|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2004
Lokacja: nie pamietam
![]() |
![]() Witam chcialbym uslyszec wasze propozycje na miejsca gdzie mozna w miare szybko zrobic lvl (okolo 50k),tylko prosze nie cyclopolis ani kopalnie kazz bo juz mam ich dosyc moze sa jakies dobre miejsca na nowych terenach o ktorych nie wiem
wiec prosze o wasze propozycje p.s ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() kto ci zdradzi miejsce do expienia? no dobra nie patrz tak na mnie... amazonki, vakirie obok carlin
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() to idz na dle i zielone... zzkad mamy wiedziec jaki masz lev? a 50k to zalezy ktory masz lev... czasem jest to 1h czasem jest to tydzien w zaleznosci jaki masz level i jaki eq... no i czy masz pacc oczywista
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2004
Lokacja: nie pamietam
![]() |
![]() jetem knightem i mam 32 lvl a skoro znudzilo mi sie cyclopolis to znaczy ze mam pacc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Moja Bamicka Pochazi z Chrzanowa
![]() |
![]() Gh hell gate
sa tam dsy ghule i szkielety jak bardziej pobladzisz to znajdziesz gsa !! ____________ I like Jackass And Dirty Sanchez Itp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() idz na darashie... tam jest towar z "gornej polki"... necro, dragi, dl, gs... od wyboru do koloru...
I feel like 11 years old nOOb... Nie jestem podrecznym manualem. Moje gadu-gadu nie sluzy do spamowania mnie. ![]() Ostatnio edytowany przez aktus - 23-09-2004 o 16:44. Powód: jak to ktos czyta to msg me |
![]() |
![]() |