|
|||||||
| Notki |
| Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Opole
|
Kolejne pytanko
, od jakich skilli i levela chodzic mozna na orc land?? sam czy z blokerem? mowie oczywiscie o palku.. MOzna tam chodzi solo? i jakie tam zagrozenia sie czają? I najwazniejsze.... jak tam dojsc? , z gory thx za pomoc
Sezemego 45 lvl Palek skille 72/37 <<<--- Isara --->>> 02:39 You see yourself. You are a royal paladin. You are Dragon Hero of the Dragon Heros (Royal Shooter). |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
Lokacja: Titania
|
Witam!!
Orc Land - Myślę że lvl 35 ponieważ nigdy nie wiadomo kiedy nas lag może złapać idziemy tam z drogi od Ab'Dendriel -=-=> Przechodzimy przez most trolii idziemy koło draga ( Dla chętnych 700 expa , i gówno loot ). Potem w prawo i następnie kierujemy się na północny zachód - Orc Land jest nad Amazon Camp ( odległość około jak z Kopalnii do AB ). Pierwsze co zobaczymy na horyzoncie to tak zwany przeze mnie Posterunek Orków -> Orc Leader, Orc Besrserker, Worrior, Shaman i zwykłe orki chyba widziałem tam Posiony Spiders. Do wieży nie wchodzić pallem bez Blokera grozi natychmiadtowym dead'em pierwszym poziom chyba 4 worrior i 2 sperman natomiast wyżej hhehe ![]() Orc Berserker a on potrafi *******nąć . Dalej idąć na Zachód mamy Orc Fortess no i tu zaczynają się jaja. Początek jest taki że wchodzisz i na wstęp masz praktycznie wszystko tylko zależy od ilości. Wiadomo im niżej tym ciekawiej - najgroźniejszy tutaj Orc Worlord a najszybszy Orc Rider. Sczerze ponad brame nigdy nie wszedłem ponieważ nie zrobiłem większego lvl jak 29 Royal :/. Co do skills to 70+ najlepiej 35 lvl i 75 no i przydoło by się gfb i hmm ponieważ czasami może być naprawde nie ciekawie :/. Dobrze że jesteś pacc przyda ci się haste. Weź sobie bohy i nienajlepszy equipment ale to już twoja sprawa jak padniesz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() , Ale poczekajmy miesiąc-półtorej to przedstawie screens ![]() Prosiłbym o Opiniie na temat OL i OF P.S - Awans z nocki <=> 04:48 You advanced to magic level 3.
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Opole
|
Dzięki Yoda za pomoc, na pewno mi sie przyda, teraz juz wiem co i jak z tym Orc landem
szkoda ze nie ma juz reputki ![]()
Sezemego 45 lvl Palek skille 72/37 <<<--- Isara --->>> 02:39 You see yourself. You are a royal paladin. You are Dragon Hero of the Dragon Heros (Royal Shooter). |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
|
Hm jak nie znasz OF to nie radze samemu.
poza tym w forters na dzien dobry masz zerki, liderki i smoka w ilosci na pewno przewyzszajace mozliosci palka na 35 lvl. chyba ze masz steelth ringa (bo raczej 15mlvl na 35 raczej ciezko) to wtedy mozesz cos motac z wejsciem. inaczej nie da rady do podziemi OF nie radze jesli ich dobrze nie znasz. nagle zobaczysz ze leci na ciebie pare warlordow i zgon ^^ |
|
|
|