|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam, jest to temat poświecony gildi Stronghold of Pandemonium , na Xanterze.Członkowie mogą wklejać tutaj swoje ssy ze wspólnych Huntów, Questów itp.
Narazie tylko 2 zdjęcia ;p ![]() ![]() == Odbidy lvl ; /. ![]() 39 M LVL ![]() Dzisiejszy Loot =] ![]()
Ostatnio edytowany przez Serious Sam - 07-10-2007 o 19:00. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() gz fajne fotki(jak narazie) tylko troche malo ich dodaj jeszcze jakies xD ;]
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: w domu
Stan: Niegrający
Imię: NI MA
Świat: KIEDYŚ BYŁ...
Poziom: 999
Skille: 0,1/000
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() po 1
Dawaj ss w formacie jpg a nie png, w jpg sie szybciej ładują a w pgn czekam i czekam po 2 Może troszkę większe... Pozdrawiam i życzę powodzenia w prowadzeniu tematu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam.
Lvl: ![]() Loot ;]: ![]() Właśnie robie sobie bp Hmm i wybieram się na dragi, zobaczymy czy będę miał szczęśćie i coś poleci ;P
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Loot z mousterum:
![]() Level ;] : ![]() @Down To fajnie, że Ci się podobają ;] @toall Wie ktoś jak zrobić, żeby zdjęcia były takie duże, i żeby nie trzebabyło klikać w nie, żeby się powiększyło? ![]()
Ostatnio edytowany przez Serious Sam - 17-10-2007 o 21:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Praszka
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
![]() |
![]() Serious Sam bardzo podobaja mi sie twoje ss'ki:>(moze dlatego ze jestes dosyc blisko mnie levelem) ale wiecej z akcji dawaj :>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
To fajnie, że Ci się podobają ;] @toall Wie ktoś jak zrobić, żeby zdjęcia były takie duże, i żeby nie trzebabyło klikać w nie? Bym takie większe dawał ; D. A tutaj ładny hit: ![]() (na triangle tower w geomancera wiecej walłem ;d)
Ostatnio edytowany przez Serious Sam - 18-10-2007 o 23:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Z jaskółczej 27
Stan: Początkujący
Imię: Rere Crosnaf
Profesja: Royal Paladin
Gildia: International
Świat: Fortera
Poziom: 100
Skille: 86/63
Poziom mag.: 19
|
![]() Skad wytrzaskaliscie nazwe "Pandemonium"? jest naprawde fajna, a gdzies ja widzialem...
"Gdy mam dyszke,kazdy problem prysnie..." Screeny od Bezela 16:20 Eder Vela [199]: pierdol sie poza 20:20 Elys Tayan [101]: 20:20 You see a red backpack (Vol:20). It weighs 37308.00 oz. 20:20 Elys Tayan [101]: wiesz co to? 20:21 Rere Crosnaf [106]: wiem 20:21 Rere Crosnaf [106]: czerwony plecak ktory wazy 37308 |
![]() |
![]() |