|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 06 2007
|
![]() Na początku powiem, że to ja Zeberek.Powód zmiany konta?Mój kochany braciszek...głupek koniecznie chciał mieć konto na tibia.pl i idiota był zbyt tępy i nie umiał sam se go zrobić...
No ale co się będę dzielił takimi informacjami o to fake: Epizode 1- Pilot [Tutaj] Epizode 2 - The Guardian Epizode 3 - Company Epizode 4 - Aegnor Epizode 1- Pilot : 1.) ![]() --- 2.) ![]() --- 3.) ![]() --- 4.) ![]() --- 5.) ![]() --- 6.) ![]() --- 7.) ![]() --- 8.) ![]() --- 9.) ![]() Może się wydawać na super-hero, ale wątpię czy skazaniec może zostać heroes'em? Enjoy? ;p Z powodu braku mniej znaczącej fabuły(Postacie,nicki...[znaczy wątek głównym mam]) dodatkowo ogłaszam rekrutację.Powinna ona zawierać: Imię Profesję Outfit Porządną historię Postaci Nie dopuszczam to fake'u postaci z : głupim nickiem lub beznadziejnym outfitem lub denną historią lub w najgorszych przypadkach wszystko razem ;] Drobna zmiana: Każdy ma 2 szanse na wejście do fake'a(gdy raz mi sie nie spodoba można jeszcze poprawić ale tylko raz),nie dopuszczam do fake'a outfitów robionych w Fake Graphic Generator, a umiem taki outfit rozpoznać. Thx for attention. @ x3 down Powtarzam to się tylko wydaje na super hero xD @ x4 down no oj, ale my wiemy, że Linc był niewinny nie? A Mike poszedł do pudła żeby go uratować nie? xD A tu mamy zabójcę(prawdziwego). @ x5 down Em0™!! xD A co do Eeriona to chyba dobrze jest mieć jakiś autorytet co? ;] Ale co do sugestii o rekrutacji nie mogę się zgodzić.Przecież równie dobrze mógłbym walnąć rekre do działu "Rekrutacje do fake'ów", tylko po co forum zawalać? Ostatnio edytowany przez Em0 - 24-06-2007 o 21:25. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Ostatni druidus
Profesja: Druid
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
![]() fake nawet fajny =]
zglaszam sie w takim razie Imie Aceb Profesja:druid(ktory rzadko kiedy walczy uzywa glownie magii leczniczej chodz zna wiele zaklec ktore powoduja paraliz czy nawet smierc, nie nawidzi uzywac broni) outfit: ![]() jezeli sie nie podoba nic z tego to moge cos nowego wymyslic Historia: w dziecinstwie zostal porzucony przez rodzicow.Przygraniety przez starszego druida uczyl sie magii natury.Po wielu latach druid zmarl a Aceb zostal sam.Szukal wszedzie pomocy lecz nikt mu jej nie udzielil. Ostatnio edytowany przez Acebb - 23-06-2007 o 16:19. Powód: napisalem imie na dole :( i dodalem outa :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2007
Lokacja: Łódź City
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Już nie istnieje :(
Świat: Zanera
Poziom: 31
Poziom mag.: 35
|
![]() ładnie ładnie
nie oceniam bo to narazie prolog ;] nie zgłaszam się bo nie umiem histori fajnych wymyślić
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe.. Podoba mi się. Jak narazie nie ocenie, aczkolwiek wydaje mi się że będzie SuP-HerO.
