|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Siema. Mam dylemat. W tibie gram juz od roku jednak nigdy nie moglem sie zdecydowac. Zmienialem profesje, robilem nowe postacie, lecz teraz postanwilem grac jedna i jedyna a mianowicie paladynem. Mam nim lvl 14 i skile 43/38. Ale co dalej?? Trole mi padaja jak muchy wiec trenic jest trudno. Moze niektórzy z was będą marudzić że sa od tego poradniki ale ja w żadnym z nich nie widzialem odpowiedzi na moje pytania:
PO 1: Piszą że od 45 skilu mam isc na roty/dwarfy albo minosy. Przed update nie było problemu a teraz... kilka razy walne i po spearach. Z kąd mam je brac? Najpierw zbierac na trolach a potem targac na dwarfy?? Czy może lepiej kupować w sklepie?? Tylko że są na świecie n00by i moga mi speary zabrac a wtedy (powiedzmy gdy bedzie to 100 spearow) to 1k sie zmarnuje. PO 2: Ile godzin około (no stop trenienia) trzeba, aby dobic 80 skil w distansie? Odpowiedzi piszcie w komentach lub PW. Pozdo!!! |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xantera
Poziom: 50+
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Omg trenuj z kolega tak bedzie najlepiej a co do spearow to nie masz koelgow? powiedz im zeby ci pozbierali jak maja czas lub kup od ludzi jak jst okazja jesli nei to do sklepu ;p
|
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Zaczac od poszukania poradnika.
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Wołomin
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
|
![]() Idz na hunta, kup sobie luk ,strzaly, conjure arrows i w ten sposob dist podrosnie ci bardzo szybko
![]() ![]()
#5 |
Guest
|
![]() NIe znam sie az tak dobrze na paladynie ale według mnie lepsze od spearów są kamienie bo mają mniej ataku i szybciej lecą skile.
|