|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
|
![]() probuje sie zalogowac do gry a tu wyskakuje
![]() wiec probouje zobaczy co jest grane na tibia.com :/ okazuje sie ze dostalem bana za ten temat ktory zalozylem na tibia.com w dziale gamemasters.Otoz znalazlem na allegro postac gracza ktory hackowal na uniterze ludzi poprzez TIBLA.pl ludzi udalo mu sie shackowac wielu graczy w tym moich przyjaciol(pewnie i kilku z was tez).Ta postacia jest Ibleek. bana nie dostalem dokladnie za temat ale za to ze dalem link niezwiazany z gra (ale jak mialem inaczej przedstawic jakies dowody?) tutaj daje screena do tematu z tibia.com ktory stworzylem swoim noob charem ![]() a tu sam link do tematu http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1620223 rozumiem jakbym czeatowal,uzywal macro albo cos (uczciwie moge sie przyznac ze nigdy nie uzywalem takiego czegos) ale za to ze chcialem dobrze (nawet nie chodzi o to ze Ibleek sprzedaje konto na allegro ale o to ze shakowal mi przyjaciol) to wogole mam wy**bane na cipsoft i cala ta pie&&&& tibie,bo mogl gm albo jakis tutor napisac mi w grze ze dawanie linkow jest niedozwolone,ostrzec mnie albo dac warninga ale nie musialem dostac bana za to ze ZAREPORTOWALEM UCZCIWIE NIEUCZCIWEGO GRACZA ja juz nie bede karmil tych bucow |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
The Witcher
|
![]() Wyraźnie jest zaznaczone w zasadach Tibii, że wklejanie linków, które prowadzą do stron innych niż tibia.com i supported fansites, jest zabronione. Wiem, że chciałeś dobrze jednak nie zwalnia to Ciebie z przestrzegania regulaminu. Następnym razem możesz napisać posta a następnie zedytować go usuwając wszelkie linki i rzeczy niezgodne z regulaminem, Gamemasterzy i senior tutorzy mają dostęp do historii edycji więc zaznacz, że tam znajdą wszelkie potrzebne szczegóły.
Kolejna sprawa - link do aukcji na allegro nie jest najmniejszym dowodem czyjejś winy. Wielu graczy wkleja zdjęcia swoich postaci na różnego rodzaju forach, dostęp do takich zdjęć jest niezwykle łatwy. Każdy może ściągnąć sobie kilka takich fotek a następnie wystawić taką postać na aukcję. Tak więc samo istnienie aukcji nie dowodzi złamania regulaminu.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poza tym, nieznajomosc prawa (w tym wypadku regulaminu) nie zwalnia z jego przestrzegania.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2007
|
![]() Fajny English skill tak btw ^^
Cytuj:
11 level robi się w jeden dzień =) @EDIT Aha, z nooba pisałeś ^^ 60 lewel robi się w miesiąc. Ostatnio edytowany przez HellCatcher - 18-04-2007 o 17:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Sieradz/Łodź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Holy War Hero
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 54
Skille: 78/60
Poziom mag.: 12
|
![]() Powinni Ci chociaż nie pozwolić na pisanie na forum atu od razu ban całego konta. Troszke przesadzają
![]() PS Też gram na Uniterze i jak na 60 level to bardzo mi Cię szkoda bo to świeży serw ![]() Ostatnio edytowany przez Dagus - 18-04-2007 o 18:00. |
![]() |
![]() |