|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2004
|
![]() Siema all!
Ostatnio moj kumpel uslyszal gdzies w Tibi ze jest ona na komórke na nokie 7650 min. ktora ja posiadam! wiec mam pytanie: skad sciagnac Tibie na komorke? posiadam port podczerwieni. z gory thx ! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() http://www.tibiame.com/ - oficjalna strona "Tibii na komurke" poczytaj tam napewno znajdziesz odpowiedź jak ją zdobyć ale wątpie żeby ta usługa była dostępna w polsce.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Lokacja: Płock
![]() |
![]() nie radze ci grac w tibie na komorke slyszalem ze za kazde wbicie sie trzeba placic ale nie wiem ile
Adevo Vas Kill Mass Noobas<---Najlepszy czar |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() W Polsce niestety żadna sieć telefonii komórkowej nie udostępniła jeszcze możliwości pogrywania w Tibię, więc grać można jak na razie tylko w Niemczech i Wlk. Brytanii. Zresztą z naszymi cenami byłoby dość mocno nieopłacalne, gdyż za grę płaci się jak za rozmowę. Wyobraźcie sobie kilkugodzinnego hunta.... to lepiej kupić sobie PACCa. Ogólnie nie dziwię się, że nie ma Tibii na komórkę w Polsce, bo i tak pewnie nikt by w to nie grał, a jak już to tylko chwilkę, żeby zobaczyć i szybko by uciekał, żeby kasa nie leciała. Więc ewentualnie można jechać do "wujka Hansa" i tam gdzieś tylko looknąć na TibiaME.