|
|||||||
| Notki |
| Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Guest
|
Mam takie pytanko ! Jestem na Mainie, ale mój brat jest na rooku i chciałbym mu pomóc (dać mu jakiś pożądny ekwipunek) i niewiekm czy jest jakiś sposób żeby z maina wszkoczyć na rook !?!? Jeżeli jest to prosze o napisanie go a jeżeli nie ma to prosze napisać że nie ma i zablokowac temat !!
Pozdro i z góry Dzięks !! Ostatnio edytowany przez Ziomalek - 23-09-2004 o 17:30. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
Cytuj:
Zrob tak odejdz do jakiegos goscia z high lvlem i powiedz ,,hi fuck u ''i zaatakuj. Jak zginesz to zorb tak jeszcze raz az do momentu jak bedziesz mial 3lvl wtedy cie przeniesie na roc ale stracisz wszystkie itemy Mge pomoc cie zrockowac jak chcesz Ale tak na powaznie to nie da sie wrocic na roc innym sposobem CyA |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
|
nie od 3 lvl tylko od 5 lvl to raz. dwa jak zostawisz sobie graty w depo to ci nie znikna to dwa. jak by byla taka mozliwosc to z mila checia bym sobie pochodzil moim ryckiem na rooku to trzy...
|
|
|
#4 | |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2004
|
Cytuj:
'roc' to jest skrót od 'roccard' -jakoś tak się pisze- no i jest to wyspa początkowa na której startujesz na 1 lv :tongue: |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2004
|
a tak normalnie ze znanych mi środków nie dostaniesz się na roka bez zgona
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 09 2004
Lokacja: Oleśnica
|
jeśli idzie o ścisłość to jest to rook (rookgard)
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
|
Cytuj:
nie zapomnij o gm. oni moga wszystko i wszedzie... nawet na 10 lvl anihilatora zrobic ![]()
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
|
1.Zrookować sie i powracasz do pierwszego miasta ale poco jak lepiej zrobić nową postać(chyba że masz red skulla i chesz zaszpanować
)2.Jakimś cudem G.M cie przenieśie 3.Nic innego nie ma bo parcelem nie wyślesz
|