Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Fake'i

Notki

Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 23-06-2007, 11:25   #1
Em0
Zbanowany

Data dołączenia: 23 06 2007

Domyślny "The Unstoppable Shade"

Na początku powiem, że to ja Zeberek.Powód zmiany konta?Mój kochany braciszek...głupek koniecznie chciał mieć konto na tibia.pl i idiota był zbyt tępy i nie umiał sam se go zrobić...

No ale co się będę dzielił takimi informacjami o to fake:

Epizode 1- Pilot [Tutaj]
Epizode 2 - The Guardian
Epizode 3 - Company
Epizode 4 - Aegnor

Epizode 1- Pilot :

1.)

---
2.)

---
3.)

---
4.)

---
5.)

---
6.)

---
7.)

---
8.)

---
9.)

Może się wydawać na super-hero, ale wątpię czy skazaniec może zostać heroes'em?
Enjoy? ;p

Z powodu braku mniej znaczącej fabuły(Postacie,nicki...[znaczy wątek głównym mam]) dodatkowo ogłaszam rekrutację.Powinna ona zawierać:

Imię
Profesję
Outfit
Porządną historię Postaci

Nie dopuszczam to fake'u postaci z : głupim nickiem lub beznadziejnym outfitem lub denną historią lub w najgorszych przypadkach wszystko razem ;] Drobna zmiana: Każdy ma 2 szanse na wejście do fake'a(gdy raz mi sie nie spodoba można jeszcze poprawić ale tylko raz),nie dopuszczam do fake'a outfitów robionych w Fake Graphic Generator, a umiem taki outfit rozpoznać.

Thx for attention.

@ x3 down Powtarzam to się tylko wydaje na super hero xD
@ x4 down no oj, ale my wiemy, że Linc był niewinny nie? A Mike poszedł do pudła żeby go uratować nie? xD A tu mamy zabójcę(prawdziwego).
@ x5 down Em0™!! xD A co do Eeriona to chyba dobrze jest mieć jakiś autorytet co? ;] Ale co do sugestii o rekrutacji nie mogę się zgodzić.Przecież równie dobrze mógłbym walnąć rekre do działu "Rekrutacje do fake'ów", tylko po co forum zawalać?

Ostatnio edytowany przez Em0 - 24-06-2007 o 21:25.
Em0 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 23-06-2007, 11:31   #2
Acebb
Użytkownik Forum

Acebb's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin

Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Grimera
Poziom: 27
Domyślny

fake nawet fajny =]
zglaszam sie w takim razie
Imie Aceb
Profesja:druid(ktory rzadko kiedy walczy uzywa glownie magii leczniczej chodz zna wiele zaklec ktore powoduja paraliz czy nawet smierc, nie nawidzi uzywac broni)
outfit:
jezeli sie nie podoba nic z tego to moge cos nowego wymyslic
Historia: w dziecinstwie zostal porzucony przez rodzicow.Przygraniety przez starszego druida uczyl sie magii natury.Po wielu latach druid zmarl a Aceb zostal sam.Szukal wszedzie pomocy lecz nikt mu jej nie udzielil.

Ostatnio edytowany przez Acebb - 23-06-2007 o 16:19. Powód: napisalem imie na dole :( i dodalem outa :P
Acebb jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-06-2007, 11:49   #3
SiR_DragO
Użytkownik Forum

SiR_DragO's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2007
Lokacja: Łódź City

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Zanera
Poziom: 31
Poziom mag.: 35
Domyślny

ładnie ładnie
nie oceniam bo to narazie prolog ;]
nie zgłaszam się bo nie umiem histori fajnych wymyślić
stary 23-06-2007, 11:49   #4
-Joe-
Użytkownik Forum

-Joe-'s Avatar

Data dołączenia: 10 04 2007
Lokacja: Askalon

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mati Axe
Gildia: [GODS]
Świat: Tyria
Poziom: 10
-Joe- ma numer GG 2277963
Domyślny

