|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() A wiec dnia dzisiejszego spokojnie loguje sie tibie, mieszkam w miescie ab'dendriel stanalem pod depo, spokojnie stoje, a tu nagle jakis 4 lvl mnie przesuwa i krzyczy afk.Zdenerwowalem sie i walnalem raz tego 4 lvlowca.A tu w jednej chwili zucilo ie na mnie 4 gosci, z La ondy(kto gra na Novej wie o co chodzi)miedzy innymi 96 sorcer, 45 sorcer i jakis tam 2 druidow.I we mnie z SD, z hmm, z exori i innych dupereli...
Na poczatku zabardzo sie nie zorientowalem, ze ten koleszka jest z nimi i to byl moj blad. Na poczatku krzycze Stop!!, stop!!, ale to nic nie dawalo(koledzy mnie w tym czasie uhali bo sam bym nie nadazal, dzieki Etir i Karolinko=])zucilem sie do ucieczki modlac sie zeby krzyzyki znkiknely, ale oczywiscie one nie chcialy zginac, wiec biegam po tym ab, stwierdzajac ze dalasza ucieczka nie ma sensu krzycze:OK, I PAY!! A oni do mnie 20k, to ja patrzac na swoj eq, mowie dam im Giant sworda=25k to moze sie odczepia. I sie odczepili, zdenerwowany, ale szczesliwy ide trenowac na elfy, a tu nagle dostaje msg ![]() Nie prosze nikogo o pomoc tylko prosze by unikal takich sytuacji jak ta, mam nadzieje ze ten post uratuje komus tylek i bedziecie ostrozni kogo bijecie nawet gdy wydaje wam sie macie duze szanse moze sie okazac, ze ta osoba ma wysokich(lvl0 przyjaciol. Wiem co teraz zrobie: Przez dwa tygodnie nie bede sie logowal, pogram sobie druidkiem uh porobie i juz. thx za przeczytanie mojego posta. baba~ |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Mialem podobna sytuacje w Venore. Zabilem 7 lvlowa postac po tym jak zaczela mnie prac. Nie bylo mowy o ucieczce do dp. Skonczylo sie na 5k. 12 hp. nie mialem juz uha i vit. Dali mi spokuj.
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() to jest na kazdych serwerach(NIESTETY) wystarczy na isare popatrzec ;/
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2003
|
![]() ja miałem też troche podobną sytułacie ide se przes carlin niedaleko statku dwuch gości se stoij jeden z nich na 5 lvl a drugi 34 lvl ten na 5 mówi do drugiego (o mnie) ,,on jest złodziejem" ja tego na 5 nigdy nie widziałem podchodzi do mnie ten na 34 atakuje mnie raz i mówi ,,daj mi 10 k a ja daruje ci zycie i zabije tamtego" ja se pomyślałem niemam 10k co robić może da się nabrać i mówie do niego ,,mam pieniądze w depo" a on każe mi po nie iść i ja nie wróciłem a on o mnie zapomniał
oczywiście gadałem z nim po angielsku |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() miales szczescie, ze zapomnial
mam nadzieje, ze ci koleszczy tez zapomna;/ Tylko, ze ty miales jakas szanse, bo ciebie atakowal 35 lvl-ja mam 26lvl, ale mysle ze bym mu spierdolil na luzie, a potem to on by mial cieplo. A ci koleszcy co mnie pizgali sa z jednej z najsilniejszych gildi ;/ wiec raczej nikt nie moze nic zrobic. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Gdynia City
|
![]() powinny ostać jakieś klany pomagające polakom obojętnie na jakim poziomie ważne żeby było ich dużo i starali sie zwalczać takie numery, a jak ktos powie że to głupi pomysł i że to ich problem że mają taką wtope to życze mu podobnej wpadki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() ja mam dla was rade grajcie na non pvp i nie bedzie takich sytuacji
ja jak gralem na trimerze to chlop z 109 levelem chodzil po carlin i zabil chyba 30 chlopow wiec postanowilem grac od nowa na non pvp i jest great |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
nie wytrzymal bym na non pvp czasem jak robisz sobie loota to ci go koleszka podpierdoli i masz zonka, nie mozesz mu nic zrobic ;/ a na pvp tym charm nie zginalem jeszcze ani razu(to znaczy dokladnie zginalem raz i to juz 3 miechy temu, bo kolega na BZ mial laga i Gsa w dloni ![]() i do dnia dzisiejszego prowadzilem mądrą, rozsądną polityke, ale tylko do dnia dzisiejszego;// |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2003
