|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mag Eragon
Profesja: Sorcerer
Świat: Empera
Poziom: 28
Skille: 16/23
Poziom mag.: 33
![]() |
![]() Na klawiaturze jest chyba przycisk Print Screen, nie? Rozejżyj sie po klawiaturze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Nad morzem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Veikers
Profesja: Sorcerer
Gildia: gram dla siebie.
Świat: Harmonia
|
![]() ściągnij sobie program do robienia zrzutow ekranu jak nie wiesz gdzie jest Print Sceen
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: W skorupce
Imię: Creazy Devil
Świat: Lunara
Skille: xx/xx
![]() |
![]() A gdzie sie zapisuja zrzuty po print screen
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Naciskam ten klawisz Print Screen i nic sie nei dzeje zadne zdjecia sie nei robie chyba ze sie robia ale nie wiem jak je moge znalezc w komputerze? Prosze co mam dalej robic.Pomozcie mi.Zalezy mi na tych zdjeciach.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Paint->edytuj->wklej
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 04 2007
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 8+
Skille: 75+/65+
Poziom mag.: 15
|
![]() Masz wiele możliwości robienia Screen Shotów. Jeden podał kolega w 'poście' nademną natomiast następną możliwością jest ściągnięcie programu Uo Screenshot Utility, który możesz pobrać w dziale download na stronie Tibia.pl. Polecam ten drugi sposób, ponieważ możesz robić tyle zrzutów ekranu ile Ci się podoba nie czekając na zapisanie poprzedniego zdjęcia w Paintcie. Pozatym zdjęcia robione 'tradycyjną metodą' (print screen->Paint->edytuj->wklej) nie zawsze mogą zostać zachowane w pamięci komputera. Początkowo zdjęcia robione za pomocą opcji numer 2 będą zapisywane w pliku z programem, jednak możesz to zmienić w bardzo prosty sposób. Aha jeszcze jedno. Skrót nazwy tego programu to UOSU i racjze w takiej formie będzie do otworzenia abyś nie pytał/a następnie, że 'nie ma takiego programu, że jest tlyko jakieś "UOSU" '. Jeśli nie będizesz wiedział/a jak zmienić folder w którym ma zapisywać nowo utowrozne zrzuty ekranu pisz-'zaedytuje' post i Ci wsyzskto po kolei wytłumaczę
![]() Pozdrawiam, Rastafaraj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
|
![]() Naduś F13.