|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2006
Imię: Ysiu'Pall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Opportunities
Świat: Xerena
Poziom: 84
Skille: 87/52
Poziom mag.: 18
|
![]() Oplaca mi sie blokowac GS na a Blood Herbie na 30lvl skilach 65/64 z bs i meduza ? eq c-arm, p-leg , w-helm, scarf. Chce wziasc ed na sio i 2 mino arche. Bedzie to oplacalne ? Moze lepiej jak wezme jeszcze jakiegos palla?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
|
![]() Myślę że powinnieneś zaczekać.Mogłbyś bloknąć ale to spore ryzyko
![]() Jesli jednak koniecznie chcesz ubic GS to wez palla ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 04 2007
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Basswarrior
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 22
Skille: 74/74
Poziom mag.: 5
![]() ![]() |
![]() Wszystko zależy od szczęścia... z reguły gsy są nieopłacalne. Trochę słabe skille jak na gsa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie.. chyba że masz szczęscie i np. gs silki polecą albo k arm/legs
mino archery zbyt małe zadają obrażenia i twój ed za dużo many straci żeby cie leczyć Byłem pare razy na gsie z 32knightem i 73ms (ja 49ms) Gs knighta lał niemilosiernie i w dodatku co chwile zmieniał cel Knighta trzeba było leczyć ihami które są tańsze a i tak byliśmy w plecy |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2006
Imię: Ysiu'Pall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Opportunities
Świat: Xerena
Poziom: 84
Skille: 87/52
Poziom mag.: 18
|
![]() A 35lvl i skile ~70/70 z eq p-amu, c-arm, k-legs, c-arm, bs , vampka ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2005
Świat: Elysia
|
![]() Dacie rade. Jezeli chcecie to huncic to lepiej wbij wiekszy lvl skille i shielda kup lepszego. GS potrafi niezle hitnac. I tak watpie zeby wam sie to zwrocilo. Gs ogolnie jest do bani jezeli o hunty chodzi. I nie archerami bo to bez sensu. Lepiej zebys sie uhal a ten ED z visa bil.
Ogólnie: BEZ SENSU!
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2007
Imię: --.--''
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 40
Poziom mag.: 38
|
![]() Dacie rade
![]() Loot - k armor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 03 2007
Imię: Dare'fiend
Profesja: Paladin
Świat: Danera
Skille: 76/60
Poziom mag.: 12
|
![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=49005&page=241
Jak widać w poście ravana nam się opłacało. Poszło: 30-uhów 2bp-hmm bp-lmm i pare mf. Knight czasami nie tracił uha nawet na 2 gsy ale tak to jest jak ma sie dobrego blokera(88/88~ i demonka) ![]() @Gdzieś up Jak jesteś we 3 to jak się dobrze ustawisz to bije tylko blokera. Ja jak byłem miałem mojim palem 16lv~ więc byłoby żle jakby mnie gs udeżył ![]() I to nie że raz następnego dnia byli beze mnie i też byli na + i też były knight legi. ![]() Ostatnio edytowany przez Darekek - 05-04-2007 o 19:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2006
Lokacja: Przeworsk
Stan: Na Emeryturze
Imię: Adi przyjaciel
Świat: Pacera
Poziom: 132
|
![]() Jezlei chodzi o bloka to skile 70 i vampirka minumum i tak bedzie duzo sio szlo<od 1 do 4 na gs> dodatkowo trzeba tak sie ustawiac aby elder mogl bic z visa + duoz sio to duoz mf wiec moze byc na 0 lub - najlpeiej od skila 75+ siocher 35+ wand + vis i gs szybko pada czasem nawet sio nie idzie tarcza od vampki w góre, mam doswaidzczenie od 15 huntów ponad 1,5godzinnych na blood herbie z siocherami
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Moim zdaniej wbij lvl okolo 40 i skile po 75~ bo gs potrafi czasem nawet przywalić za 200 +. A jeśli już tak bardzo chcesz bić teraz to niech druid wali z visa i cię siocha przy okazji
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Mino archery od razu odpadają, bo nawet jeżeli droga będzie zablokowana przez blokera (bo tak jest na bloodherbie), to będzie je co chwile pluł poison fieldami. Z samym ED nie będzie ci się opłacało, mu zresztą też (na 1x spawnie słaby exp). Jak już to polecam kopalnię i ED niech bije z visa, albo weź jakiegoś palla tak jak mówiłeś.
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 03 2007
Imię: Dare'fiend
Profesja: Paladin
Świat: Danera
Skille: 76/60
Poziom mag.: 12
|
![]() Postawiliśmy archery i stały przez 2h+ i nie stracily 1hp,
Trzeba umiec też postawić...jest tam miejsce gdzie po położeniu parceli da sie postawić archera za krzakami ![]() Archery to nie zły pomysł potem postawiliśmy na próbe 4 i gs ledwo dobiegał do blokera ![]() Expić na blood herbie to sie da palem z blokerem(pal na 15lv~) ale to nie jest szybki exp chociaż przyjemny i bloker traci dużo uhów(zależne od skilli pala) Co do loota to chyba mam farta albo tak leci a wy mieliście pecha.(głupie zdanie hehe) |
![]() |
![]() |