|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() 15:13 You see a dead human (Vol:10).It weighs 800.0 oz.You recognize Hobondrus. He was killed by Zgoon.
Dorwał go jakiś royal, wpadliśmy do kopalni sd, zgoon sd i gdybym ułamek sekundy wcześniej wcisnął binda to nasza 'legenda' miała ue na karku, niestety spóźniłem się i oberwał niewinny niczego pan. 15:14 Warning! The murder of Van Helsing-Isara was not justified. Jeżeli to czytasz, przepraszam. Jeżeli chcecie filmik, poproście samego Hoba, gdyż mi nie chce dać :< Pozdrawiam ![]()
15:15 <Temper> and this women comes up to me and she says i want double bagging 15:15 <Temper> and i was like wtf double bagging 15:15 <+Rifle> i was lajk wuttafakk wuttfakk! like shit.. shit 15:15 <+Rifle> bnubuahuhuhuh UAuauauABUbuabUABuA =?( |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() lol nie wiedzialem ze ktos z pg 6 gra w tibie...jaki masz lvl i world?
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: Daleeko...
![]() |
![]() O Boshe Ban Plz
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() 16:10 You see yourself. You are a master sorcerer. You are Aquerious of the Aquerious Oyster. Nie bijcie mnie za to, że jestem w gildii ludzi z dt :/ Btw. 1150154 gg, jak chcesz pogadac ![]() ![]()
15:15 <Temper> and this women comes up to me and she says i want double bagging 15:15 <Temper> and i was like wtf double bagging 15:15 <+Rifle> i was lajk wuttafakk wuttfakk! like shit.. shit 15:15 <+Rifle> bnubuahuhuhuh UAuauauABUbuabUABuA =?( |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |