|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Nowa Ruda
Stan: Na Emeryturze
Świat: Luminera
![]() |
![]() Mam Pytania:
1. Od jakiego lvla , skilli najlepiej solowac gsa ?(Z waste i bez ) ile uh itp ? 2. Od Jakiego lvla , skilli bloczyć gsa ? ile uhitp ? 3. Przy solowaniu Gsa użyć: BS + Shiled + DEF + HMM czy może GS + Full Atack + HMM ? 4. Od jakiego lvla , skilli najlepiej solowac Banshee ?(Z waste i bez ) 5. Od Jakiego lvla , skilli bloczyć Banshee ? 6. Przy solowaniu i blokowaniu Banshee jakiej broni , jakich run i ich ilosc ;p Chciałem dodać ze o banshee pytam z ciekawości i niezamierzam sie wybierać na nią narazie ;p
![]() Ostatnio edytowany przez Daro93 - 27-05-2007 o 19:04. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Blondynka
|
![]() 2. Mozna juz bloczyc o skilli 65/65, z dosc dobrym eq i jakims 25-30 lvl. Potrzebny tylko dobry shooter. Mi sie udalo tak dwa razy, za kazdym razem poszly dwa uhy. Czyli jak na to, ze to pierwsze wyprawy to nie tak zle
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2006
Lokacja: venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: seromontis
Profesja: Paladin
Świat: Solera
Poziom: 7
Poziom mag.: 7
|
![]() Rycerzem na tych potworach zawsze bedziesz mial waste
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() narazie mam skille widoczne po lewej stronie ;p na 25lvl skille 70/70 to jakiemu shotherowi bed emogl zbloczyc podac staty sorca/druta/pala ... najlepiej by mi odpowiadal pal lub ED
![]() |
#5 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
W sumie... MS lub ED (lub i bez promocji) powinien byc na okolo 30 lvl... Warto pojsc raz na probe i zobaczyc jak sobie poradzicie ;). A jak chesz dluzszy exp to dobrym pomyslem sa 2 dsy, dzieki ktorym mozesz mocniej walic gsa ;). Tylko on musi ciebie... Bez pacc moze byc ciezko jak sie przezuci, a on akurat lubi. Co do palla to pojecia nie mam... Chyba od skilli zalezy.
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 27-05-2007 o 19:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() PLX odp pyt. 3
![]() |
#7 |
Blondynka
|
![]() Chyba raczej bs, gdyz gs nie atakuje magia i tarcza sie przyda... Lecz watpie, bys teraz dal rade. Gsy sa raczej do blokowania, chyba solowac je mozna od okolo 80/80 (jesli sie nie myle).
Aby nie bylo niejasnosci. Bylam 2 razy na gs, za pierwszym razem zamknelam prawie oczy. I probowalam uciekac ;P. Lecz jednak wrocilam i dzielnie stalam. Za kazdym razem poszly 2 uhy. Wiec nie jestem specjalista, co wiem to albo wyczytalam albo nauczylam sie akurat tego dnia.
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 27-05-2007 o 20:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2006
Imię: WjeslaF
Profesja: Elite Knight
Gildia: Brotherhood of Blood
Świat: Guardia
Poziom: 125
Skille: 90/85
Poziom mag.: 8
|
![]() 4. hardkor aushaush
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Wrocław
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
|
![]() ad.1 Dla sportu lvl 45, skille po 70 wystarczy ale waste bedzie, zreszta jak zawsze na GSach knightem.
ad.2 Z shooterem 40+lvl mozesz na 30 lvl juz bloczyc, skille po 70 Ci wystarcza. Dobrze jak shooter bylby druidem to bys mial odrazu sio ![]() ad.3 Cytuj:
ad.4 No tu to hardcore heh. Banshee leczy sie po 1/3 hp wiec tu sprawa jest ciezka. Mysle ze lvl 80-90 z explo powinien wystarczyc hmm.. ad.5 Tu nie ejst tak ciezko mozna od lvl 50, bo max dmg z nutek nie jest taki duzy (150-200) ad.6 Przy tym i przy tym najlepiej bron 2reczna z najwiekszym dostepnym atakiem lub anni items. Co do run to napewno UHów duzo (jesli nie masz druida) i explo+manaski na exori zeby dobic. |
|
![]() |
![]() |