![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2007
|
![]() witam wszystkich uzytkownikow
pisze prace licenciacka na temat "wplyw mmorpg na psychike ludzka" jesli moglibyscie mi pomoc prosze wypelnijcie ankiete tutaj zalanczam link http://rapidshare.com/files/25932693...oja_wersja.doc jesli kogos by to bardziej zaintersowalo chetnie porozmawiam na ten temat na koncu ankiety jest moj adres meila. z gory dzienkuje za pomoc i jesli zawarlem temacik w zlym dziale prosze moderatora o przeniesienie go pozdrawiam |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chetnie odpowiem na pytanie w ankiecie, ale mam kilka pytan:
a co studiujesz? grasz w jakiegos MMO rpg'a?
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Wolbrom
![]() |
![]() A ja mam taką prośbe, wrzuć ten plik bezpośrednio na forum albo na inny server bo mi RapidShare coś działac nie chce...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Tak gram w lineage2 od 3 lat noi zaciekawil mnie fenomen gier typu MMORPG
Prawda jest taka ze potrafia mega uzaleznic, lecz w Polsce malo sie jescze o tym mowi i wie dlatego postanowilem zajac sie takim tematem ![]() PS.wybacz Apticer's ale nie umiem dodac tej ankiety jako zalacznika cos jest nie tak. podam meila [email protected] jesli ktos ma podobny problem z rapidem niech sie odezwie chetnie wysle meila z zalaczona ankieta pozdr0 Ostatnio edytowany przez Yellov - 21-04-2007 o 18:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Złotów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sanchineq
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
|
![]() Też gram w Lineage2
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Lokacja: W pokoju
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() rpg mają na mnie wielki wpływ innaczej nie wstawałbym o 6 rano i już na kompa to dopiero uzależnia
|
![]() |
![]() |