|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() No więc tak:
Chcę zamówić nowego Recovery Key'a płacąc za niego gotówką (czyli wysłać pieniądze pocztą). Na stronie tibia.com,gdzie zamawiałem usługę było napisane, że powinienem wysłać pieniądze na adres Cytuj:
Zwróćcie uwagę, że nie ma podanego kodu pocztowego. Z tego, co wiem, siedziba Cipsofu znajduje się w Niemczech. Czy więc nie powinienem wysłać pieniędzy na adres? Cytuj:
Tu rodzi się moje drugie pytanie. Jak powienienem wysłać pieniądze? Czy wystarczy włożyć 5 Euro i wysłać je 'Przesyłką listową', czy też trzeba pieniądze wysłać 'Przesyłką listową z zadeklarowaną wartością'. Czy sposób wysyłania przesyłki listowa z zadeklarowaną wartością różni się od zwykłej przesyłki tylko napisem (można ją wrzucić do zwykłej skrzynki pocztowej) Kod:
Wartość: = 5 Euro = pięć euro Co powinno się jeszcze znaleźć wysyłanym liście? Kartka z postaciami na koncie? Liczę na pomoc przede wszystkim graczy, którzy skorzystali już z tej usługi i z autopsji wiedzą, co powinienem zrobić. |
||
![]() |
|
![]() |
Doktor_Lepper |
Ta wiadomość została usunięta przez Hegemmon.
Powód: konto pseud hakiera- wszystkie posty usunięte. Pozdro lamusie ;)
|