![]() A tymczasem i ja się zgłoszę. ![]() Nick: Joshye Profesja: Wojownik Out: ![]() ![]() Historia: Joshye wychowywał się w małej wiosce, pełnej brudów, napadów rabusiów. Wioska utrzymywała się tylko i wyłącznie z roli. Młody Joshye słyszał wiele historii o magach- zakochał się w tego profesji, że chciał nim zostać. Jednak wiele przeciwieństw losu nie pozwoliła mu zostać magiem. Razu pewnego Joshye wracał z miasta po udanym interesie, zasatł wioskę zniszczoną i zplugawioną. To był najmocniejszy atak bandytów (tak przypuszczał) Zgineła cala jego rodzina, stracił ojca oraz siódemkę rodzeństwa. Wrócił więc do miasta, tułał się kila dni bez jedzenia, aż wkońcu pewny staruszek zaprosił go do siebie, nakarmił, wykompał, i zaczął uczyć walki orężem. Po trzech latach nauki Joshye'owi zdażył się poważny wypadek. Ale Joshye wyszedł z tego. Mając około 22 lat Joshye opanował walkę mieczem po mistrzowsku, rok później staruszek zmarł, lecz zostawił mu dom.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Śrem
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Nawet fajne, ciekawe jak to rozwiniesz. Ale to nieprawda ze skazaniec niemoze zostac Herosem, np.: Prison Break, Michel uratowal swego brata i kilku innych skazancow. (ale to takie szczegoly nieistotne)
Rekrutacja: Imie:Aegnor Profesja:Lucznik, niegdys Assassin Outfit: ![]() Historia:Aegnor w wieku 17lat uciekl z domu. Slyszal wiele o sekcie Assassinow- platnych mordercow. Po paru latach odnalazl ich kryjowke. Wiele ciezkich miesiecy cwiczyl ciche chodzenie, skradanie sie. W koncu nadszedl upragniony dzien pasowania na assassina (maly opis: "Aby stać się zabójcą niezbedna jest pewna ofiara... To część inicjacji, awansującej z Narwis'a* na Assassin'a**, podczas której zostaje odcięty palec i przymocowane ostrze. Dzieje się tak, gdyż ostrze jest potrzebne do popełniania wielu egzekucji. Ponieważ przeważnie akcja dzieje się w miejscu pełnym ludzi, Assassin's nie może chodzic z widoczną bronią (czy też wyciągniętą), by nie zostać rozpoznanym. Jest to poświęcenie, które muszą ponieść. Narwis* - nowicjusz / uczeń Assassin's ** - zabójca") Byl swietny, sprytny, zwinny, lecz gdy mial zabic swego ojca, zawachal sie i niewykonal egzekucji. Zostal wyrzucony z zakonu, wiele razy prubowano go zabic(Assassini) lecz byl za sprytny, za szybki... Zachowal kilka zeczy i cech ze swojego starego "zawodu", Stroj, wysowane ostrze, luk, a takze spryt, zwinnosc i szybkosc. Od wyrzucenia z sekty wedruje po swiecie, ze swym kompanem(psem) Ares'em, i szuka przygod. Tak na marginesie, napisz kto sie dostal. Ostatnio edytowany przez ARESS15 - 23-06-2007 o 12:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() Pierwszy raz sie postarałeś z fakem ale tyle zgapiłeś od Eeriona ...
Sposób wymowy bohatera jak u Eeriona Cytuj:
Ok ale teraz do Krytyki ![]() -Out tego yyy jak mu tam Yachiro (citizen) -Zawijątko z bobaskiem -Tarcze tych strażników Więcej już nie pamiętam A i jeszcze coś wiezień może zostać Bohaterem. Offtopic Ehh wkurza mnie już ta moda na Emo wszędzie tylko Emo emo emo Ehhhh
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja też się zgłaszam:
Imię - Sullivan Profesja - Łowca Smoków Outfit(Specem w tym nie jestem) ![]() Porządną historię Postaci - Jego matka umarła przy porodzie, a tata już nie żył. Był wychowywany w sierocińcu do 15 roku, gdy uciekł. Zadomowił się w lesie, w grocie, poznał przyjaciół. Gdy miał 17 lat, podczas napadu smoków, jego przyjaciele zginęli, postawnowił pomścić ich śmierć, zabijając wszystkie smoki w kraju i na świecie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() No idzie ci nieźle. Zobaczymy co z tego wyjdzie. 9/10.
