|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mam maly rpoblem. Z konieczności musialem sie przeniesc do Venore. NIe umiem tutaj znależć żadnuch miejs do expienia. Mam knight na 23 lev/skille 54/51/ dobry eqp / FS, c -arm , c-helm , t-shield , k-legs
szukalem tego na forum ale wszystko co tam bylo powiedziane jest trudne do dojscia help plz SCRENY MILE WIDZANE aa i nie umiem dojsc do efl forteres pokazecie to na screanach |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() JA mieszkam w venore od trzech charów. (<-- nowa miara czasu) Ciężko o dobry hunt w poblizu. Można troche pobiegać za valkiriami i witchami, lub właśnie skoczyc do wylęgarni długouchych. /Scrinów nie dam zeby nie psuc zabawy - polaz po wschodnich bagnach z maczetą to trafisz./
Jak czujesz się znudzony i (r)zadny wrażeń, przejdz sie na draguny (kawał za amazon kampem) albo skocz na poh ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Lucera/Venore
![]() |
![]() W środku tego miejsca z elfami nie byłem, ale wiem gdzie to jest, tak ogólnie. Jak z Venore wychodzi się południowym wyjściem to w prawo są takie wąskie ścieżki, gdzie się pogubić można. Tam są takie "krzaki" , które trzeba ścinać scythe. I po przejściu kilku dróżek bez wyjścia, powinno się zobaczyć dużą wieże z elfami.
Spytacie skąd ja to wiem, przecież jeszcze tam nie byłem. A bo, szłem sobie na roty i widziałem wieżyczkę, na której stały dwa elfy scouty. Jeśli powiedziałem coś błędnie, to sorry. --- Popatrzyłem na mape respawnu, i niestety wywnioskowałem, że tamte miejsce jest nieczynne. ELf fortress jest troche niżej.
Druid 10 level Mlevel: 5 Club Fighting: 16 Shielding: 17 Miasto: Ab'Dendriel Świat: Chimera Best Friends: Naruto De'Fire(66lvl), Nerbo Levin (12lvl), Marcin Marcin (11lvl). Ostatnio edytowany przez Wmosca - 30-12-2004 o 16:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() @up
to sie maczetą a nie kosą wycina. 'sorry' przyjęte. |