Hehe.. Podoba mi się. Jak narazie nie ocenie, aczkolwiek wydaje mi się że będzie SuP-HerO.
A tymczasem i ja się zgłoszę.
Nick: Joshye
Profesja: Wojownik
Out:(myśle ze jest ładny, aczkolwiek nie bedzie ci się podobał to powiedz- zrobie inny
Historia: Joshye wychowywał się w małej wiosce, pełnej brudów, napadów rabusiów. Wioska utrzymywała się tylko i wyłącznie z roli. Młody Joshye słyszał wiele historii o magach- zakochał się w tego profesji, że chciał nim zostać.
Jednak wiele przeciwieństw losu nie pozwoliła mu zostać magiem. Razu pewnego Joshye wracał z miasta po udanym interesie, zasatł wioskę zniszczoną i zplugawioną. To był najmocniejszy atak bandytów (tak przypuszczał) Zgineła cala jego rodzina, stracił ojca oraz siódemkę rodzeństwa. Wrócił więc do miasta, tułał się kila dni bez jedzenia, aż wkońcu pewny staruszek zaprosił go do siebie, nakarmił, wykompał, i zaczął uczyć walki orężem. Po trzech latach nauki Joshye'owi zdażył się poważny wypadek.
Ale Joshye wyszedł z tego. Mając około 22 lat Joshye opanował walkę mieczem po mistrzowsku, rok później staruszek zmarł, lecz zostawił mu dom.
stary 23-06-2007, 11:54   #5
ARESS15
Użytkownik Forum

ARESS15's Avatar

Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Śrem

Profesja: Elite Knight
ARESS15 ma numer GG 7533350
Domyślny

Nawet fajne, ciekawe jak to rozwiniesz. Ale to nieprawda ze skazaniec niemoze zostac Herosem, np.: Prison Break, Michel uratowal swego brata i kilku innych skazancow. (ale to takie szczegoly nieistotne)
Rekrutacja:
Imie:Aegnor
Profesja:Lucznik, niegdys Assassin
Outfit:
Historia:Aegnor w wieku 17lat uciekl z domu. Slyszal wiele o sekcie Assassinow- platnych mordercow. Po paru latach odnalazl ich kryjowke. Wiele ciezkich miesiecy cwiczyl ciche chodzenie, skradanie sie. W koncu nadszedl upragniony dzien pasowania na assassina (maly opis: "Aby stać się zabójcą niezbedna jest pewna ofiara... To część inicjacji, awansującej z Narwis'a* na Assassin'a**, podczas której zostaje odcięty palec i przymocowane ostrze.
Dzieje się tak, gdyż ostrze jest potrzebne do popełniania wielu egzekucji. Ponieważ przeważnie akcja dzieje się w miejscu pełnym ludzi, Assassin's nie może chodzic z widoczną bronią (czy też wyciągniętą), by nie zostać rozpoznanym. Jest to poświęcenie, które muszą ponieść.
Narwis* - nowicjusz / uczeń
Assassin's ** - zabójca") Byl swietny, sprytny, zwinny, lecz gdy mial zabic swego ojca, zawachal sie i niewykonal egzekucji. Zostal wyrzucony z zakonu, wiele razy prubowano go zabic(Assassini) lecz byl za sprytny, za szybki...
Zachowal kilka zeczy i cech ze swojego starego "zawodu", Stroj, wysowane ostrze, luk, a takze spryt, zwinnosc i szybkosc. Od wyrzucenia z sekty wedruje po swiecie, ze swym kompanem(psem) Ares'em, i szuka przygod.

Tak na marginesie, napisz kto sie dostal.

Ostatnio edytowany przez ARESS15 - 23-06-2007 o 12:17.
ARESS15 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-06-2007, 12:08   #6
Turok-.-
Użytkownik Forum

Turok-.-'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu

Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
Turok-.- ma numer GG 6840481 Turok-.- ma login Tlenu turok_666@tlen.pl
Domyślny

Pierwszy raz sie postarałeś z fakem ale tyle zgapiłeś od Eeriona ...
Sposób wymowy bohatera jak u Eeriona

Cytuj:
Imię
Profesję
Outfit
Porządną historię Postaci
Jak u Eeriona

Ok ale teraz do Krytyki

-Out tego yyy jak mu tam Yachiro (citizen)
-Zawijątko z bobaskiem
-Tarcze tych strażników
Więcej już nie pamiętam

A i jeszcze coś wiezień może zostać Bohaterem.

