacy obraz (czy tam mapę bitową
![]() Ogólnie, to wykonanie jest znośne. Przeszedłem Lionhearta i muszę przyznać, że nic to nie pomogło w zrozumieniu Twego prologu. Jakieś to było chaotyczne i nieprzemyślane... No i pisownia kuleje. Oj, jeszcze dużo roboty przed Tobą, drogi autorze.
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() dobra dizkei za rady i w ogole masz racje zapomnialem zmniejszyc. Prolog jest taki w Lionheart zaczynasz z Leonardem da vinci u mnie jest kaplan jestes w Barcelonie jestes ale u mine Barcelona to wiocha a pisownia nie robie bledow przeciez moze chodiz o teksty. A trawa itd to 1 raz to robie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czy soveelis przezyje i Nicolas czy zgina w nastepnym odciunku prosze comenty
Lol, tibia schodzi na psy. Ostatnio edytowany przez Bald Drah - 22-03-2007 o 19:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() A ja myślałem,że shity bezpowrotnie zniknęły...
-masz słownik j.polskiego? -te ściany są okropne,naucz pierw się je wklejać -stara trawa(dobrze,że poprawiłeś) -CUDZE OUTFITY!(tego nie strawiam,wszystko ma być autora,oprócz oryginalnych spr. CIPSOFT'u) -Fabuła się kupy nie trzyma -złe wklejanie masz tu większość błędów,popraw je to może wyjdziesz na ludzi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzikei na zachete a te outfity wcale nie tandetne mi sie podobaja zdradze ze ten fejk w nastepnym odcinku bedzie tlyko dla tych ktorzy grali w lionherta aby go zrozumieli
![]() |
#19 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Cytuj:
Nie zapominaj też o polskich znakach i pisz mniej chaotycznie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() widzę iż polonista sie znalazł dobrze jak Ci na tym zależy będę pisał z polskimi znakami ale może napiszesz moja ocenę a nie wypominał błędy