|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Carlin
![]() |
![]() Tak więc macie wysepkę zrobioną przeze mnie. Pozwoliłem sobie skorzystać z potforków z tematu o Śmiesznych Potforkach.
1. Miasto Leekerer – Zostało założone przez amazonki, które już nie chciały polować. Najwięcej osób przybyło tu z Carlin i z Thais. 2. Siedziba króla – Siedziba Braingoona III- go. U niego można zamówić misję i dostać pozwolenie na zwianie z wyspy. 3. Ice Mountains – Podobno gdzieś tam kryje się Ice Demon, jednak nikt go nigdy nie widział 4. Port Bedrool – Port nazwany Bedrool na cześć pierwszego władcy całej wyspy 5. Statek na inne wyspy i Mainland 6. Pustynia Herberta II – Pustynia gdzie straszy duch Herberta II-go, który był najbardziej znienawidzonym władcą wyspy. Herbert II potrafi zabić wzrokiem. 7. Badeer Forest – Las, gdzie można spotkac różne potworki, począwszy od Devil Ratów do Wściekłych Rolników. 8. Banjabiser House – Dom nieśmiertelnego Banjabisera, który potrafi się zmienić i teleportować się z różnych miejsc. 9. Obóz „Ghost” – Kto tam zamieszka, ten już nigdy nie zobaczy ducha Herberta II. 10. Jezioro Jejerio – Kto napije się tego jeziora może, albo zginąć (i już nigdy nie załogować się na daną postać ![]() 11. Wieża raperów – Można tam spotkać ludzi walczących na rymy. Jeśli nie potrafisz ułożyć porządnego rymu to lepiej tam nie wchodź. 12. Nawiedzona latarnia morska – Straszą tam różne rodzaje duchów. 13. Kamikadze Camp – Dosłownie zabójcze miejsce strzeżone przez Kamikadze Guard PISZCIE CO POPRAWIĆ ITP. Uwaga! Zrobiłem to w paincie więc się nie dziwcie, że słabe |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2003
Lokacja: Darashia 2, Flat 03.
![]() |
![]() Jakieś małe to miasto
![]() ![]() Ale pomysł bardzo fajny. A, i jeszcze Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Opole.
![]() |
![]() Omg... Czy wy nieumiecie troche popracować nad mapką ? chociaż pobrać kolor ziemi... drzewka trza było zrobić ołówkiem ciemniejszym zielonym itp... ehhhh mapke ocenie ... na ? 3+/10 . Góry mi sie niepodobają
![]() Opis dużo lepszy.... niebęde go oceniał ... eh.... Ostatnio edytowany przez Avager Niebieski - 25-09-2004 o 20:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
Lokacja: Bytom
![]() |
![]() Moja ocena: 2/10
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Mój temat staje się popularny
![]() ![]()
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 09 2003
Stan: Na Emeryturze
|
![]() jesli ta mapka miala byc mapka przystosowana do tibijskich realiow to beznadzieja
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Nie walcie smutów, nie liczy sie jakość, tylko chęci i dowcipność(to jest akurat fajne).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Carlin
![]() |
![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Jeżeli to miasto amazonek to czmeu przywódcą jest facet? Może to feminista
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |