|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 290
Skille: 103/99
Poziom mag.: 11
|
![]() Hi,
Mam pytanie: Sam nigdy nie gralem druidem i mam pytanko. Czy mozna expic nim na zolwiach wliczaujac lekkie waste. Interesuje mnie Tortoise i te lepsze. Jaki musze mieć najnizszy lvl żeby zaczac tam dobrze expic. Jakies summony czy cos w tym stylu Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() To jest typowo knightowy monster. Duzo hp malo exp, nieoplacalny dla druidow/sorcow.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Horyniec
![]() |
![]() zolwie sa przeznaczone dla knightow. Innymi profesjami nieoplaca sie tam expic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: --OSTR--
Imię: Ro'lax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Crank Hunters
Świat: CeLeStA
Poziom: 96+
Skille: low
Poziom mag.: 7
|
![]() Jak chcesz na siłę expić na żółwiach itp. to od 27lvl. Z monkiem + volkanic rod. Bez monka sie nie oplaca bo mana spada jak glupia, a z kasą jest nieźle. Około 2k na godzine, przy stracie max 5mf
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2005
Imię: Allaris
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
Poziom: 63
|
![]() nie opłaca się, choć jak ktoś się uprze to można...
30 lvl+ potrzebny i weź manasy/ runy leczące, może GFB, bo inaczej może być cienko. expa niedużo, loot rzadki... ja sam próbowałem tam expić ale tylko mf straciłem :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() Moznaby tak kolo 50 lvl sie pobawic nawet bez waste ale nudne to by bylo druidem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() @up mi na 63 levu sie nei zwraca 8bp mf idzie na 25% levla to zwraca mi sie 4k w kasie + jakies warki
|
![]() |
![]() |