Offtopic
Ehh wkurza mnie już ta moda na Emo wszędzie tylko Emo emo emo Ehhhh

Ukryty tekst:

Coming soon ...
Realy soon ...
Ukryty tekst:

Sex Drugs and ROCK!
Turok-.- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-06-2007, 12:26   #7
Colak
Użytkownik Forum

Colak's Avatar

Data dołączenia: 20 06 2007

Imię: Colaczek
Colak ma numer GG 6713630
Domyślny

Ja też się zgłaszam:
Imię - Sullivan
Profesja - Łowca Smoków
Outfit(Specem w tym nie jestem)

Porządną historię Postaci - Jego matka umarła przy porodzie, a tata już nie żył.
Był wychowywany w sierocińcu do 15 roku, gdy uciekł. Zadomowił się w lesie, w grocie, poznał przyjaciół. Gdy miał 17 lat, podczas napadu smoków, jego przyjaciele zginęli, postawnowił pomścić ich śmierć, zabijając wszystkie smoki w kraju i na świecie!
stary 23-06-2007, 13:09   #8
Kogucik302
Użytkownik Forum

Kogucik302's Avatar

Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8

Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
Kogucik302 ma numer GG 981793 Send a message via Skype™ to Kogucik302
Domyślny

No idzie ci nieźle. Zobaczymy co z tego wyjdzie. 9/10.

Rekrutacja:

Nick: Chien (Od Chickena! ) (Mogę zmienić jak znajdę lepsze)
Klasa: Wojownik z Zakonu.
Historia: Jako młodzieniec marzył by dojść do Zakonu (takich co się tylko modlili). Znudziło mu się to i wyszkolił się na Strażnika i Łowca Zakonu. Gdy poszedł łapać zdrajce złapał go i zabił na przekór rozkazowi (miał go przynieść żywego). Jednak przełamując strach powrócił do klasztoru. Znalazł klastor w ogniu i wszystkich zakoników martwych. Poprzysiągł sobie ,że znajdzie morderców i zabije ich. Po wielu latach dokonał tego co sobie obiecał. Został ostatnią osobą z swojego zakonu. Próbował znaleść uczniów jednak nikt nie był już zaintersowany tym zakonem. Obiecał sobie ,że znajdzie uczniów. Jednak narazie krązy po świecie i pomaga ludziom. Marzy o zdobyciu zdolnego ucznia i o odnowienu zakonu...
Outfit:

Kogucik302 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-06-2007, 13:33   #9
Kraon
Użytkownik Forum

Kraon's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2005

Domyślny

Też się zgłosze.
Postać ta sama co dałem Eerionowi, ale w koncu to moja postac, wiec mam prawo .

Imię Roderick Raven
Klasa: Kapłan Merdana, starożytnego boga ognia i chaosu. (Starożytnego - nieistniejącego już )
Walczy przy pomocy magii ognia i długiego sztyletu ( Nie probowałem robić na outficie, bo bym go zepsuł)

Roderick jest pół-elfem. Pochodzi z małej górkiej wioski. Dorastał tam ze swoją siostrą, był szkolony na kowala i rolnika. Jego życie odmienił szaman, który podczas jednego z wioskowych festiwali wyczuł u niego magiczna moc. Młody mieszaniec udał się w góry, razem ze starcem. Tam studiował starożytne manuskrypty, dowiadując się o jednym ze starożytnych bogów, Merdanie. Dzieki tajemniczemu kryształowi, który znalazł w jaskini, szybko pojął jak korzystać z darów zapomnianego boga. Gdy tylko skończył 20 lat, wyruszył w droge. Żył z tego, co zarobił parając się różnymi prostymi pracami , lub sprzedajac to, co dostał od prostych ludow, uznajacych go za bostwo, z powodu zdolnosci do uzywania magii. Zyl tak spokojnie, wedrujac od wioski do wioski, od miasta do miasta. Az do dzis ...

Outfit

@ARESS15
Czemu ta historia i outfit dziwnie kojarza mi sie z Altairem ?

