![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Wiec, nie chcialo mi sie odkopywac starego tematu... gdyz:
1) Jego tytul odnosi sie na temat drugiej czesci (100x gorszej) 2) Juz troche duzo postow jest = chaos Wiec, odrazu do tematu. Powstal nowy serwer Risk Your Life: Unforgiven Wars. Jest on dosc nowiutki... max lvl to moze teraz 35 ![]() Filmiki z gry (Youtube): Filmik 1 Filmik 2 Filim 3 Link do stronki: http://www.ryl.pf Waga clienta: ~600 mb (po instalce ~2gb) Wymagania: 1 GHZ, 128 ram, Akcelerator 3D (Wiecej ramu i wiecej mocy procka mile widziane na duze PvP ![]() Zalety: Gra stawia na PvP, tutaj jest to sliczne ![]() ![]() Sa 2 rasy (Ludzie (Kartefan) i Ak'kani (cos tam na M)). Kazda ma swoje odrebne profesje: Ludzie: -Warrior -Defender -Archer -Assasin -Sorcerer -Enchanter -Cleric -Priest Ak'kani: -Attacker (warrior) -Templar (Defender) -Gunner (archer) -Shadow (assasin) -Rune Ofc. (mix Sorcerer i Enchanter) -Life Ofc. (Mix Cleric i Priest) No nie wiem co tu napisac jeszcze, cale info macie na stronce ![]() Moze prawdziwym fanom RYLa wiadomosc bedzie sprzyjala, iz XP Rate = x1 (Nie tak jak na privach ze od x10 - x3000). Btw. MAx lvl w grze jaki mozna osiagnac to 95 - robi sie go dluuuugo ... Teraz w grze mozliwe ze max lvl jaki ktos ma to 35 - 40 ![]() Polecam gre ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Na szczęście chyba mam jeszcze to na płytce
![]() Zaintaluje se to i będe w to grał jak będe czekał na moje urodzinowe GW ![]() @2xdown: zauważyłem i coś nie chce ściagać =/ jest tylko znak zapytania na miejscu wielkości i ściągniętej zawartości =/ Ja i moje szczęście,sprubóje jeszcze raz. Edit: jednak skorzystalem z innego serwera(filefront)i juz dziala ![]() Ostatnio edytowany przez Oerta - 20-11-2006 o 15:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
Stan: Niegrający
|
![]() RYL 1 to gra naprawdę świetna. Nie wiem tylko czy sie cos zmieniło jeśli chodzi o ilosc grających ludzi, bo ostatnio global swiecil pustkami.
Mimo wszystko polecam ! (UWAGA! Trzeba sie liczyć ze wypadnie pare dni z życiorysu!) @DOWN Pare to jak dla mnie za malo, nie wiem czemu ale lubie sie bic o spota z n00bami (dziwne ale prawdziwe ![]() PS Mnie do gry nie trzeba namawiac, szkoda tylko ze trzeba znowu sciagac bo instalke mam jeszcze na kompie...
![]() Ostatnio edytowany przez Pikol - 20-11-2006 o 20:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up up:
Trzeba sciagac nowego clienta up: To zupelnie inny global... Jest tylko 1 dostepny serwer...itp. Narazie malo osob gra, bo jakos po cichemu wystartowal... No ale ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Knurów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Seraphinatis
Profesja: Elite Knight
Gildia: Order of the Golden Rose
Świat: Askara
Poziom: 96
Skille: 82/77
Poziom mag.: 7
|
![]() Jaki jest exp na malezyjskim servie? (chodzi mi o ryl2).
Czym sie rozni 1 od 2? w 2 mam 70 enc i nie wiem czy oplaca sie przerzucac na ryl 1 ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 1) RYL 1 to prawie ze inna gra.....
