![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() To są moje 1 graficzki
![]() http://www.kinghorse.friko.pl/graficzki/index.html Prosze o opinie i sugestje ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Azonic - 25-09-2004 o 03:03. Powód: Nie działało :P |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Bardzo ładnie jak na pierwszy raz. Tylko temu toporkowi przydało by sie trochę zwęrzyć rączke. Ale nie marudźmy masz 5+
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Thx
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nikt ważny
|
![]() całkiem niezłe tylko, że albo ja mam ciemny komputer albo ty rysujesz po ciemku
![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Cyba Ty masz ciemny... ja mam na full monitor (troche spieprzony) i na full adobe gamma loadera
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2003
Lokacja: Darashia 2, Flat 03.
![]() |
![]() Miecz 1 i 2 całkiem niezłe
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Androj - 27-09-2004 o 14:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Ludzie dawajcie że odrazu obrachy na forum, ułatwicie niektórym życie!
A prace niezłe, najlepszy miecz pierwszy a 3(chyba) taki jakiś carlinowaty ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam!
Nie wiem czy to ladnie sie wpychac do kogos ze swoimi graficzkami, ale nie chcialem zakladac nowego tematu :lol: Knife of Nature: ![]() ![]() Tasak (?) : ![]() ![]() Okrwawiony Tasak : ![]() ![]() Topor : ![]() ![]() Elite Knife : ![]() ![]() --------------------------- Prosilbym o nie opieprzanie mnie pod wzgledem, ze "wszyscy sie rzucili na pixel arting to ty tez." Ja sie juz pixelozowaniem zajmuje chwile. Efekty moze nie sa oszalamiajace, ale nie mam za duzo czasu na trening :/ Prosilbym o komentarze... i te pozytywne i te negatywne ![]() Ostatnio edytowany przez Kajulec - 27-09-2004 o 22:59. Powód: Topor |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() @up:
fajne, podoba mi sie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @Kajulec
Jedyne co mi się tu podoba to pierwszy knife... :\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ 2 posty UP
Dzieki... mi tez podoba się tylko knife. Ten tasak to calkiem inaczej wygladal, ale jakos tak wyszlo, ze zaokraglilem ostrze i przerobilem rekojesc. A topor wogole mi sie nie podoba. Nie wiem... moze wogole zaloze nowy temat z moimi graficzkami ? ![]() |
![]() |
![]() |