Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Profesje

Notki

Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 18-03-2006, 12:23   #1
Crunchips
Guest

Domyślny Paladyn-jak zacząć??

Siema. Mam dylemat. W tibie gram juz od roku jednak nigdy nie moglem sie zdecydowac. Zmienialem profesje, robilem nowe postacie, lecz teraz postanwilem grac jedna i jedyna a mianowicie paladynem. Mam nim lvl 14 i skile 43/38. Ale co dalej?? Trole mi padaja jak muchy wiec trenic jest trudno. Moze niektórzy z was będą marudzić że sa od tego poradniki ale ja w żadnym z nich nie widzialem odpowiedzi na moje pytania:
PO 1: Piszą że od 45 skilu mam isc na roty/dwarfy albo minosy. Przed update nie było problemu a teraz... kilka razy walne i po spearach. Z kąd mam je brac? Najpierw zbierac na trolach a potem targac na dwarfy?? Czy może lepiej kupować w sklepie?? Tylko że są na świecie n00by i moga mi speary zabrac a wtedy (powiedzmy gdy bedzie to 100 spearow) to 1k sie zmarnuje.
PO 2: Ile godzin około (no stop trenienia) trzeba, aby dobic 80 skil w distansie?

Odpowiedzi piszcie w komentach lub PW. Pozdo!!!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 18-03-2006, 13:00   #2
Laleczka voodo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Śląsk

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xantera
Poziom: 50+
Poziom mag.: 10
Laleczka voodo ma numer GG 2158533
Domyślny

Omg trenuj z kolega tak bedzie najlepiej a co do spearow to nie masz koelgow? powiedz im zeby ci pozbierali jak maja czas lub kup od ludzi jak jst okazja jesli nei to do sklepu ;p
Laleczka voodo jest offline  
stary 18-03-2006, 14:04   #3
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

Zaczac od poszukania poradnika.
stary 18-03-2006, 14:44   #4
Sifu M.S.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Wołomin

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Domyślny

Idz na hunta, kup sobie luk ,strzaly, conjure arrows i w ten sposob dist podrosnie ci bardzo szybko Ja tak robilem, i wielu graczy, a jak ten sposob ci sie nie podoba, to uzbieraj flote, kup speary i trenuj na tych rotach, albo strzalami na full def na rotach, tylko wtedy shielding ci nie rosnie

A Kaczynski to i tak nie jest moj prezydent... ^^
Sifu M.S. jest offline  
stary 18-03-2006, 16:05   #5
Morvius
Guest

Szczęśliwy

NIe znam sie az tak dobrze na paladynie ale według mnie lepsze od spearów są kamienie bo mają mniej ataku i szybciej lecą skile.

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania