|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam. Słyszał ktoś z was może o nowej wersji uosu? Ja gdzieś czytałem ale zapomniałem skopiować linka :/ Byłbym wdzięczny jakby mógł ktoś podać linka do strony wraz ze scanem antyvirem online. Chciałbym zobaczyć ten program bardzo ;s podbno ma nowe przydatne opcje więc chciałbym je wypróbować ;-p
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() @Up
Dzięki wielkie, właśnie tego szukałem. Ale wolałem sam zeskanować. Mam taką zasadę, że nie wierze nikomu ; p Skany. http://img164.imageshack.us/my.php?i...kan0003gt9.jpg http://img164.imageshack.us/my.php?i...kan0004zi8.jpg Po przetestowaniu programiku dam edita. Pozdrowienia ![]() Edit: Programik zaspokoił moje oczekiwania w 100% Ostatnio edytowany przez Veega - 24-04-2007 o 23:39. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Zassysam -> Testuje -> Oceniam -> Ide spać -> Pisze testy xD
3mcie sie ! Trzymcie kciuki za wszystkich 3-cio gimnazjalistow !! ; D PS: Humanistyczny easy ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() KEYLOGER!!
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Lokacja: (: NIBYLANDIA :)
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Raczej nie skorzystam mi tez wykrylo
![]() Wiec niepisz zeby sparwdzac jezeli wiesz ze jest GEJLOGEN ![]() @edit Niewiem dlaczego , ale pewnie z ciekawosci rozpakowalem to( ale bron boze nie wlaczalem ;P ) ![]() Wiec sa tam dwa pliki jeden to zwykly stary UOSU , natomiast drugi plik to gejlogen tyle ze z ikonka "uosu" (to juz nawet domowa stronka tegoz programu ma chrapke na nasze postacie w tibi ??)
<| cognosce te ipsum |>poznaj samego siebie. <| hominis est errare, insipientis in errore perseverare |>ludzką rzeczą jest błądzić, głupców trwać w błędzie. Ostatnio edytowany przez Abus_LoLo - 25-04-2007 o 00:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: ToRuŃ
Imię: Elite Magik
Profesja: Elite Knight
Gildia: Suicide Squad <3
Świat: SeCuRa
Poziom: 95
Skille: 89/89
Poziom mag.: 7+
|
![]() Wystarczy patrzec na daty dolaczenia......
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Płock
Świat: RL
|
![]() @up
Nic takiego, to tylko owntibia ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() @up
To nie zaden keyloger.rozmaiwalem z tym typem poprostu to jest tak jakbys polaczyl cos binderem niema zadnego keyloga i i tak ci wykryje vira. raz przeskanujesz bedzie vir a raz nie proste. |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() No no!! W sumie "dobry" pomysł na hackowanie ale not this time nig@@ :\
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() KEYLOGGER !
Prosty poradnik jak nie dać się hackerowi 1.Data dołączenie osoby na forum 2.Komentarze innych osób np : 2-3 strony nikt nie pisze że w danym temacie jest keylogger lub coś innego to powinniśmy być spokojni 3. Data edytowania posta (niektórzy wstawiają na początku zwykły link bez żadnego świństwa a po czasie edytują post i wklejają link do keyloggera ) 4.Końcówki linka http:// coś tam coś tam .rec jeśli link się tak kończy nie wchodź ! 5.Zawsze gdy pobierzesz jakikolwiek plik przeskanuj go ! Polecam skaner na stronie http://virusscan.jotti.org/ Obsługa: na stronie http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=59671 Jest to temat przyklejony więc niema się co bać ![]()
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Ja sciagnolem niemam zadnego hacka i jestem zadowolony z programu. Jezeli niechcecie to niesiagajcie nikt was nie zmusza
![]() Może poprostu chcecie zrobić na złość autorowi ale nie mnie juz to oceniać. Ostatnio edytowany przez Veega - 25-04-2007 o 12:56. |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ale jak rozpakowales to sprubuj plik z ikonka uosu z ta dluzsza nazwe przeskanowac , zobaczysz ze za kazdym razem wykryje ci gejlogena ![]() Cytuj:
"TAK to prawda dolaczylem benderem do tego pliku gejlogena zeby takiech cieci jak ty haknac " (ku*** chyba proste ze ci powie ze plik jest czysty i zacznie ci pierniczyc ze to kazdy antiwirus wykrywa jako logena bo [cos tam] i wogule zacznie hakerskim slangiem napierniczac .....) Ale co mnie to wkoncu twoja postac TIBIA TO TYLKO GRA ![]() ps. Ty jestes w spolce z tym kolesiem ??
<| cognosce te ipsum |>poznaj samego siebie. <| hominis est errare, insipientis in errore perseverare |>ludzką rzeczą jest błądzić, głupców trwać w błędzie. Ostatnio edytowany przez Abus_LoLo - 25-04-2007 o 15:45. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() @Up
Nie nieznam go. Chcialem aby mi dal linka do strony z uosu bo slkyszlaem o nim no i mi ja dal www.uosu.yoyo.pl , moze potem keya wsadzil. niewiem niemam pojecia |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Białystok ! Na zawsze tu <333
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Human byl glupi ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Eternia
|
![]() Taa... Dzis jeden z czlonkow mojej gildii na moich oczach dokladnie z tej stronki to sciagnal i uruchomil. Efekt: hack, 3 lvl w dol, strata itemów.
|
![]() |
![]() |