|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
![]() 1. Zbroja skorzana cwiekowana - moze byc za leather amror
![]() ![]() 2.Crystal bow - bow ![]() 3.Zbroja plytowa - plate armor ![]() kolejne moje grafiki beda umieszczane w kolejnych postach ![]() z gory dziekuje za wszystkie komentarze
Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie... ![]() Ostatnio edytowany przez Tyriade - 09-01-2005 o 10:48. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Choryniec Zdroj
![]() |
![]() To moze bys zalozyl za te 3 minutki jak juz beda ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() sorry jak zalozylem to zauwazylem ze nie dzialaja - juz dzialaja
za rozczarowania - przepraszam XD
Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2004
Lokacja: Erran Ithu'il (Jarosław)
![]() |
![]() Przypominają mi rzeczy z IceWind Dale I... szczególnie zbroje.
Moja ocena 4/10 Edit: @Założyciel tematu: Widocznie zbieg okoliczności.
Nie moja wina, że jestem chory psychicznie Ostatnio edytowany przez Myshacheq - 08-01-2005 o 21:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Choryniec Zdroj
![]() |
![]() Rzeczywiscie rzeczy sa podobne do tych z Ice Wind Dale. Moja ocena ciut wyzsza bo 5/10. Rob dalej napewno cos z tego wyjdzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale niskie ocenki =D, aha nie wzorowalem sie na icewind dale
![]()
Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Mam morze niedaleko ! ;P
|
![]() Może i poprzednicy mają rację, ale i tak mi się podoba -,-
Tylko ta druga zbroja ... Ta szara , ma takie ostre rogi ... Popraw . Ogólnie jest ok , trochę praktyki i może z Ciebie coś wyrośnie (;p)
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nikt ważny
|
![]() no cóż.... miałeś chęci ale obazki nie zachwycają. Musisz jeszcze trochępopracować. Przeczytaj jakieś kursy rysowania w paincie albo w jakimś bardziej zaawansowanym programie.... może twój talent urośnie... kto wie
![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @up
Że coooo?? Topic: Itemy słabe raczej... 4/10 Znikome cieniowanie i przez to brak wrażenia wypukłości. :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up:
A taka moze byc ? Staralem sie cieniowac ? Jezeli nie. Doradzisz ? ![]() ![]() lub 2 wersja : ![]() lub 3 werjsa ![]() ![]()
Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie... ![]() Ostatnio edytowany przez Tyriade - 08-01-2005 o 22:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hmm... Źle. Światło zawsze pada od lewej strony i powinien być błysk, delikatniejsze przechodzenie między kolorami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Niezbyt ładne, trzeba ten itemek "oszlifować"...
za dużo tych kresek, wydaje się być nie symetryczne, rób w 32x32 jak ma byc zastepcze... i jeszcze te kreski za grube |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yazon, a o co ci dokladnie chodzi z oszlifowaniem ? (jestem oczywiscie otwarty na kazda krytykę
![]() ![]() Topór Barbarzyńcy naładowany magicznie. Taka próba zzrobienia broni. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hmm... Brak cieniowania, nie ma ostrza i nieciekawe jakieś.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Moria
|
![]() Taki sobie ten topór... (Barbarzyńcy + magia?? = beznadzieja)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Albert nie umiesz czytac ? Topor NALADOWANY magia. Nie kojarze barbarzyncow z magią
![]() Taki smieciasty krolewski mieczyk obusieczny ![]() Troszeczke inna wersja cieniowania tej cholernej zbroi (+ inne wersje dla porownania) 1 Nowa ![]() ![]() ![]() ![]()
Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie... ![]() Ostatnio edytowany przez Tyriade - 09-01-2005 o 11:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Mam morze niedaleko ! ;P
|
![]() Hhmm , a ten królewski mieczyk ma żółtą strzykawkę na (lub w ) ostrzu ? ;P
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Proba zrobienia sensownego m ieczyka, jak zwykle kit.
![]() ![]()
Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie... ![]() Ostatnio edytowany przez Tyriade - 09-01-2005 o 15:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() Rzeczywiście kit... -.-
TEN już może ocieniowany no ale i tak źle... CIENIUJ!!!! Poza tym dopracuj, oszlifuj bo tak to ci oczywiście że nie wyjdzie ![]() ![]() |
![]() |