Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Mainland

Notki

Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice...

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 02-10-2004, 23:52   #1
gertt
Użytkownik Forum

gertt's Avatar

Data dołączenia: 20 04 2004
Lokacja: nie pamietam

gertt ma numer GG 2864232
LOL Wasz najlepszy hunt i quest

Chcialbym byscie pisali tutaj o waszych najlepszych huntach moze pyc pod kadym wzglendem np.expa zdobytego,lootu,fuksa.Ja osobiscie za najlepszy hunt uwazam pamietna nocke na dwarvach expie sobie z 4 h i juz mam wracak kiedy slysze pk no to jako dobry tibijczyk zabilem zlego gracza i wypadly k-legi,a wlootie mialem jakies 6k fajna nocka byla.A jesli chodzi o quest to blood herb bo pierwszy raz blokowalem gs knightem jak by ktos nie wiedzial i sie cholernie denerwowalem ale sie udalo 2 uhy poszly
gertt jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-10-2004, 00:35   #2
voolygar
Użytkownik Forum

voolygar's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2004

Domyślny

to ja kiedys poszedlem z kolega pallym i knightem (ja bylem sorcem) na dle ubijamy je lejemy lejemy 10 zabitych , 20 zabitych . 30 zabitych , 34 zabite , mielismy konczyc kilka "K" w zlocie kilka t bookow grzyki itp poszlismy na jescze 1 zalamani a tu nam royal helmet wylecial to byl moj najlepszy loot przywrocilo nam to chec do gry i zostalibysmy dluzej gdyby nie lagi ktore dopadly knighta a lagi to najgorszy potwor :tongue:

Ostatnio edytowany przez voolygar - 03-10-2004 o 00:36.
voolygar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2004, 09:02   #3
Karrith
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno

Profesja: Rookstayer
Domyślny

kichakichakicha

Ostatnio edytowany przez Karrith - 03-02-2012 o 12:08.
Karrith jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2004, 09:17   #4
Xellos
Guest

Domyślny

Dla mnie najlepszym questem byl beholder quest wykonany po ostatnim update(czyli beho zaczely jak nacpane walic).Na quescie bylem z kumplem low levelm.Sam przed update tego questa wykonalem(ale to bylo proste).Kumpel sobie stal a ja beho meczylem.Pozniej bylo gorzej bo gostek lagi zlapal i mnie nie ropna.Prawie sobie deadnalem ale bylo jeszcze 80mp na exura vite i dobilem narwancow.Za najlepsiego hunta(swojego)uwazam hunta w Tringle Tower(blisko Thais moglem zle napisac :tongue: ).Doszedlem na sama gore(jest tam monk, witch i geomancer.Tylko dwarf przezyl bo mi sie SD skonczyly.Ale loot i tak byl fajny :tongue:
  Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2004, 10:23   #5
marred
Użytkownik Forum

marred's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj

marred ma numer GG 2185588
Domyślny

Kiedys na bhach, juz w drugim byl 2-handed, a w trzecim bh-shield. Potem zabilem jeszcze z 20-25 ale poza 2-handedami i m-starami nic ciekawego

Dzis maly drag hunt, zabilem 8 dragow, w trzecim byly p-legi, a w szostym serpent
**&***&***&&&***&&***&&&***&***&&&
***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***&
****&*******&&******&&***&*******&
*****&*****& &&****&&*****&*****&
******&&&&&***&&&&&&*******&&&&&
marred jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2004, 18:24   #6
Heinrich
Użytkownik forum

Heinrich's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez marred
Dzis maly drag hunt, zabilem 8 dragow, w trzecim byly p-legi, a w szostym serpent
To byl rzeczywiscie bardzo maly hunt ;pp
Heinrich jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2004, 18:48   #7
Drybrych
Użytkownik Forum

Drybrych's Avatar

Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Tam gdzie trzeba!!! Status: Wolny ;P

Drybrych ma numer GG 4164176
LOL Ja wielkich wyczynow nie mam...

Uuuuuuu... Nie iwem czy jest cos do chwalenia sie. Chyba te kilka fire devili knightem i ds paladynem

A sorem ktorego znalazlem z eMula to sie zabijam
Drybrych jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2004, 19:05   #8
Dario
Guest

Domyślny

muj najlepszy hunt to byl jak gralem 35 lv bylismy na dl z kolegami i na początku wypadaly nam badziewie takie jak:dragon hamy,kasa,t book zabilismy 21 dl.na nastempny dzien logujemy sie i idziemy znuw na dl ale tym razem bylo za***... w pierwszym dl dsm i na koncu huntu r helmet bylismy zadowoleni bylo za***.....
  Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2004, 19:26   #9
DR.UTi
Użytkownik Forum

DR.UTi's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
DR.UTi ma numer GG 4790821
Domyślny GS hunt i Draconia quest

Jak jeszcze grałem moim sorcem (28lvl) to poszłeł samemu na GSa...wszystko perfect....635 many full...energy ring...BP SD..i ide na bagno. Wchodze...jest menda...no to naparzam...1....2..sd...i widze you lose 298 mana to attack by a Giant spider. Walnął we mnie kilka razy...walka zakonczyła sie tak : GS= Death... Ja= 4 hitpoints + Time ring jako loot. W ogóle dziwie sie że mnie głupek nie zatruł:|...ale i tak prze***anie dziki był..normalne nie trace na nim 300 many...na 4-5 sd idzie.

Quest:
Tak samo jak grałem moim sorcem...mając 26lvl wybrałem sie z 7 osobową ekipą na draconia quest. Było pełno zabawnych onentów np. Kiedy sie mnie pytają "Masz runki"...a ja zamiast odpowiedziec ze nie to.."Adori gran"...i słysze.."Ty debilu!!...A co z maną na niewidke!!"...hehe..było troche zamotania ale dali mi fluidy....i te 5 DS'uw grzecznie z qumplem połozylismy "spac"...gorzej bylo z kluczami bo to juz byla motanina...zamiast czekac az dam destroye tokumpel przebiegl przez energy fieldy...i zostal na red hp...heh. Jeszcze mnie kicknęło w momencie bez odwrotu...na szczęśćie udało mi sie zalogować.

Jeżeli wystąpił tu quest spoling to proszę o skasowanie częśći posta.
DR.UTi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-10-2004, 20:23   #10
gertt
Użytkownik Forum

gertt's Avatar

Data dołączenia: 20 04 2004
Lokacja: nie pamietam

gertt ma numer GG 2864232
Domyślny

Dzis znalazlem super miejsce na expa a 20 minut 13 k z kolega zrobilismy i mialem pierwsze solo starcie z vampem ktore wygralem i wypadl ice rapier a pozatym ancient shield,s-ring,pare amuletow i ozdob i 2k w gp
gertt jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania