|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 10 2007
Lokacja: Bialystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sasukekeuhn
Profesja: Paladin
Świat: Astera
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zdjęcia z hacku tripidy ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2008
|
![]() dalbys zdjecia z filmu jak czysci domek i depo szczerze mowiac nie wiem czemu ale nie dziala mi tibiacam tv ale chcetie bym zobaczyl na zdjeciach co mial w domu. btw link do filmu z czyszczenia deomku znajduje sie w dziale "filmy"...
jakbys wrzucil to z gory dzieki ![]() @down zdjec slowami nie zastapisz (nie uwazam ze klasmiesz ale chcialby zobaczyc jak to bylo poukladane czy cos) Ostatnio edytowany przez 3l3fant - 13-09-2008 o 18:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Inferna
|
![]() no jakis filmik by sie przydal najlepiej na youtube bo w tibiacam jest key...
19:08 Esnox [53]: Co masz sciagnac marcinowi? 19:09 Teoxon [17]: druta kurwa 19:09 Teoxon [17]: -.- 14:25 Thor Nobace [101]: a ja bede elektrykiem wysokich napiec 14:25 Mietas von Sikungen [120]: i dostaneisz z .exori vis |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2008
Lokacja: Bochnia
Stan: Usunięty
Imię: Davidin
Profesja: Sorcerer
Gildia: RIP 26.01.09r.
Świat: Shivera
Poziom: 93
Poziom mag.: 62
|
![]() Cytuj:
Ogarnij!
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Inferna
|
![]() Cytuj:
po 2 nie widziales xx tematow o keyu w tibia cam ? po 3 NIC NIE SCIAGALEM, SCIAGLEM TIBIA CAM NA DRUGI DZIEN HACKED
19:08 Esnox [53]: Co masz sciagnac marcinowi? 19:09 Teoxon [17]: druta kurwa 19:09 Teoxon [17]: -.- 14:25 Thor Nobace [101]: a ja bede elektrykiem wysokich napiec 14:25 Mietas von Sikungen [120]: i dostaneisz z .exori vis |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() ty wogole umiesz czytac? Widzialem tematy o key w TIBICAM a nie w TIBIACAM! a to sa dwa rozne programy. a filmy o haku tripidy sa pod tibiacam... zreszta uzywam obu tych programow od jakis kilku lat i nigdy haka nie mialem. pozatym miliony ludzi uzywa tych programow i nikt nie mowil ze mial haka (tym bardziej uzytkownicy tibiacam) sam bym sobie obejrzal ten film z haka ale niestety jestem na wycieczce i pisze z iphona i niestety nie moge obejrzec filmu ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2008
Lokacja: Bochnia
Stan: Usunięty
Imię: Davidin
Profesja: Sorcerer
Gildia: RIP 26.01.09r.
Świat: Shivera
Poziom: 93
Poziom mag.: 62
|
![]() Tak i to pewnie tylko przypadek że na 20 tys. użytkowników tibiacam tylko ty dostałeś hacka przez ten program. Co do "xx" tematów o keyu w tibiacam, niestety nie widziałem takich, lecz były o keyach w TIBICAM.