Zu0. Definitywnie Zu0

Ostatnio edytowany przez Kraon - 23-06-2007 o 13:38.
Kraon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-06-2007, 14:35   #10
.Matrik.
Użytkownik Forum

.Matrik.'s Avatar

Data dołączenia: 24 01 2007

Domyślny

Heros'em? Geez...
.Matrik. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-06-2007, 14:42   #11
Em0
Zbanowany

Domyślny

Więc lecimy(aha zmieniam trochę regulamin rekrutacji

Acebb - Historia zbyt krótka(rozwiń ją lub popraw bo jest mało ciekawa),outfit widocznie robiony w Fake Graphic Generator.
Joe - Ładnie, ale ten miecz taki nieproporcjonalny taki duży to chyba dwuręczny(powiedz czy to ma być jedno czy dwuręczny jak jedno to zrobię w wersji addonowej jak dwu to przerobie tak by trzymał go w dwóch.)
Aress - Bardzo zaciekawiła mnie ta historia pierwsze słyszę o takich zwyczajach.Sam to wymyśliłeś? Outfit ładny na pewno wykorzystam.
Colak - Niezbyt długa i niezbyt ciekawa ta historia.
Kogut - Zmień tylko imię jakoś tak mi nie pasuję ;]
Kraon - Outfit robiony w Fake Graphic Generator ...
Koper - N1 xD Tyle mam do powiedzenia.Wchodzisz.

@Bedytka i inni: Proszę nie wchodzić mi w paradę takimi pomysłami wątek główny i najbliższą fabułę mam już z góry ustaloną.Potrzebuje tylko paru postaci...nic więcej.

Ostatnio edytowany przez Em0 - 23-06-2007 o 15:54.
stary 23-06-2007, 14:50   #12
-Joe-
Użytkownik Forum

-Joe-'s Avatar

Data dołączenia: 10 04 2007
Lokacja: Askalon

Imię: Mati Axe
Gildia: [GODS]
Świat: Tyria
Poziom: 10
-Joe- ma numer GG 2277963
Domyślny

@up
zrób jakiś jedno ręczny
stary 23-06-2007, 14:51   #13
Koper of Drawno
Użytkownik Forum

Koper of Drawno's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2006
Lokacja: W cieniu

Stan: Usunięty
Gildia: Baka...
Koper of Drawno ma numer GG 591292
Domyślny

Noo niezle Zebra Bardzo fajny fake To dziecko w kocyku bylo pospolite bo w paintcie ale reszta jest za***sta ^^ A teraz wymienie minusy i plusy fake'a:

+Fabula
+Outy
+Fajne litery ^^

-Dziwne to jakies
-Nic sie nie dzieje procz morderstwa =]

A teraz zgloszenie:

Imie: Dementis
Profesja: Assassin (Zabojca)
Historia: Jako dziecko zostal odebrany rodzica i zaciagnietu do niewoli przez armie krolewska. Przez rok pracowal tam jako robotnik,sprzatacz itp.. Kiedy mial 12 lat na zamek napadl klan zabojcow i wyrznal kazdego procz malego chlopca bo ujzeli w nim potencial mordercy..zemsta przeslaniala mu wszystko...Chcial pomscic rodzine dlatego poszedl z nimi i przez wiele lat szkolil sie w ich swiatyni skradania sie,akrobacji,znikania i oczywiscie walki..W wieku 18 lat wkoncu dostal 1 zlecenie..Mial zabic wplywowego kupca ktory byl winien klanowi pieniadze ale nie chcial im tego oddac ze wzgledu na jego obecny stan..Gdy udal sie na misje odrazu go zlapali. Jeden z jego straznikow byl tym ktory zabral go do wiezienia..Chlopak dostal szalu i wyjal z rekawa noz i wbil mu go w serce z wielka radoscia..Gdy straznik padl i reszta go puscila zaczela sie prawdziwa rzez..Chlopak odcial glowy wszystkim osobom ktore tam byly i zaprowadzil kupca do klanu gdzie go osadzili..Przez kolejne 2 lata wykonywal misje az klan wyslal go poza kraj zeby zabil krola ktory uciekl za morze...
Outfit:

@down
Chuck jest moj ! Hunted!

