|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Tak wiec, raczej macie racje. Wg mnie zabardzo sie rozpedzilem. Bo wczoraj rano do glowy wpadl mi pomysl na fabule i odrazu zaczalem go robic. Nie bede go kontynuowal.
Modow prosze o zamkniecie najlepiej dzis wieczorem.
Ostatnio edytowany przez Cloy - 31-03-2007 o 15:09. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Brzuch Smoka Wawelskiego
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jestem Hardkorem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Urwiesz mi od internetu...
Świat: Piorunochron
Skille: 3piętro
|
![]() Narazie fajnie sie zapowiada tylko wiesz co mogles dac tym ludziom jakies nicki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() fajnie zrobione dosyc fajna fabula czekam na ciag dalszy
6,2/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
|
![]() +ciekawie skonstruowany stryczek.
+ladne outy. +wmiare oryginalna fabula. -pusto na tym placu stracen. Przydaluby sie jakies krzaki, smiecie, czy inne ozdoby. -/+wiesniacy nie maja nickow. (mialo to nie wprowadzac zametu?) -deski obok drabiny sa inne niz w reszcie pomieszczenia. Sprite editor gryzie? -"Tato musze ci cos powiedziec." Po "tato" powinien byc przecinek. ![]() 9/10 za all Czekam na next part i jestem ciekawa, jak zrobisz te kanaly ![]() edit: Jest blad graficzny. Strzecha na tej drewnianej chcie jest niewykonczona od polnocy. Obniza to ocene do 8/10 ![]() Ostatnio edytowany przez seksowna_druidka - 30-03-2007 o 14:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Już widze, że jest nudny.
Nazwa też taka... beznadziejna
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Ciekawe...
Ale sznur mugł by być grubszy i (najlepiej) brązowy, lub coś w tym stylu. Mijesca egzekucji były zazwyczaj na rynku, tam gdzie wszyscy by to widzieli, chodzi mi oto że powinieneś dać tam jakieś budynki, fontanne, łąwke, bo jest za pusto. O ile sie nie myle na scenie piątej widać ściane haty do której potem wszedł i gadał z ojcem, cieawi mnie to, że na scenie piątej chata jest mniejsza niż na szóstej... Poza tym jest dość krótkie, ale (na szczęscie... twoje oczywiście) treściwe. Btw. Tak, jak sie troche przypatrzeć i porónać, to pierwszy odcinek przypomina troche pierwszy odcinek mojego fake xD
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Jaki szajs xD!
Po tobie cloy, moglem sie spodziewac wiecej ;].
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
![]() |
![]() No coż... Po Cloy'u mogłem się wiele spodziewać, ale takiego szajsu nigdy :/
Minusy: - Miejsce egzekucji zwykle bywało w miejscu gdzie każdy mół to zobaczyć :/ - "Khy, khy, umieram!" Fajnie... "Khy, khy, badzwiene" - Wiem, ze nie chciało ci się tego zmieniać, ale mogłeś zrobić, ze ci ludzie sie odwrocili jak krzyknęli "Lapać złodzieja!" - Echem... Czy tam wogole jest lina? - Pustawo w tej chacie :/ - Krotkie :/ - Tytul jakis taki pospolity :/ Plusy: - Ładne outy - Treściwe ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Lokacja: ...
Imię: Lunar Halton
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
|
![]() Słabo
Minusy: 1.lina?chyba nić. 2.On Khy, khy, umiera. ![]() 3.Ludzie nie wiedzą czy łapać złodzieja czy patrzeć na wykonanie wyroku. 4.podziurawione outfity Żołunierzy. 5.pusto na chacie ma... Plusy: 1.Outfity ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() Ludzie trzymajcie mnie... Znowu coś w stylu "ucieczka przed kimś/czymś". Cloy robię to z bólem na sercu, ale muszę ci powiedzieć po prostu
![]() Ostatnio edytowany przez Max121 - 30-03-2007 o 17:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() A ja się po tobie niczego nie spodziewałem.
Ludzie nawet się nie odwrócili. A co tam ktoś krzyczy za nimi że umiera, ale przecież przed nimi zara umrze jakaś baba więc po co się odwracać? Nic ciekawego... krzyknę sobie "Łapać złodzieja" i nadal stoję. Brak kropki na samym koncu! Jeżeli ludzie go rozpoznali to jego taty już by tam nie było. Pewnie gdzieś w lochach by zamknęli... Czy ty kiedyś widziałeś jak wygląda/działa stryczek? A tak przy okazji: Deja Vu? Już to gdzieś widziałem...
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Imię: Tomaros Stonefist
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() OMG! Ty mogłeś zrobić lepsze. Przyłóż się ;]
@Max121 Eee??? Nowy obrazek bez konsultacji ze mną? Mogłeś chociaż napisać od kogo masz Pokemona ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() Przeczytajcie moj post na czerwono na 1 stronie.
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Imię: Tomaros Stonefist
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Mówiąc to jeszcze bardziej się pogrążyłeś. Taka prawda.
![]() |
![]() |
![]() |