W RYL 1 liczy sie umiejetnosc grania dana postacia, wiedza na temat niej, w RYL 2... Kasa (EQ) W RYL 1 nie ma tej debilnej "3rd Party" (Piratow)... co jest wg. mnie strasznym niewypalem.. (Jest Peace Party, ale to zupelnie co innego) Zupelnie inny swiat W RYL 2 na oficjalnym szybko sie expi....bo tam duzy lvl i tak nie jest wazny, jak juz mowilem...eq..... 20 lvl moze zabic spokojnie lvl 95 (Bo ma bron co ma statsy takie wielkie... ze... szkoda slow - a to wszystko dzieki albo $$ albo kasie w grze...ale to ostatnie zajmie 10000x dluzej niz to pierwsze) Ja sobie gram teraz na Privie... nie chce mi sie tam grac, za malo osob ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Knurów
Imię: Seraphinatis
Profesja: Elite Knight
Gildia: Order of the Golden Rose
Świat: Askara
Poziom: 96
Skille: 82/77
Poziom mag.: 7
|
![]() To graj na tym nowym globalnym
![]() ![]() @down ee to zostaje na malezyjskim ![]()
Once a friend, always a friend. Ostatnio edytowany przez ~~AnpeR~~ - 22-11-2006 o 18:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() UP:
Tu jest na odwrot ![]() Bo...em... Wiec.... Na privie tutaj gra z 1000 osob na serwie... (czyli 500 na rase)... - non stop na Globalu ...moze z 50 na serwer, i 25 na rase ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
![]() |
![]() ja to mam pecha,zgadnijcie co wyszło?
Game hack decetected(coś w tym stylu) Jeżeli ma byc tak jak wcześniej(na privie)to odpuszczam -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Ja zacznę teraz ściągać jak będzie dobry transfer to gdzieś za 2.5h będe miał już i mam nadzieję , że mogę liczyć na małe info na temat gierki bo pierwszy raz będe grał i również o porady grania Assasinem , lub magiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Up:
Tez to mialem i sie tego pozbylem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
![]() |
![]() @up:
może byłbyś na tyle miły żeby powiedzieć jak ;p zrobiłem wszystko co było o tym na stronce ale nic.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Pomoże ktoś włączam grę wyskakują błedy że jakaś tam aplikacje odwołuje się do pamięci pod adresem coś tam i nei może być "Read" kilkam ok expie se normalnie i wyłącza się gra i wyskakuje ten sam bład WTF?
Ostatnio edytowany przez Meryba - 24-11-2006 o 11:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Oerta...
Wiec, w Katalogu Windows/System32/Drivers/etc/host (taki plik) tam otworz go notatnikiem... Ja mam tam tak zrobione... (pomiedzy IP a tekstem, jest TAB, nie spacja) ![]() Skasuj takze folder w CIB/RYL/ ...Tego Game Guard'a . To u mnie dzialalo. No i oczywiscie wylacz zbedne smieci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
![]() |
![]() Ehh,tera to ma głęboko bo miałem formata i teraz to nic nie zrobie a nie chce mi się ściągać ;/
A co do tego sposobu właśnie tego próbowałem!i kupa ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: sk-ce
Imię: PrinceHutas
Profesja: Knight
Świat: MapleStory
Poziom: 3x
|
![]() ta gra to tylko pvp czy mozna expic?
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2006
Lokacja: Kolonia na opodal magicznej bariery
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Ściagnolem gierke i wbilem, wyskakuje okienko i wbija w serv, a chwile pózniej znów okienko ale pisze ze niemoze sie polaczyc z servem ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 11 2006
|
![]() Ejj a ja mam taki problem, ściągnołem 1 plik bo rapidshare jest zablokowany, jusz prubuje pare dni,ale ciongle to samo macie moze jakiś link zeby to ściągnąć odrazu abo zeby bylo wzucone na cos innego albo wyslijcie mi instalke ;p podaj e-mail [email protected] bardzo bym was prosił
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 11 2006
|
![]() Pomozecie mi ??
|
![]() |
![]() |