Rekrutacja: Nick: Chien (Od Chickena! ![]() Klasa: Wojownik z Zakonu. Historia: Jako młodzieniec marzył by dojść do Zakonu (takich co się tylko modlili). Znudziło mu się to i wyszkolił się na Strażnika i Łowca Zakonu. Gdy poszedł łapać zdrajce złapał go i zabił na przekór rozkazowi (miał go przynieść żywego). Jednak przełamując strach powrócił do klasztoru. Znalazł klastor w ogniu i wszystkich zakoników martwych. Poprzysiągł sobie ,że znajdzie morderców i zabije ich. Po wielu latach dokonał tego co sobie obiecał. Został ostatnią osobą z swojego zakonu. Próbował znaleść uczniów jednak nikt nie był już zaintersowany tym zakonem. Obiecał sobie ,że znajdzie uczniów. Jednak narazie krązy po świecie i pomaga ludziom. Marzy o zdobyciu zdolnego ucznia i o odnowienu zakonu... Outfit: ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() Też się zgłosze.
Postać ta sama co dałem Eerionowi, ale w koncu to moja postac, wiec mam prawo ![]() Imię Roderick Raven Klasa: Kapłan Merdana, starożytnego boga ognia i chaosu. (Starożytnego - nieistniejącego już ) Walczy przy pomocy magii ognia i długiego sztyletu ( Nie probowałem robić na outficie, bo bym go zepsuł) Roderick jest pół-elfem. Pochodzi z małej górkiej wioski. Dorastał tam ze swoją siostrą, był szkolony na kowala i rolnika. Jego życie odmienił szaman, który podczas jednego z wioskowych festiwali wyczuł u niego magiczna moc. Młody mieszaniec udał się w góry, razem ze starcem. Tam studiował starożytne manuskrypty, dowiadując się o jednym ze starożytnych bogów, Merdanie. Dzieki tajemniczemu kryształowi, który znalazł w jaskini, szybko pojął jak korzystać z darów zapomnianego boga. Gdy tylko skończył 20 lat, wyruszył w droge. Żył z tego, co zarobił parając się różnymi prostymi pracami , lub sprzedajac to, co dostał od prostych ludow, uznajacych go za bostwo, z powodu zdolnosci do uzywania magii. Zyl tak spokojnie, wedrujac od wioski do wioski, od miasta do miasta. Az do dzis ... Outfit ![]() @ARESS15 Czemu ta historia i outfit dziwnie kojarza mi sie z Altairem ![]() Ostatnio edytowany przez Kraon - 23-06-2007 o 13:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Heros'em? Geez...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
|
![]() Więc lecimy(aha zmieniam trochę regulamin rekrutacji
Acebb - Historia zbyt krótka(rozwiń ją lub popraw bo jest mało ciekawa),outfit widocznie robiony w Fake Graphic Generator. Joe - Ładnie, ale ten miecz taki nieproporcjonalny taki duży to chyba dwuręczny(powiedz czy to ma być jedno czy dwuręczny jak jedno to zrobię w wersji addonowej jak dwu to przerobie tak by trzymał go w dwóch.) Aress - Bardzo zaciekawiła mnie ta historia pierwsze słyszę o takich zwyczajach.Sam to wymyśliłeś? Outfit ładny na pewno wykorzystam. Colak - Niezbyt długa i niezbyt ciekawa ta historia. Kogut - Zmień tylko imię jakoś tak mi nie pasuję ;] Kraon - Outfit robiony w Fake Graphic Generator ... Koper - N1 xD Tyle mam do powiedzenia.Wchodzisz. @Bedytka i inni: Proszę nie wchodzić mi w paradę takimi pomysłami wątek główny i najbliższą fabułę mam już z góry ustaloną.Potrzebuje tylko paru postaci...nic więcej. Ostatnio edytowany przez Em0 - 23-06-2007 o 15:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Noo niezle Zebra
![]() ![]() +Fabula +Outy +Fajne litery ^^ -Dziwne to jakies ![]() -Nic sie nie dzieje procz morderstwa =] A teraz zgloszenie: Imie: Dementis Profesja: Assassin (Zabojca) Historia: Jako dziecko zostal odebrany rodzica i zaciagnietu do niewoli przez armie krolewska. Przez rok pracowal tam jako robotnik,sprzatacz itp.. Kiedy mial 12 lat na zamek napadl klan zabojcow i wyrznal kazdego procz malego chlopca bo ujzeli w nim potencial mordercy..zemsta przeslaniala mu wszystko...Chcial pomscic rodzine dlatego poszedl z nimi i przez wiele lat szkolil sie w ich swiatyni skradania sie,akrobacji,znikania i oczywiscie walki..W wieku 18 lat wkoncu dostal 1 zlecenie..Mial zabic wplywowego kupca ktory byl winien klanowi pieniadze ale nie chcial im tego oddac ze wzgledu na jego obecny stan..Gdy udal sie na misje odrazu go zlapali. Jeden z jego straznikow byl tym ktory zabral go do wiezienia..Chlopak dostal szalu i wyjal z rekawa noz i wbil mu go w serce z wielka radoscia..Gdy straznik padl i reszta go puscila zaczela sie prawdziwa rzez..Chlopak odcial glowy wszystkim osobom ktore tam byly i zaprowadzil kupca do klanu gdzie go osadzili..Przez kolejne 2 lata wykonywal misje az klan wyslal go poza kraj zeby zabil krola ktory uciekl za morze... Outfit: ![]() @down Chuck jest moj ! Hunted!
