|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Filmik ukazujący jak zdobyć następujące itemy: Pirate Backpack + Pirate Hat + Dwarven Ring
http://phot0s.republika.pl/wodospad.rec ![]() Zamieszczam też link do opisu z którego skorzystałem: http://tibia.wikia.com/wiki/Waterfall_Quest/Spoiler ![]() Porywające to raczej nie będzie, ale może jednak ktoś się skusi. ;-) Jak na pierwszy filmik to deko przydługie - biorąc pod uwagę to jakie to proste, ale jak Wasza dziewczyna szykuje się w RL tak samo długo jak w Tibii to powinno sie przymrużyć na to oko ;-) Zapraszam.
|
![]() |
#2 |
Amor Patriae Nostra Lex
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Jaworzno
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 289
Poziom mag.: 10
|
![]() Kupić można, nieciekawie opisałeś film
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po co kupować skoro wystarczy po nie iść ?
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Generalnie to sam trafiłem na niego przypadkiem jak szukałem informacji na temat pirate outfit questa. ;-)
Akurat że jest tam item potrzebny do jego wykonania to postanowiłem go zrobic.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uwaga. Po ostatnim (letnim) update wprowadzone zostały pewne zmiany.
Mianowicie po drodze można spotkać Earth Emelentale - a z doświadczenia wiem że takie niespodziewane spotkania nie należą do przyjemnych. Tak więc idąc w tamto miejsce zabierzcie ze sobą pare potek/runek więcej niż planowaliście. Signed, [char]Dao[/char]