|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam. Mam Palladyna, 26 lvl, 11 mlvl, 60 Dystans (wiem ze slaby ale nie chcialo mi sie trenic
![]() Jakie srednie obrazenia bede zadawal Dragonowi ? Ile Boltow moze mi zejsc na 1 Dragona (moge sie wspomagac HMM [malo mam ale moge ![]() Ile manafluidow zabrac ? Bo chcialem robic Exure Vite i pic Manaski. W razie czego moge zabrac UH'y/IH'y tylko ze ile ? ![]() P.S Prosze nie pisac "Radze wbic 70 Dystans" albo "Jaki noob !! ![]() ![]()
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Około 25 boltow na jednego dragona o ile sie nie myle. Ale nie bazuj na tym. Najlepiej samemu sprawdzic.
I nie radze leczyc sie z samej vitki, lepiej z exura gran, bo extremalnie jest czekac do deep yellow HP (zeby nie wastowac many), szczegolnie na tym levelu. Ostatnio edytowany przez Krakersik - 09-04-2007 o 14:51. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2006
Lokacja: Bochnia City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Downhill'Mania
Profesja: Druid
Świat: Candia
Poziom: 35
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() Hity będą ci chodzić po 50-100. Tak średnio oczywiście. Jeżeli chcesz bić pojedynczy resp to weź 1 bp manasów i i uhów. Jeżeli zaś chodzi o bolty, to 10-20 na zielonego przyjaciela.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie no 10 to na pewno nie xD Nie przesadzaj az tak dobrze nie bedzie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: To w sumie wiem tyle ile wiedzialem wczesniej xD @Down. Czyli 300 Boltow ? 100 w miejsce aby "wystrzelac" + 200 w bp ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. Ostatnio edytowany przez Azkabanczyk - 09-04-2007 o 15:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Lokacja: Daleko, daleko, może jeszcze dalej
Imię: Lord Cywek
Profesja: Elder Druid
Świat: Berylia
Poziom: 46
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 48
|
![]() Ja w sumie biłem "podobnym" pallkiem dragony, więc może coś w tym przypadku pomogę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dalem rade
![]() Strata: 20 Boltow i 3 Manafluidy ![]() Loot: 88gp xD Nie ma jak to 1 Dragon w zyciu ![]() Dzieki za wszystkie podpowiedzi ![]()
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
![]() |
![]() trochę dużo Ci zeszło tych manasów;] ja bije dragi(dla sportu) od 23 do 27 lvl, średnio schodziło od 1 do 3 manasów najgorzej( teraz nic nie schodzi), leczyłem się z samej vity. ale i tak gz;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz to byl moj 1 Dragon
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Maly Poeta
Profesja: Knight
Świat: THORIA
Poziom: 70
Skille: 9/9
Poziom mag.: 6
|
![]() @up
No niesamowite przezycie pewnie nie ? Ciezko ci wpisac odpowiedniego Taga w opcji "szukaj"? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
|
![]() Na około 35 lvlu się najlepiej soluje dragi, no skille 70 no nie? ;]
Kiedy wspominam mojego dawnego palka... było bardzo fajnie =)... Powodzenia w "trzepaniu" wielkich zielonych!! Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() mi na 26 lvlu z skils 63 dist szlo jakies 20-30 bolts i max 3 mfy xD
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: Kościerzyna
Imię: Elite Pandoria
Profesja: Knight
Gildia: >>>---------<<<
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() O LOL Ja szlem na 4 palku 55 dista na utamo kilka mf oczywiscie z blokerem (ale reczej solo bo bloker do dupy...)i zlalem kilka klopotow bylo ale co tam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2006
Stan: Usunięty
|
![]() Zejdzie ci 20-25 beltow hmm sie przydaje mozesz wziąsc szybciej zabijesz i mnie manasow pujdzie. Nie uzywaj tylko vity ja widzisz ze ci zadal 80 to exura gran
ale jak masz ponizej 200 hp to vita lub uh
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Neo Andrew
Świat: Jamera
Poziom: 37
Skille: 71/53
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Smoki są nieprzewidywalne...
Pewnego dnia spotkałem 2 zlurowane smoki naraz i padłem 38 palkiem od 1 combosa... więc ze smokami nigdy nie wiadomo... Czasem lecą wave po 100, a gfb po 80... A czasem pójdzie combo nawet do 250... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Rybnik
![]() |
![]() Te combo to chyba 2 f-wave +łapa lub gfb rzucone sekunde po f-wave'wie
![]() Mi aż takie cuda się nie zdarzają... I nie polecam używania "exura gran", szkoda many ![]() Już tak bardzo dużo razy robiłem (od 23lvl do 27lvl) i ani razu nie padłem. Aaaa i jeszcze jedno: wciągu tych 4 lvl najlepsze co spadło to 1 plate legi ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() Bez hmm to z 30+ boltów
a z to pewnie 25+ weś tam z bag mf bo drag jak jest szajbnięty to może ciągle nawalać gfb |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() Gdzieś 30-40 boltów na draga. Zabierz dla bezpieczeństwa BP Uh i HMM i BP manasków. Starczy ci to na jakiś 2h hunta nawet ;p. Weż ogóliez 500 boltów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Kiedyś dla sportu moim 21 lvl palkiem chciałem se powalczyć z dragami do 22 lvl (z 20% potrzebowałem) i miałem 61 dist i spokojnie wybijałem dragi(w kanionie) no i na te 20~% zeszło 1 uh i na draga średnio zużywałem 3 exury gran i ~25 bełtów na draga. Wszystko sie zwróciło bo z któregoś lootnełem d hammera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 11 2005
Lokacja: Zagan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yongus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rydzyk Squad
Świat: Aurea
Poziom: 40+
|
![]() 1. Na Dragi mozesz chodzic teraz wez 2 bp mf full cap na boltow i pojedynczo je klep.
2.Jak rzuca tylko GFB to uzywaj "exura gran", ale jak juz walnie z fali to nie ma co sie zastawniwac jak ktos powiedzial "deep yellow" bo lepiej troche wiecej stracic niz pasc. 3.Jak masz PACC`a to idz na Ankrahmun, na D Lair pojedynczy resp jest malo miejsce do uciekania wiec bedzie ciezko. 4.Na 1 Draga zejdzie Ci 20-40 boltow. 5.Co do zwrocenia sie to szansza 10% ![]() ![]() Coz moge powiedziec powodzenia i NIE ryzykuj ![]() |
![]() |
![]() |