SDAFHHFAAAAH Ostatnio edytowany przez Koper of Drawno - 23-06-2007 o 14:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() No dobrze... Zmienić imię... Może... Kogucik, Chuck?
![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kelion Wihaottho
Świat: Candia
|
![]() EmO mam pewną sugestię. Co myślisz o więziennej strażniczce, która zakochuje sie w głównym bohaterze i pomaga mu uciec z więzienia?
Jak sie zgodzisz to dodam outfita. @edit ok Em0 to był tylko moj pomysł. Ostatnio edytowany przez Bedytka - 23-06-2007 o 17:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Emo/zeberek
poprawilem historie a out zgadles bo w gimpie nie lubie robic =] zreszta wogle nie lubie gimpa czy photoshopa...czy jak to tam |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 05 2007
|
![]() Fake ladny estetyczny i na prolog dosc ciekawy.
dam ci 8/10 bo małe obrazki. Imię - Disc, Venog (jak wolisz) Profesja - Barbażyńca (koczowniczy)(nie ma domu tylko ciagle podruzuje) Outfit- ![]() Historia- Urodzony w zwykłej wiosce. W wieku 12 lat zaczol posługiwać się toporem. Był dobrym wojownikiem , w wieku 15 lat umial pokonac duzo starszych rycerzy. Na jego wioske napadły Wilkołaki , z jego rodziny przezyl tylko on. Po długich samotnych wedruwkach napotkal barbarzynców. Z nimi żyl do 23 roku życia dalej dosknaląc swoje umiejętności bojowe. Lecz wtedy nastała wielka susza i musial opuscic nowy dom. Teraz podruzuje po calym świecie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() 8/10 =] next part fast plx ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny gracz
Imię: zgadnij...
Profesja: Elder Druid
Świat: zgadnij
Skille: zgadnij
|
![]() No wiec ja bym sie zglosil:
nick: Yarpen klasa: Krasnoludzki wojownik , lowca smokow. historia: Urodzony w niewielkiej osadzie krasnoludzkiej. W mlodym wieku zostal sam po tym jak jego bliskich wymordowaly elfy. Trafil do kompani, ktora szkolila wojownikow. Zostal przygarniety i od mlodu uczony sztuki walki i wladania orezem. Wiecznie zbuntowany opuscil swoich wybawicieli i wyruszyl w swiat. Dzieki silnemu charakterowi i wrodzonej umiejetnosci retoryki znalazl sobie poslusznych towarzyszy (krasnoludów). Wraz ze swoja szajka stal sie najemnym wojownikiem o niebanalnych umiejetnosciach. W czasie kiedy nie byl najety polowal na smoki i nabral sporego doswiadczenia w walce. Mistrz Topora, chaotyczny i nieopanowany, radosny krasnolud. Outfit: ![]() Shot at 1969-12-31 Outfitu uzywac moze jedynie autor i tylko do tego fake jezeli oczywiscie sie dostane! Ostatnio edytowany przez Pietr - 23-06-2007 o 17:37. |
![]() |
![]() |