|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() No więc tak. Loguje się koło 6.00 dzisiaj swoim noobcharem, który stoi na respie grorlama w thais. Cała sytuacja trwała może z 2 sekundy. Po zalogowaniu zauważyłem tylko obok grorlama - jestem pewny że widziałem napis grorlam nad jego głową... stał tuż obok mojego noobchara, który właśnie się wlogował... po sekundzie grorlam "dał loga". Pojawiła się "chmurka" a grorlam zniknął -.-
Może ktoś mi wyjaśnić, o co tu chodzi?
11:13 Artun Klono [8]: ej mistrzu dasz cos a jak nie to moge byc twoim kumplemczy mistrzu niejestem tego godzien 08:23 Euti Shar [9]: kto mi za uwa |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ruzam
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 142
![]() |
![]() Chef'y maja ograniczony czas trwania. Pewnie dla tego ze ludzie lurowali go do miasta Thais i robili nim masakre przez caly dzien.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() heh tez mam taka taktyke
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja to nie wiem wcześniej się częściej pojawiał to ze dwa pod Thais zlurowałem...
Teraz to czekam na niego od tygodnia i nic mógłby mi powiedzieć ,ktoś co jest grane?
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |