|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Wiec postanowilem ze zaczne grac druidem bo knightem misie nudzilo juz trenowanie itp. Lecz niestety pechowo zaczolem i ledwewo wyszedlem na mainie i juj ded od pekowaca
![]() 1. Zaraz po teleporcie do hg ![]() 2. Podazam wzgodnie ze wskazowkami kolegi ktory na mnie juz czeka ( troche tam ciemna swoja droga ![]() ![]() 3. No trafiłem dobrze ![]() ![]() 4. Jak w bajkach maly most nad lawa i ogniem ![]() ![]() 5. Kumpel pokazuje kilka miejsc: tutaj mnie prowadzi na elfy ![]() 6. No mila niespodzianka dla kumpla tuz przed zejsciem do elfow ( akurat robil gfb na nie ![]() ![]() 7. Scout juz padl wiec wbijam tam lac zwykle elfy i odrabiac lvl. Efekty ponizej w ssie ![]() ![]() 8. Troche bugow. Kupel mowil ze jak jest full resp to 2 k expa idzie tam walnac za 1 raz ![]() ![]() 9. Grzybiarnia. Nheero stal u gory i blokowal resp scouta bo nie mial runek na niego ![]() 10. Nastepnie pokazal mi swojego "przyjaciela". Podobno go dokarmia ![]() ![]() 11. Gdy Nheero sie wital ze swoim friendem ja nie proznowalem i 1 mlvl nabilem ![]() ![]() 12. Noi wkoncu doszlismy na nasz glowny obiekt. Wybieg z rotami: ![]() 13. No nie pogardze tym co mi daja a daja awansik w axach ![]() ![]() 14. No i w shieldingu good ![]() ![]() 15. No i 2 mlvl ![]() ![]() 16. A tu juz dzisiaj ciag dalszy wyprawy tym razem jestem sam ( wczoraj sie w hg wylogowalem i dzis dokanczam ) Juz 9 lvl jeszcze 1 i bede mial many na hmmy ![]() ![]() 17. No naprawde 1 lvl nabic i zaczac robic hmmki ![]() ![]() To wszytko prosze o komentarze
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Iława
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rycesz Okroglego Stolu
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
|
![]() Stary gratz ze tak szybko to zrobiles a mozesz mi powiedziec na jakim to swiecie??
![]()
10:42 You see yourself. You are a royal paladin. You are Royal Brother of the Mystical Brothers (Protected by Keinam). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() LOL!!! Nigdy nie widziałem tak przerażających potworów!!! OMG jak ty to przeżyłeś??
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() a ja mam właśnie pytanie o HG czy jak sie wchodzi tym teleportem to też tamtędy można wyjść??
Ps.fajne ss'y ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Widze, ze to dobre dla low lvl. tylko ciekawi mnie jakie miales skille? a takze zwrocilem uwage jak ci szybko kasa przyrasta ogolnie jak na ten lvl to dobrze grats
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2004
|
![]() Hmmm niezle jak na ten lvl ale dziwi mnie fakt ze korzystasz z axow druidem ogolnie niezle chociaz mogles do tych zdjeci zapalic tego torcha HAIL ALDORA
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Satola The Master - nie nie mozna tamtedy wrocic ja znam 2 sposoby wyjscia z tamtad: 1. teleport z pomoca innego gracza 2. po parcelach i sie wychodzi na waspach kolo Ab King Karol - Aldora CieMnY - Jak wszedlem tam to okolo 15/17 obecnie mam 16/18 Tibianin - uwazam ze axe sa najlepszymi broniami w tibia. Taki Fa 38 ataku a dla druida taki atak w broni to mozliwosc szybszego wybijania rotow ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 09 2004
Lokacja: Elblag
![]() |
![]() gratz ss'y
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Jeszcze mozna wyjsc za pomoca mysterius fetish czy jak to tam sie pisalo ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
p***a jesteś myślisz ze jesteś twardy bo napiszesz pare słów on chciał pokazać jak se lvle odrobil (szybko) moge sie założyć że siedziałeś na rooku 2+ tygodnie i masz teraz 10 - 13 lvl ,,|,, tyle mam ci do powiedzenia (ja ksprawdzasz na tibia com wufei w community wiedz ze to nie mój main char takze możesz se oszczędzić lania dupy że pallem mam 15 lvl) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Whitestok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 23
Poziom mag.: 22
![]() |
![]() pewnie fajnie było...(tez tam raz wpadlem na 14lev lecz byłem sam jak palec albo coś tam)
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2004
Lokacja: Lewiatan- twój dobry sąsiad
![]() |
![]() Ej ale jak? gdzie trzeba postawic parcele w hg zeby wyjsc na waspach w ab??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() a jak oni ci zrobili?? bo ja już chciałbymn tam iść
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() co ty chcialespokazac
|
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() a co to gh i jak tam wejsc i na jakim swiecie grasz
ja na hiberie knight 21poziom ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() ![]() P.s. Planuje wyprawe do hell gate na novie , jak chcesz sie przylaczyc msg to me bubbler knight oraz bubbler knights |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Niegrający
Imię: Solinari
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 63
Skille: 89/59
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() mam pytanie czy da sie wejsc do hell gate przez waspy?? bo tamtej dziury sie nie da odkopac ale moze czyms innym. i czy sa wejscia do hellgate inne niz to z kluczem??