|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2006
Lokacja: Wrocław - WKS :D
Stan: Na Emeryturze
Imię: sorcerer 4ever
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ----
Świat: Askara
Poziom: 137
Skille: 32
Poziom mag.: 66
|
![]() http://img204.imageshack.us/my.php?i...ekranu1gv8.png
http://img292.imageshack.us/my.php?i...ekranu2hr8.png http://img204.imageshack.us/my.php?i...ekranu3gr0.png http://img204.imageshack.us/my.php?i...ekranu4xs9.png ![]() To nie fake ... Ognie normalnie tam są... Po tym jak go zaatakowałem wpadł w "szał" - zaczął biegać po ogniach, ale to normalne -.-
P.S "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006 Niektóre dziewczyny są dowodem na to, że Bóg wciąż kocha mężczyzn i chce by byli szczęśliwi :* Ostatnio edytowany przez filobossek2 - 19-03-2007 o 17:41. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2007
Imię: Ciunki
Gildia: Peacekeepers
Świat: Harmonia
Poziom: 205
Poziom mag.: 82
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Raz bywa, że przepraszają, bo *.jpg i kiepska jakość... Nie, przecież nie da się zmniejszyć kompresji.
Kiedy indziej dają megowe *.png, jakby nie posiadało ono opcji poddania kompresji... eh... Co do tego minotaura... raczej nie mógł się zrespić w ogniu, co? Może jednak mógłby, jeśli ogień postawiony byłby przez gracza? Nie wiem czy ten ogień normalnie tam jest... Ostatecznie mino mag mógł go pobłogosławić jakoś. ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() sry przez przypadek napisałem 2 takie same posty wiec 1. zmienilem czytaj niżej
Ostatnio edytowany przez ciunki - 19-03-2007 o 17:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nawet jeśli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Polska
Imię: Gidnurg the Second
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
|
![]() Ogien ten jest tam orginalanie
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: inąd
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Jest też możliwość że ktoś tego minotaura leczył.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Darashia
Gildia: Kings of Apocalypse
Świat: Celesta
Poziom: 27+
Skille: 15/22
Poziom mag.: 26
![]() |
![]() zastawili resp boxami, zamiast zrespic sie na miescu boxa, gdzie nie moze, zrespil sie z tylu, czyli w ogniu.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: sk-ce
Imię: PrinceHutas
Profesja: Knight
Świat: MapleStory
Poziom: 3x
|
![]() rzucil df na prawdziwy ogien wyczarowal minosa rzucil ff uleczyl minosa albo rzucil df na prawdziwy ogien lurnal tam minosa rzycil ff i uleczyl minosa
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Walnij w ziemie fire fielda stań na nim i zobacz kiedy skończysz się palić - napewno zmienisz zdanie ...
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Niezłe wcześniej czegoś takiego nie widziałem
![]() no cóż według mnie to jakiś bug chyba ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() hehe dobre dobre
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() Zatkali minosa szkrzynkami. Puścili Fire Fieldy. Ihali tego minosa aż przestało go truć. A ,że się nie ruszał nie wszedł ponownie!
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
|
![]() Nawet jeśli stoisz w ogniu to od nowa cię podpala... no chyba że z potworami jest inaczej.
19:56 You see Jogurt Naturalny (Level 10). He is a knight. 19:56 You see Czlowiek Drewno (Level 9). He is a knight. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() zrespil sie na ogniu ot co
@up to energia tak dziala nie ogien Ostatnio edytowany przez NeX_Serina - 31-03-2007 o 01:53. |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. Nie mógł się zrespić na ogniu ... jak by już miało do tego dojść przesunęło by go o 1 sqm do przodu .
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: W domu
Imię: Spirit Collector
Gildia: Pocket Aces
Świat: Antica
Poziom: 45
Poziom mag.: 44
|
![]() Moglbys zrobic tak(raczej niemozliwe): Puscic Fire Bomba i zrobic szybko screena jak minos jeszcze anie razu sie nie podpadlil a pozniej zrobic kopie i je po prostu edytowac. Powtarzam jeszcze raz ze to raczej niemozliwe ale kto wie... Ttylko ty wiesz czy tak zrobiles.
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Profesja: Elder Druid
|
![]() Wyjaśnienie tej sytuacji jest prostsze niż się wam wydaje, a więc ktoś destroi fieldami usunął FF następnie gdy wracał gonił go ten Minos gdy kolo zszedł na duł a nikogo niebyło w pobliżu Minotaur tak jak wszystkie inne potworki na tym piętrze zaczął sobie spokojnie chodzić w kółko, co jakiś czas na serwerze jest odnawianie wszystkich Fieldów które zostały usunięte DF jest to najlepiej widoczne na drodze do Dragon liare koło Venore usunąłem wszystkie FF tam a gdy po 15 min. wracałem znowu wszystkie FF były na swoich miejscach, no więc wracając do Minosa najwyraźniej stał on właśnie w tym miejscu gdzie brakowało FF i gdy doszło do odnowienia FF on po prostu na 1 z nich utknął (Dla tych co zaraz zaczną wrzeszczeć „Ale dlaczego on ma full hp?!?!1111” Po prostu po Pojawieniu się ognia Minos nie został nim zarażony ponieważ ogień ten „POJAWIŁ” się a nie został rzucony przez gracza na Minosa)
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA!
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tylko ja to wiem i szczerze powiem Ci, że nie należą do tych złych "oszustów" mam w sobie odrobinę sumienia ;D... @Arcan17 Field pojawił by się dopiero po opuszczeniu sqm przez Minotaura, więc twoja teza odpada... ale mylić się jest rzeczą ludzką, więc jeżeli rzeczywiście masz rację (w co powtarzam, rzeczywiście wątpię) to zawracam honor. ;] P.S Dragon Lair, a nie Dragon liare ^^
![]() |