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vanlanthiriel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Black Rose Order
Świat: Lunara
Poziom: 80
Skille: 78/74
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() A może własnie na to liczyli że się wkurzysz i nie będziesz chciał zginąć ale wiesz jak jest co nie możec robią to specjalnie ( a jak ich zobaczysz jeszcze raz ze tak robią to do Cipow gnoji Sorx za słownictwo ale mnie to chamstwo wkurzyło
![]()
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() moj kumpel mial taka sama sytuacje w depo (w carlin) bylo tloczno (ahh te AFKI) no i przsunol jedna klijentke (kumpel ma 46 level druid i jest w gildi Justice jak ktos gra na nowej to wie ze miedzy ta i jeszcze jadna gildia jest wojna) i ta klijentka odrazu po kolesia z la ondy i wózek właczyła na to kumpel msg do Zambo (lev 104 knight) Maessiaha (lev 102 master sorc) i do paru kolesi z Black panters i rozjebali ich w 3 dupyu
![]()
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
powiedziales, ze druid na 46 lvl jest w gildii Justice, a wiec to troche dziwne, ze ktos z Justice msgowal do kogos z La ondy. To wlasnie pomiedzy Justice, a La onda i R7 trwa wojna na Novej.Wiec troche dziwna to jest sytuacja. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2003
Lokacja: w domu
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzysiu Malutki
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 79
Skille: 85/83
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() aaaaaaaa tam
najlepsze sa non PvP ja gram i tu jest najlepiej i nie zmienil bym na zaden inny server |
![]() |
![]() |
#13 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
Na non PvP za to nie masz sytuacji ze podejdzie ci jakis koles i kaze placic XXk albo smierc. Moze tez sie zdazyc ze ktos cie zablokuje i zginiesz, ale nie bedzie takiej sytuacji ze grupa kolesi bedzie cie zabijac jak tylko sie zalogujesz. Na PvP z tego co slysze to teraz tez nie mozna zabic kogos jak sie chce bo polowa thiefow ma plecy (albo inne postaci w silnych gildiach) i zabicie takiego konczy sie nasza smiercia.
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Danayen Del'Impro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sunblade
Świat: Aldora
![]() |
![]() MAFIA :rolleyes:
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() @ktoś ze świata NOVA
nie zrozumiales mnie chodzilo mi oto ze kumpel który jest w justice przesunoł w depo klijentke która ma kolegów z la ondy oni przylecieli no i nie chce mi sie pisac mysle ze sie dokminisz o co biega (nie spie duzo sorka)
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() LOL, w takich sytuacjach to sie watpi w TIBIE ale na szczescie mi sie to nie przytrafilo chociaz kiedys jakis 5 lvl mnie wysmiewal, nie chcialem mu nic robic bo bylem zapobiegawczy (
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() już zapóżno ja koło Venore na swampach na liberii zabiłem typa na 12 lvlu a sam miałem 17lvl bo mnie zaczoł atakować a po chili przyszedł jego kolegga i bił mnie z sd ale zwiałem do depo
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Mój brat miał niezłe jaja na Eterni dzisiaj:
Trenuje sobie z kolegą, podchodzi jakiś 10 lvl i zabiera mu speary, to on na to "Give me my spears" a tamten "No" no i kolesie wszyscy się na niego rzucili. Zabili go, ale sparów w nim nie było. Wrócił do depo i stoi w depo. Nagle mówi "Ee, Palladyn" do mojego brata i wkleja rozmowy z kolesiami z Ad Infinitum. No to mój brat pyta "Lider Ad Infinitum kill me??" a tamten "Yes ![]()