Ostatnio edytowany przez Koper of Drawno - 23-06-2007 o 14:58.
Koper of Drawno jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-06-2007, 14:56   #14
Kogucik302
Użytkownik Forum

Kogucik302's Avatar

Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8

Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
Kogucik302 ma numer GG 981793 Send a message via Skype™ to Kogucik302
Domyślny

No dobrze... Zmienić imię... Może... Kogucik, Chuck? Jakoś nic innego nie przychodzi mi do głowy. Pomyśle a ty pomyśl nad tymi.

Kogucik302 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-06-2007, 15:46   #15
Bedytka
Użytkownik Forum

Bedytka's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2007

Świat: Candia
Domyślny

EmO mam pewną sugestię. Co myślisz o więziennej strażniczce, która zakochuje sie w głównym bohaterze i pomaga mu uciec z więzienia?
Jak sie zgodzisz to dodam outfita.

@edit ok Em0 to był tylko moj pomysł.

Ostatnio edytowany przez Bedytka - 23-06-2007 o 17:18.
Bedytka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-06-2007, 16:21   #16
Acebb
Użytkownik Forum

Acebb's Avatar

Domyślny

@Emo/zeberek
poprawilem historie a out zgadles bo w gimpie nie lubie robic =] zreszta wogle nie lubie gimpa czy photoshopa...czy jak to tam
stary 23-06-2007, 17:02   #17
Disciples
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 05 2007

Domyślny

Fake ladny estetyczny i na prolog dosc ciekawy.
dam ci 8/10 bo małe obrazki.
Imię - Disc, Venog (jak wolisz)
Profesja - Barbażyńca (koczowniczy)(nie ma domu tylko ciagle podruzuje)
Outfit-

Historia-
Urodzony w zwykłej wiosce. W wieku 12 lat zaczol posługiwać się toporem.
Był dobrym wojownikiem , w wieku 15 lat umial pokonac duzo starszych rycerzy. Na jego wioske napadły Wilkołaki , z jego rodziny przezyl tylko on.
Po długich samotnych wedruwkach napotkal barbarzynców. Z nimi żyl do 23 roku życia dalej dosknaląc swoje umiejętności bojowe. Lecz wtedy nastała wielka susza i musial opuscic nowy dom. Teraz podruzuje po calym świecie.
Disciples jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-06-2007, 17:19   #18
Em0
Zbanowany

Domyślny

Epizode 2 - "The Guardian"

1.)

---
2.)

---
3.)

---
4.)

---
5.)

---
6.)

---
7.)

---
8.)

---
9.)

Enjoy !

Rekrutacja dalej trwa.
stary 23-06-2007, 17:33   #19
Acebb
Użytkownik Forum

Acebb's Avatar

Domyślny

8/10 =] next part fast plx ;p
stary 23-06-2007, 17:35   #20
Pietr
Użytkownik Forum

Pietr's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Białystok

Stan: Aktywny gracz
Imię: zgadnij...
Profesja: Elder Druid
Świat: zgadnij
Skille: zgadnij
Domyślny

No wiec ja bym sie zglosil:

nick: Yarpen
klasa: Krasnoludzki wojownik , lowca smokow.
historia: Urodzony w niewielkiej osadzie krasnoludzkiej. W mlodym wieku zostal sam po tym jak jego bliskich wymordowaly elfy. Trafil do kompani, ktora szkolila wojownikow. Zostal przygarniety i od mlodu uczony sztuki walki i wladania orezem. Wiecznie zbuntowany opuscil swoich wybawicieli i wyruszyl w swiat. Dzieki silnemu charakterowi i wrodzonej umiejetnosci retoryki znalazl sobie poslusznych towarzyszy (krasnoludów). Wraz ze swoja szajka stal sie najemnym wojownikiem o niebanalnych umiejetnosciach. W czasie kiedy nie byl najety polowal na smoki i nabral sporego doswiadczenia w walce. Mistrz Topora, chaotyczny i nieopanowany, radosny krasnolud.

Outfit:

Shot at 1969-12-31

Outfitu uzywac moze jedynie autor i tylko do tego fake jezeli oczywiscie sie dostane!

"Wcale ladny kur*a Domek"
/\
Boski Tekst xD

Ostatnio edytowany przez Pietr - 23-06-2007 o 17:37.
Pietr jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania